IPhone 3Gs

poruka: 111
|
čitano: 26.172
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: IPhone 3Gs
cappy kaže...
kero kaže...

Evo iPhone je naručen i stiže za koji dan, pa me zanima kakvi su dojmovi onih koji ga imaju i kakve bi probleme s njim mogao imati??

http://www.t-mobile.hr/4/40-30-01-12-14.asp?sifra=APIPHONE3GS16GBB

A moj Kero z*jba si se na veliko.

pa ako si uzeo ovo-

i150 2398,00

....onda i jesi,to je bas previse i plus ugovor! ali ako trosis mjesecno preko 500kn i uzeo si ovaj najveci paket nisi pogrijesio,MOJE MISLJENJE :)!!!da ne bi bilo nekih suvisnih komentara.

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
cappy kaže...
kero kaže...

Evo iPhone je naručen i stiže za koji dan, pa me zanima kakvi su dojmovi onih koji ga imaju i kakve bi probleme s njim mogao imati??

http://www.t-mobile.hr/4/40-30-01-12-14.asp?sifra=APIPHONE3GS16GBB

A moj Kero z*jba si se na veliko.

pa ako si uzeo ovo-

i150 2398,00

....onda i jesi,to je bas previse i plus ugovor! ali ako trosis mjesecno preko 500kn i uzeo si ovaj najveci paket nisi pogrijesio,MOJE MISLJENJE :)!!!da ne bi bilo nekih suvisnih komentara.

Znan lika osobno, i znan da mu nije potreban iphone,a osin toga iphone je najpotrebniji poslovnim ljudima koji tribaju bit stalno na internetu i e mailu.

duje kapitanović
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
logic kaže...

JA sam decko koji je ocigledno malo i bontona vidio za razliku od tebe. Ovo je rijecnik koji ne prilici ovom forumu a ja se sigurno necu spustati na taj nivo. Tako pricaj sa onim ko te naucio da koristis takve rijeci kad pricas sa nepoznatim ljudima o kojima blagog pojma nemas. Uzivajte u svojim igrackicama za koje ste toliko vezani pa ne date da se kaze ista protiv njih. Zao mi vas je iskreno. Postoji zivot i mimo iphonea.

Nadam se da ce i admin da "pohvali" ovakav rijecnik.

ti si najpametniji,sve znas,znas sve o iphone,ma znas sve njegove mane i vrline,nisi mi jasan nikako. mozda i ja ne volim nokiju ali necu da pricam protiv nje jer je to velika firma i sta god da kazem protiv nokije treba reci vidi ovoga sto se pravi pametan :)

EDIT: Rjecnik mozda je bio malo grublji ali to ti je da se malo spustis na zemlju jer kako si krenuo niko te nije mogao zaustaviti,pricas tu mjesecima protiv iphonea u svakoj temi koja se otvori Smijeh

Pa sta onda ides od teme do tome o iPhoneu i samo pričaš drugima kako nevalja. To što toliko ulaziš u svađe o njemu samo ispada da si više ljubomoran ili ljut što ga nemaš.. nekažem da jesi nemoj se uvrijediti ali tako ispada. Jednostavno reci meni se nesviđa zato i zato a ne onda sprdati nas koji ga imamo. Nismo ga mi kupili na slijepo neznajući što on sve može a što ne. Svakome je njegovo najbolje, meni je iPhone super tebi nije toliko i stvar je gotova, uživajte i manje svađe ljudi.

16 godina
neaktivan
IPhone 3Gs

Ja neman nista protiv iphonea,al mislin da je ovi lik u necemu pravu.

Danas postoje ljudi koji puse Malboro zato sta pate od manje vrijednosti i najvise ih usricava kad neko stoji kraj njega pusi neke lose cigare a on vadi Malboro e pa takva ista stvar vrijedi i za iphone.

Na neznan sta je danas trend imat iphone.

Danas mi je prijatelj reka jednu stvar i bija je u pravu iphone nije mobitel.

Iphone je napravljen vise za ljude koji vode firme i za one koji moraju bit stalno na internetu i emailu.

Meni je caca pomorac i uzea ga je samo radi toga a lipo je reka da ima konkurenciju sta se tice toga uzea bi nesto drugo.

Al nasin generacijama kojima je kamera i muzika najpotrebnija netriba nista vise od N95.

duje kapitanović

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 3Gs

Nisan se ja zah..eba nego znan šta govorin. Dobit cu iPone za kunu (stari je nositelj tarife 500 i produžit će ugovor) i neću uzimat nikakav paket i500 il i150 (zasad) nego cu stavit sim karticu i blokirat spajanje na net pomoću operatera po savjetu kostolomca i stavit još neke stvarčice na njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kero kaže...

Nisan se ja zah..eba nego znan šta govorin. Dobit cu iPone za kunu (stari je nositelj tarife 500 i produžit će ugovor) i neću uzimat nikakav paket i500 il i150 (zasad) nego cu stavit sim karticu i blokirat spajanje na net pomoću operatera po savjetu kostolomca i stavit još neke stvarčice na njega.

Mos ti stavit čevap unutra opet ce ti stari morat plačat 500kn misecno,a to je pljačka.

duje kapitanović
15 godina
neaktivan

A zašto bi to bila pljačka? Ako mu stari troši mjesećno oko 500kn onda mu je tako svejedno hoće li plaćati tarifu ili kupovati bonove.. Pa nije nitko lud uzimati 500kn tarifu a recimo mjesećno troši 100-200kn, sigurno je uzeo tu jer mu ta najviše odgovara. Moža je to i neka obitelj tarifa pa više članova troši taj iznos. Eto zbog te tarife dobiti će iPhone za 1kn tak da i to ima svoje dobre strane.

Pljačka je sigurno ako uzimaš takvu tarifu samo kako bi dobio mobitel po užasno jeftinoj cijeni, ali ako ti takva tarifa treba i trošiš taj iznos i bez obzira na tafiru onda je dobro rješenje, a i vidim da produžuju ugovor što znaći da sigurno nije zbog iPhonea jer ju imaju još od prije.

kero, uživaj u iPhoneu Cool

16 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

A zašto bi to bila pljačka? Ako mu stari troši mjesećno oko 500kn onda mu je tako svejedno hoće li plaćati tarifu ili kupovati bonove.. Pa nije nitko lud uzimati 500kn tarifu a recimo mjesećno troši 100-200kn, sigurno je uzeo tu jer mu ta najviše odgovara. Moža je to i neka obitelj tarifa pa više članova troši taj iznos. Eto zbog te tarife dobiti će iPhone za 1kn tak da i to ima svoje dobre strane.

Bila bi pljacka izracunaj 500 na 12miseci pa ces vidit koliko ces dovit,jedan dobar komp.

A znan lika i znan koliko trosi,tako da je pljacka.

A sta se tice uzivanja tu si upravu,uziva bi svak pa neka i on,sritno mu bilo.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 23:25 (cappy).
15 godina
neaktivan
Kažem, ako mu stari ili tko već koristi tu tarifu netroši tih 500kn onda je to zbilja glupo a i nevjerujem da bi uzimali tu tarifu samo zbog iphonea (osim ak nije i500) jer iphone u simpa paketu kosta jeftinije nego što ce ga izaći sa tom tarifom.
On najbolje zna jel mu treba tarifa od 500kn i pošto produžuje ugovor vjerojatno mu i služi..
16 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

Pljačka je sigurno ako uzimaš takvu tarifu samo kako bi dobio mobitel po užasno jeftinoj cijeni, ali ako ti takva tarifa treba i trošiš taj iznos i bez obzira na tafiru onda je dobro rješenje, a i vidim da produžuju ugovor što znaći da sigurno nije zbog iPhonea jer ju imaju još od prije.

Sve je rečeno u postu. Zapravo bilo bi ga glupo ne uzet jer ako stari produžuje ugovor za 2 godine(šta nije malo) zašto ne iskoristit posebnu ponudu u kojoj dobivam iPhone za kunu a inaće dođe 6-7 tisuća, il bi radije triba uzet Nokiu 3310 za kunu i tada to valjda nebi bila pljačka jer je mobitel s..nje, razlike nema. Inaće moje pitanje je bilo u vezi mogućih problema sa uređajem ili nekih dodatnih aplikacija i programa koje bi mogao instalirati za lakše korištenje, a ne dali mi je mobitel potreban i jeli posrijedi pljačka.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 1:38 (kero).
16 godina
neaktivan
IPhone 3Gs

@kero

ko ti je ovaj "drug" cappy koji te poznaje i zna da tvom starom ne treba tarifa od 500kn ?? jel ti njega poznajes?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
logic kaže...

JA sam decko koji je ocigledno malo i bontona vidio za razliku od tebe. Ovo je rijecnik koji ne prilici ovom forumu a ja se sigurno necu spustati na taj nivo. Tako pricaj sa onim ko te naucio da koristis takve rijeci kad pricas sa nepoznatim ljudima o kojima blagog pojma nemas. Uzivajte u svojim igrackicama za koje ste toliko vezani pa ne date da se kaze ista protiv njih. Zao mi vas je iskreno. Postoji zivot i mimo iphonea.

ti si najpametniji,sve znas,znas sve o iphone,ma znas sve njegove mane i vrline,nisi mi jasan nikako. mozda i ja ne volim nokiju ali necu da pricam protiv nje jer je to velika firma i sta god da kazem protiv nokije treba reci vidi ovoga sto se pravi pametan :)

EDIT: Rjecnik mozda je bio malo grublji ali to ti je da se malo spustis na zemlju jer kako si krenuo niko te nije mogao zaustaviti,pricas tu mjesecima protiv iphonea u svakoj temi koja se otvori Smijeh

Druze demantuj me. Reci sta sam pogresno napisao a sto se ticenokie slobodnoj pljuj al argumentima. Ne valja radi toga i toga a iphone je bolji u tome i tome. NIsam je ja pravio i bas me briga za nokiu. Ja je kupujem jer je trenutno najbolji telefon a ne jer sam emotivno vezan za nokiu.

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

@kero

ko ti je ovaj "drug" cappy koji te poznaje i zna da tvom starom ne treba tarifa od 500kn ?? jel ti njega poznajes?

Znan ga osobno, al on nezna dal starom treba tarifa 500, to je problem Smijeh

16 godina
neaktivan
IPhone 3Gs

@logic

druze ja uopste nemam iphone niti ga mislim imati,ali takodje mislim da je to jedan telefon dostojan respecta :)

jer glupo je pricati protiv ljudi koji su izdvojili i po 6-7 tisuca kuna za tu "igracku" kako je iphone "s*anje"....naravno da nije "s*anje" ali je puno dati 6-7 tisuca kuna za ono sto on nudi :)

Npr. nokia 5800 XM jeste mocan telefon,ali iphone je bolji jer jednostavno ima previse aplikacija koje nikada ne mogu dosaditi i koje sluze mnogim ljudima u poslu,brzi je takodje i nokia ima neke prednosti ali opcenito bolji je iphone sto potvrdjuje i prodaja :) E sada drugo je pitanje sta je bolje kupiti,za ljude poput mene mislim da je bolje kupiti 5800 jer se za bas puno manje para dobije odlican telefon koji uopste nije po karakteristikama slabiji od iphone-a(naravno ima ljudi kojima mogucnosti 5800 nisu dovoljne pa je iphone idealno rjesenje) a za moje potrebe nokia 5800 XM je i vise nego dovoljna,ali za sada ja cu se zadovoliti sa SE C905 Smijeh

pozzz

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Svatko kupuje sto zeli... Naporan si vise sa tom Nokiom. Imam iPhone i ne zalim niti lipe, ti imas Nokiu i tebi je super.

Imao sam Nokiu sa Sybianom i necu je vise, hvala. Svakom svoje i idemo dalje...

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

@logic

druze ja uopste nemam iphone niti ga mislim imati,ali takodje mislim da je to jedan telefon dostojan respecta :)

jer glupo je pricati protiv ljudi koji su izdvojili i po 6-7 tisuca kuna za tu "igracku" kako je iphone "s*anje"....naravno da nije "s*anje" ali je puno dati 6-7 tisuca kuna za ono sto on nudi :)

Npr. nokia 5800 XM jeste mocan telefon,ali iphone je bolji jer jednostavno ima previse aplikacija koje nikada ne mogu dosaditi i koje sluze mnogim ljudima u poslu,brzi je takodje i nokia ima neke prednosti ali opcenito bolji je iphone sto potvrdjuje i prodaja :) E sada drugo je pitanje sta je bolje kupiti,za ljude poput mene mislim da je bolje kupiti 5800 jer se za bas puno manje para dobije odlican telefon koji uopste nije po karakteristikama slabiji od iphone-a(naravno ima ljudi kojima mogucnosti 5800 nisu dovoljne pa je iphone idealno rjesenje) a za moje potrebe nokia 5800 XM je i vise nego dovoljna,ali za sada ja cu se zadovoliti sa SE C905 Smijeh

pozzz

Nikad nisam rekao da je iphone sranje vec da ne vrijedi tih para. Da kosta kao 5800 onda bi bio odlican mob. Ima svojih prednosti u odnosu na 5800 i obratno ali kako sada cijene stoje ne vrijedi tih para. A sto se tice aplikacija koje ne mogu dosaditi to ne bih znao al ja sam naveo sta 5800 nudi out the box a iphone namjerno ogranicio.  Nisma pricao o aplikacijama jer ih i za symbian ima more. Z iphone ih ima vise al en pricamo o 2 prema 10 aplikacija vec o 15000 prema 100000.  I konacno jedan razuman posto o iphone koji nabijen emocijama vec cinjenicama. Prodaju necu komentarisati jer to ne govori o kvalitetu moba vec o kvalitetu marketinga i ciljnoj grupi. Odlicno su se prodavali i drugi uredjaji koji nisu vrijedili svojih para.

15 godina
neaktivan

Da ali isto tako netreba ni uspoređivati iPhone i 5800 jer nisu u istom rangu. Ja bih naprimjer uspoređivao N97 sa iPhoneom jer je to pravedna usporeba (to ti je kao da uspoređujemo BMW 3 sa Mercedes S klasom, umjesto BMW 7 i S klasa). 5800 nepredstavlja vrh Nokijine ponude, N97 je flagship i njega treba uzimati za primjer. 5800 je više zamišljen kao jeftiniji touchcreen mobitel pristupačan većoj masi ljudi a da zadovoljava većinu njihovih potreba.

N97 je u cjenovnom rangu sa iPhoneom i isto tako mi koji imamo iPhone možemo reći kako cijena N97 nije opravdana.. kužiš? Vi branite Nokiju a isto je i sa vaše strane, ona je nešto jeftinija nego 3GS ali to je tu negdje tako da nema smisla prepirati se toliko oko toga. 

16 godina
neaktivan
IPhone 3Gs

Daj kero reci mi samo jednu stvar jer nisan skuzija.

Koliko clanova obitelji(tvoje) dijeli tu tarifu 500.

duje kapitanović

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Troje ih dijeli tu tarifu

16 godina
neaktivan
kero kaže...
cappy kaže...

Onda je sve uredu-nije pljačka.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

Da ali isto tako netreba ni uspoređivati iPhone i 5800 jer nisu u istom rangu. Ja bih naprimjer uspoređivao N97 sa iPhoneom jer je to pravedna usporeba (to ti je kao da uspoređujemo BMW 3 sa Mercedes S klasom, umjesto BMW 7 i S klasa). 5800 nepredstavlja vrh Nokijine ponude, N97 je flagship i njega treba uzimati za primjer. 5800 je više zamišljen kao jeftiniji touchcreen mobitel pristupačan većoj masi ljudi a da zadovoljava većinu njihovih potreba.

N97 je u cjenovnom rangu sa iPhoneom i isto tako mi koji imamo iPhone možemo reći kako cijena N97 nije opravdana.. kužiš? Vi branite Nokiju a isto je i sa vaše strane, ona je nešto jeftinija nego 3GS ali to je tu negdje tako da nema smisla prepirati se toliko oko toga. 

Djelimicno se slazem samo sto si zaboravio mali detalj a taj je da se nokia N97 i 5800 vrlo malo razlikuju funkcionalno. Ralikuju se u cvrscem kucistu, fizickoj tastaturi, magnetnom kompasu i jos par sitnica ali nista bitno. Da nema 5800 u potpunosti bi se slozio sa tobom al 5800 je napravio pomutnju jer je sve napredne funkcije koje imaju savrmenei smartphonovi ponudio po niskoj cijeni. Ni meni N97 ne opravdava cijenu kad vec postoji maltene isti telefon za puno manje para. Stavi uporedo Iphone i 5800 i vidjeces da u tehnickoj strani tuce iphone a o dizajnerskoj necu pricati jer je to stvar ukusa i apple je tu bez premca  uvijek bio. Ja se ne palim na sminku kao i vecina naprednih korisnika ovakvih stvari.

I kao sto rekoh gore nokia unapredjuje firmware da telefon ucini boljim a apple da ga zastiti od krekovanja. I nikad necu shvatiti niti prihvatiti lazna ogranicenja nametnuta od applea.

16 godina
neaktivan
cappy kaže...
kero kaže...
cappy kaže...

Onda je sve uredu-nije pljačka.

A konacno se i vas dvojica sloziste Cool

16 godina
logic kaže...
stevan94 kaže...
logic kaže...

Druze demantuj me. Reci sta sam pogresno napisao a sto se ticenokie slobodnoj pljuj al argumentima. Ne valja radi toga i toga a iphone je bolji u tome i tome. NIsam je ja pravio i bas me briga za nokiu. Ja je kupujem jer je trenutno najbolji telefon a ne jer sam emotivno vezan za nokiu.

ma sta si zapeo za tu nokiu, pa ja sam je koristio brdo puta i nije mi nešto, najbolji telefon hahahaahah, koliko ti nokia placa za ovakvu reklamu

edit:po isplativosti je mozda ta nokia i najisplativija, ali puno su mi bolji mobiteli koji koriste android pa cak i oni s winmo

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 15:21 (lovranac).
17 godina
lovranac kaže...

ma sta si zapeo za tu nokiu, pa ja sam je koristio brdo puta i nije mi nešto, najbolji telefon hahahaahah, koliko ti nokia placa za ovakvu reklamu

edit:po isplativosti je mozda ta nokia i najisplativija, ali puno su mi bolji mobiteli koji koriste android pa cak i oni s winmo

Diskreditiran.

Trollas bezveze.

Argumentiraj.

Logic daje argumente.

Ti dajes pretpostavke i neobjektivno osobno misljenje.

Tocka.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
IPhone 3Gs

Ja cu samo kopirati ovaj clanak iz teme da li uzeti iphone ili se w995?MISLIM DA CE OVDJE SVE BITI JASNO,I DA SE RAZUMIJEMO JA NEMAM IPHONE NITI GA ZELIM IMATI JER JE ZA MENE PRESKUP ALI TELEFON JE ODLICAN I NE MOZE SE TEK TAKO PLJUVATI PO NJEMU :)

chuxy kaže...

Prvo se malo raspitajte i proučite proizvode pa onda imate pravo govoriti o njima.

Citiram:

"Mobitel koj nema funkcionalan bluetooth, nema multitasking, ne podrzava flash u surfanju, nema zamjenjivu bateriju, bljeskalicu, prosirivu memoriju i jos podosta stvari zvati NAJKOMPLETNIJIM NA TRZISTU."

Bluetooth na uređaju ima svoju svrhu. Svrha je uparivanje uređaja sa raznim drugim uređajima/dodacima s naglaskom na bluetooth slušalice. Bluetooth na koji vi mislite nije službeno ugrađen iz vrlog jednostavnog razloga, a to je da se onemogući ilegalne aktivnosti poput slanja muzike. Ukoliko želite Bluetoot razmjenu podataka, jailbreakajte uređaj i skinite iz Cydije aplikaciju iBluetooth. U prijevodu, Bluetooth kakvog vi želite, postoji. Nije službeno ugrađen jer Apple poštuje i pokušava spriječiti ilegalne aktivnosti, a osim toga imaju i svoj servis za prodaju muzike.

Multitasking postoji i to na jailbreakanim uređajima. Aplikacija se zove Backgrounder (također iz Cydije). Zašto Apple nije po defaultu to omogućio? Zato jer bi se svakom novom aplikacijom koja bi radila u pozadini, gubila dragocijena radna memorija i pojavljivalo bi se sve više procesorskih operacija. A time bi se onda onemogućilo pokretanje zahtjevnijih npr. igra.

Flash također postoji na jailbreakanim uređajima. Zašto Apple nije po defaultu to omogućio? Pitajte ih. Mislim da to čuvaju za buduće verzije. Jer mislim, ne mogu sve odjednom ugraditi, pa ko bi onda kasnije kupovao novije verzije? I kaj bi uopće dodali unovije verzije..!? Applu sigurno nije problem ugraditi odjednom najbolje današnje komponente i mogućnosti u svoj uređaj. No to se protivi politici ponude i potražnje.

Koji će ti *urac zamjenjiva baterija? Kad se pokvari/istroši, odneseš uređaj na servis .

Bljeskalicu bi stvarno mogli dodati kao i nešto bolju kameru. Pričekajte slijedeću verziju uređaja.

Memorija od 8/16/32 GB vam nije dovoljna? Stvarno smo postali bahati po tom pitanju.

Trenutačna verzija iPhona je iPhone 3GS (firmware 3.1.2). Pa ukoliko već uspoređujete uređaje i serete po njima, onda barem uzmite najnovije izdane verzije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...
lovranac kaže...

Diskreditiran.

Trollas bezveze.

Argumentiraj.

Logic daje argumente.

Tocka.

ma ocito nisi ni ti mobitele te previse koristio pa neznas o cemu pricam

17 godina
lovranac kaže...
Psiho246 kaže...
lovranac kaže...

Diskreditiran.

Trollas bezveze.

Argumentiraj.

Logic daje argumente.

Tocka.

Winmo je jedan od najlosijih mobile OSova.

Symbian je najrasireniji i najzastupljeniji mobile OS.

Tvoja tvrdnja je da je Windows mobile bolji od Symbiana.

Ti si decko troll.

Ti ocito ni sam neznas sta pises.

- Psiho246
16 godina
Psiho246 kaže...
lovranac kaže...
Psiho246 kaže...
lovranac kaže...

Diskreditiran.

Trollas bezveze.

Argumentiraj.

Logic daje argumente.

Tocka.

Winmo je jedan od najlosijih mobile OSova.

Symbian je najrasireniji i najzastupljeniji mobile OS.

Tvoja tvrdnja je da je Windows mobile bolji od Symbiana.

Ti si decko troll.

Ti ocito ni sam neznas sta pises.

loool, ti neznas sta pricas, pa symbian po meni nista ne valja, ti si vjerojatno samo njega koristio do sada

a koliko ti to imas godina da mene zoves decko, vjerojatno sam stariji od tebe

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 16:14 (lovranac).
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Ja cu samo kopirati ovaj clanak iz teme da li uzeti iphone ili se w995?MISLIM DA CE OVDJE SVE BITI JASNO,I DA SE RAZUMIJEMO JA NEMAM IPHONE NITI GA ZELIM IMATI JER JE ZA MENE PRESKUP ALI TELEFON JE ODLICAN I NE MOZE SE TEK TAKO PLJUVATI PO NJEMU :)

chuxy kaže...

Prvo se malo raspitajte i proučite proizvode pa onda imate pravo govoriti o njima.

Citiram:

"Mobitel koj nema funkcionalan bluetooth, nema multitasking, ne podrzava flash u surfanju, nema zamjenjivu bateriju, bljeskalicu, prosirivu memoriju i jos podosta stvari zvati NAJKOMPLETNIJIM NA TRZISTU."

Bluetooth na uređaju ima svoju svrhu. Svrha je uparivanje uređaja sa raznim drugim uređajima/dodacima s naglaskom na bluetooth slušalice. Bluetooth na koji vi mislite nije službeno ugrađen iz vrlog jednostavnog razloga, a to je da se onemogući ilegalne aktivnosti poput slanja muzike. Ukoliko želite Bluetoot razmjenu podataka, jailbreakajte uređaj i skinite iz Cydije aplikaciju iBluetooth. U prijevodu, Bluetooth kakvog vi želite, postoji. Nije službeno ugrađen jer Apple poštuje i pokušava spriječiti ilegalne aktivnosti, a osim toga imaju i svoj servis za prodaju muzike.

Multitasking postoji i to na jailbreakanim uređajima. Aplikacija se zove Backgrounder (također iz Cydije). Zašto Apple nije po defaultu to omogućio? Zato jer bi se svakom novom aplikacijom koja bi radila u pozadini, gubila dragocijena radna memorija i pojavljivalo bi se sve više procesorskih operacija. A time bi se onda onemogućilo pokretanje zahtjevnijih npr. igra.

Flash također postoji na jailbreakanim uređajima. Zašto Apple nije po defaultu to omogućio? Pitajte ih. Mislim da to čuvaju za buduće verzije. Jer mislim, ne mogu sve odjednom ugraditi, pa ko bi onda kasnije kupovao novije verzije? I kaj bi uopće dodali unovije verzije..!? Applu sigurno nije problem ugraditi odjednom najbolje današnje komponente i mogućnosti u svoj uređaj. No to se protivi politici ponude i potražnje.

Koji će ti *urac zamjenjiva baterija? Kad se pokvari/istroši, odneseš uređaj na servis .

Bljeskalicu bi stvarno mogli dodati kao i nešto bolju kameru. Pričekajte slijedeću verziju uređaja.

Memorija od 8/16/32 GB vam nije dovoljna? Stvarno smo postali bahati po tom pitanju.

Trenutačna verzija iPhona je iPhone 3GS (firmware 3.1.2). Pa ukoliko već uspoređujete uređaje i serete po njima, onda barem uzmite najnovije izdane verzije.

Znaci sve ima samo trebas kupiti preskup uredjaj i onda ga krekovati i kupiti ili skinuti aplikacije i onda imas sve sto i svi ostali smartphoneovi na svijetu imaju out the box. I ti to vidis kao prednost???????????????????????'

Znaci kupis skuplji uredjaj zato sto NEMA neke funcije?

Kako ono Ajnstajn rece:"samo su svemir i ljudska glupost bezgranicni mada za svemir nisam toliko siguran".

Vlasnici Iphone su pametni jer kupuju uredja kojem je NAMJERNO oganicena funkcionanost za razliku od nas svih ostalih koji kupujemo uredjaje koji imaju odredjene funkcionalnosti koje nam trebaju??????????''

17 godina
neaktivan
lovranac kaže...
logic kaže...
stevan94 kaže...
logic kaže...

Daj argumente ako mozes. Konkretno po funcijama i brojevima a ne trolanje bez ikakvih cinjenica. Ocigledno je jedini argument da je tvoj tata jaci od mog. Ako jeste i to.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice