ovako samo jedno pitanje , imam iphone 4 kopiju (jedna je od boljih kopija) e sad .. nmg nikako da ga formatiram probao sam i preko Settings - General pa onda da ga resetujem ali nisam uspio , sve mi Aplikacije ostanu , moze li se to kako sve pobrisat preko nekog programa , a takodje' ni ikone ne mogu da obrisem , kliknem na nju drzim je par sekundi kad se krenu TREST ali nema nigdje nikakvog "X" i tako to ..
Pa sad , znam da kopije nemaju istu funkciju kao original NARAVNO , ali ima li neki program , neki nacin da se to pobrise , jer ŠTEKA MOB , pa me malo smeta :) inace mu je sve ostalo ok
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ta tvoja kopija ima android ili javu?
javu ima
Pa i ja takoder imam Iphone kopiju i mogu rec da i nije bas nesto posto je previse spor... a zanima me moguu li se neke igrice skinut na njega jer kad ja pokusavam nemoze,pa eto da se posavjetujem...i ikone ja mslm nemozes izbrisat....
- ovakoo,nadam se da mi neetko moze pomoc... imam iphone 4 kopiju i malo samu spjela popravit nee stvari,ali zanima me moul i skiadat irice na njega,jeer ja pokusavam a neznam kakoo,pa eto ako znate molim da pomognete...