Iphone 4? Tako jeftino?

poruka: 20
|
čitano: 6.145
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?

Želim kupiti mobitel, moj prijatelj preporučio ovu telefon:  http://www.everbuying.com/Airphone-NO-4-Dual-Cards-Quad-Band-Wifi-Java-FM-Touch-Screen-Cell-Phone-Black-p-30663.html

Zvuči dobro, to je stil, kao što je iPhone u travnju, 

ali to je vrlo razumnu cijenu, pa sam bio jako iznenađen i vrlo nevoljko,

To je istina  iPhone 4?

0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?

Hmm cudan nacin koristenja google translatora ali dobro.... Procitaj jos jednom specifikacije tog uredaja u svome linku, pa procitaj spesifikacije iphone-a 4, te ces onda doci do odgovora.

oh yea and u got a note on your link too... Note: This is not Apple phone ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 3:41 (zovitemebuha).

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?

{#}{#}{#}

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?

Ima nekako malo rezoluciju kamere i ekrana, 2 sim kartice, fm radio ali dobro ako misliš da je to iphone onda ga uzmi {#}

mjenjam xbox 360 za ps3
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 7:12 (AFK).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?

Je je, to je definitivno Iphone4 narucuj odmah dvaes` komada i rasturaj po selu...i sa kojeg si ti prevodio jezika, swahili{#}{#}{#}

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 7:55 (malina22).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?
em je tema stara, em svaka budala sa pola mozga bi trebala zakljuciti da je kopija.... dobro ne bas SVAKA.....

i em su u boji :)))

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Iphone 4? Tako jeftino?

Kako ne kužite da je on/ona postavio/la pitanje da vam skrene pažnju na taj link. Reklama, totalna. Treba banati taj acc i izbrisati ovu temu.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?

Tehát olcsó?

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 4? Tako jeftino?

kakav panj

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?

hahaha kako sam se slatko nasmijao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?

lol da madar.... dajte lockajte ovu temu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone 3gs pomoc, help

Molim za pomoć ako ima pomoći.

iPhone 3gs, OS 4.2.1, baseband 06.15.00, momentalno se stavio u DFU mode. Kada ga priključim na iTunes i pokušam napraviti restore, izbaci me van sa greškom 1015.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone 3gs pomoc, help
vubor kaže...

iPhone 3gs, OS 4.2.1, baseband 06.15.00, momentalno se stavio u DFU mode. Kada ga priključim na iTunes i pokušam napraviti restore, izbaci me van sa greškom 1015.

Skini TinyUmbrella i onda odaberi Kick out of recovery
Forza Vale!!!
14 godina
neaktivan
RE: iPhone 3gs pomoc, help
vistma kaže...
vubor kaže...

Skini TinyUmbrella i onda odaberi Kick out of recovery

Pokušao sam i sa TinyUmbrella, i sa RecBoot, i sa iREB, bez koristi, on ostaje u recovery modu, iTunes ga prepozna počne instalaciju OS 4.2.1 i izbaci me skoro pred kraj sa greškom 1015. Navodno je to radi basebanda 06.15.00, i da je nemoguće sa tim basebandom napraviti restore sa iTunes-om. Dakle iphone ostaje u ladici mrtav do novih saznanja.

15 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?

pitaj vexxa mozda ti on moze pomoci

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Iphone 4? Tako jeftino?

to je neka kineska kopija iPhona 

Punisher
15 godina
neaktivan

rijesili smo to

14 godina
neaktivan
Iphone 4? Tako jeftino?

Али то није прави!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Idešššššššššššššššššššš :)

:)
17 godina
Iphone 4? Tako jeftino?

MUAHAHAHAHAH!!!

Jel je tko pročitao informacije o tom shitPhone-u na onoj stranici???? HAHAHAHAHA

Dual cameras: 0.3 Mega pixel camera with flash light, put out the biggest size is 640x480

Engrish rules :D

Color:Black,White(Note: You must leave a message if you need any specific color, or we will ship randomly)

Kaj, ako ne navedeš točnu boju, onda ti pošalju random boju?? npr. ljubičastog? {#}

Accessories:

• One phone
  • Two 1800mAh batteries
  • One power Adapter
  • One earphone
  • One manual
  • One USB cable

LOL; prema ovome, dobije se samo jedna slušalica :D Druga je valjda dodatna oprema {#}

Ah... al fakat ne kužim tu ekipu; bolje da sklepaju nekakav pošteni low end mobitel, nego da prodaju ovo sranje. A jadniji od njih su oni koji kupe nešto takvo :D I da košta 5 kn, to bi bilo bačenih 5 kn.

A za pokretaća ove teme, ako se ikad vrati (makar sumnjam :D) evo ova zadnja rečenica prevedena tako da ju on razumije (google translate way):

Ah ... but do not really understand the team, the better to make a decent low-end mobile phone, but to sell this crap. A pitiful of them are those who buy something like that. And it costs $ 5, it would have been thrown $ 5.

Go team!!{#}

http://3dhr.net/berko/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice