IPhone 4 or HTC Desire odluka?

poruka: 64
|
čitano: 12.307
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ja sam prezadovoljan sa samsungovim touchwizom na galaxy S, tako da nisam ni skidao launcher pro, jednostavno mnogi nisu dali sansu ovom na galaxy, koji sa aplikaciom "beautiful widgets" izgleda veoma lijepo Smijeh

Aplikacija imam oko 30 za sad, od igara bih izdvoio asphalt 5, shift i šah Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: IPhone 4 or HTC Desire odluka?
kolko je brz mob, i kakva je kamera???
50Niggas
16 godina

Ako pitas mene, mobitel je pravo brz, bugovi su stvarno rijetki, ali necu reci da ih nema... Kome ovo nije dovoljno brzo moze da skine lag fix (ja nisam, jer mislim da nema potrebe, a i froyo bi trebao doci u roku od mjesec dana) koji po testovima ga ubrzaje duplo, e sad kolko je to ubrzano obicnom korisniku ne znam, vecina to skine samo da ima na mobu, jer je mob i bez tog stvarno brz...

Kamera je odlicna na danjem svjetlu, posebno snimanje, sigurno moze zadovoljit potrebe obicnog korisnika i prakticki nosnja kamere vise nije potrebna...

Za noc sam vec rekao, totalno neupotrebljiv i to mu je jedini minus.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

X10 nije otporan na ogrebotine, prijatelju pao sa 30cm na stol i ima duboku brazdu na ekranu,

meni je Desire samo jednom pao iz dzepa, potom sam ga detaljno pregledo i nema niti crtice.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice