Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 249.369
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone 5

!

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 17:55 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Iphone 5

Baš me zanimaju cijene, pogotovo u Vip-a. Došao je Note 2 kod njih i u tarifi 222 bez limita košta 3699kn.

A complex man drawn off of simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 19:15 (epic).

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 5

Baš bi htio da bude ponoćna prodaja iPhonea pa da odemo ko za 4s, baš je bila zaj*bancija na najjače {#} Nego jedno pitanje, ako imam jedan 091 broj koji je prije 2god bio prebačen na t-mobile jer ga sad mogu opet prebaciti u vip i ostvariti ovih 50% na mjesečnu naknadu?

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Iphone 5
Dwyane Wade kaže...

Baš bi htio da bude ponoćna prodaja iPhonea pa da odemo ko za 4s, baš je bila zaj*bancija na najjače {#} Nego jedno pitanje, ako imam jedan 091 broj koji je prije 2god bio prebačen na t-mobile jer ga sad mogu opet prebaciti u vip i ostvariti ovih 50% na mjesečnu naknadu?

Prijenos broja mozes raditi svaka 3mj. Naravno ako si vezan ugovorom platit ces naknadu za raskid.

16 godina
FlyBoy kaže...
Dwyane Wade kaže...

Prijenos broja mozes raditi svaka 3mj. Naravno ako si vezan ugovorom platit ces naknadu za raskid.

Hvala, taj broj nikad nije bio vezan ugovorom tako da nema problema. {#}

He who is brave is free.
13 godina
epic kaže...

Baš me zanimaju cijene, pogotovo u Vip-a. Došao je Note 2 kod njih i u tarifi 222 bez limita košta 3699kn.

Uz 3% popusta uz plaćanje za gotovinu - 3588.00 kuna {#} !!

Sada da li je to po nekim specifikacijama i mogućnostima realno moguća cijena za takav mob, govorim o isključivo 16GB verziji, koja je navedena i u VIP ponudi ??

EDIT; kada sam se ovdje gore ranije samoupitao o mogućoj cijeni za 16GB mob, isklučivo sam time razmišljao o nabavci novog IP5, da se ne bi slučajno pomišljalo da trolam i/ili spamam {#}, makar ovdje trenutno komentiramo i VIP i SGN II!!!!

Još jedno mini glasovanje/anketiranje!

2 Za 16GB više od 3500 kuna!
0 Za 16GB dajem do 3500 kuna!
0 Za 16GB ne dajem te novce!
3 IP5 16GB će koštati manje!
7 Ja pucam na 32GB ili 64GB!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 19:51 (ATJLučko).
13 godina
FlyBoy kaže...
Dwyane Wade kaže...

Ajmo predpostaviti ovakvu situaciju, ja sam sada na T Com pretplati, nemam više važeću ugovornu obvezu i pređem na recimo VIP, jer mi paše za kupnju novog moba, recimo IP5 64GB, i to sve uredno napravim sa recimo 01. 01. 2013, a ugovor mi traje do 31. 12. 2014.

E sada, 01. 01. 2015. više nemam ugovorne obveze kod VIP-a i mogu se uredno opet zbog jeftinije kupnje vratiti iz sadas VIP-a u T Com, uz naravno novi ugovor, novu pretplatu, zbog recimo IP7, znači tako nešto je bez pol muke moguće {#} {#} !?!? 

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
epic kaže...

Sada da li je to po nekim specifikacijama i mogućnostima realno moguća cijena za takav mob, govorim o isključivo 16GB verziji, koja je navedena i u VIP ponudi ??

U tarifi 222 16GB košta 1900kn a 32GB 2400kn. Nema apsolutne šanse da 16GB iPhone 5 košta 3500kn u toj tarifi, to bi bilo preskupo i fkt jadno od njih. 16GB verzija tolko košta u tarifi 55...

He who is brave is free.
15 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Kažem, baš me zanima cijena iPhone-a 5, ako bude osjetno jeftiniji na toj tarifi onda ima neke šanse. Ako ne... iP5 se ne može mjeriti uopće po mogućnostima s Note 2, samo je cijena malo veći faktor. Imaš microSD slot ako ti više treba, ali ne znam što će ti više.

A complex man drawn off of simplicity.
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ajmo predpostaviti ovakvu situaciju, ja sam sada na T Com pretplati, nemam više važeću ugovornu obvezu i pređem na recimo VIP, jer mi paše za kupnju novog moba, recimo IP5 64GB, i to sve uredno napravim sa recimo 01. 01. 2013, a ugovor mi traje do 31. 12. 2014.

E sada, 01. 01. 2015. više nemam ugovorne obveze kod VIP-a i mogu se uredno opet zbog jeftinije kupnje vratiti iz sadas VIP-a u T Com, uz naravno novi ugovor, novu pretplatu, zbog recimo IP7, znači tako nešto je bez pol muke moguće {#} {#} !?!? 

je, potpuno je moguce.

16 godina
neaktivan
Iphone 5

Ja sam trenutno u T-mobileu na bonovima. Ako iPhone ne dođe u 10. mjesecu nego u 11., a ja sad (do 31.10.) prenesem broj u Vip i iskoristim 50% popusta na Bez limita, mogu li onda uzet iPhone kad dođe i zadržat taj popust?

0 0 hvala 0
16 godina
marko7 kaže...

Ja sam trenutno u T-mobileu na bonovima. Ako iPhone ne dođe u 10. mjesecu nego u 11., a ja sad (do 31.10.) prenesem broj u Vip i iskoristim 50% popusta na Bez limita, mogu li onda uzet iPhone kad dođe i zadržat taj popust?

Ne, u tome i je fora - mobitel se uzima u trenutku potpisivanja ugovora, ne tjedan-dva kasnije..

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
marko7 kaže...

Ne, u tome i je fora - mobitel se uzima u trenutku potpisivanja ugovora, ne tjedan-dva kasnije..

Čak ni ako pri kupnji iPhone-a "produžim" ugovor na (nova) 24 mjeseca?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 21:05 (marko7).
15 godina
Iphone 5

ma produzit ce vam oni te akcije, pa tako je bilo i kod t-mobila, prvo je bilo kao do 31.7 a onda do 31.10 i mislim da su opet produzili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma produzit ce vam oni te akcije, pa tako je bilo i kod t-mobila, prvo je bilo kao do 31.7 a onda do 31.10 i mislim da su opet produzili.

Riječi ti se pozlatile :D

13 godina
neaktivan
Iphone 5

kad uopce dolazi  taj iphone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonček kaže...

kad uopce dolazi  taj iphone?

Kako je šapnul ptičica u T Com 02. studenog ove godine Gospodnje {#} !!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Iphone 5

pa rekli su da je odgođeno-'?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 5

da i ja sam cuo da je odgođeno to za 2.11. ipak stize kasnije valjda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonček kaže...

Daj neki link o tome, tko je i kada to rekao {#} {#} ??!!

ATJ Lučko
16 godina
mar123 kaže...

da i ja sam cuo da je odgođeno to za 2.11. ipak stize kasnije valjda.

Ne bu taj ajFon jos mjesec dana.

pticica pticica
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
Iphone 5

ma ako je apple reko da u ostale drzave stize u prosincu nece doc prije i bok. ovi ovo pisu bezveze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
tonček kaže...

Daj neki link o tome, tko je i kada to rekao {#} {#} ??!!

nema linka ,tak sam cuo..a i na fejsu su prije pisali 2.11 a danas i juce nisu vise tako konkretni, vec pisu mislim do kraja god.

15 godina
Iphone 5

pa na twitteru su rekli da nista od tog datuma, nemaju oni sami pojma kad ce doc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

pa na twitteru su rekli da nista od tog datuma, nemaju oni sami pojma kad ce doc.

Ako ga ne misle nabavit do 21.12. onda nek se niti ne trude... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
Iphone 5

a bit ce tu negdje pocetkom 12. mjeseca, kad apple kaze datum taj se postuje svugdje gdje oni kazu, nema da svaka drzava posebno ima svoj datum izlaska apple-ovog uređaja, ako apple kaze za ostale drzave je tad i tad, bit ce tad i tad, t-mobile, vip ili netko peti tu nemoze nista. tako je i s ipadom i s ipodom i ostalim apple tehnikalijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5

potvrđeno, 2.11u vipu

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5

i tmobilu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 5

Inače, ako se niste predbilježili, nemojte očekivati da ćete do nove godine vidjeti novi iPhone jer ako je bila nestašica SGSIII skoro 2 mjeseca, od Applea očekujem barem duplo.

http://wp.me/2Nmv3 - Portable Gaming Region

0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 5

pa cak i ako ste se predbiljezili, tesko da ce svi dobit. tako je i prije bilo, predbiljezis se a onda opet cekas da dode nova posiljka

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice