Pozdrav svima,
Imam problem,možda mi možete pomoći.
iPhone mi se nedavno ajmo reći pokvario(vrlo vjerojatno sam ga ja i spržio),majstor mi je zamijenio konektor i digao ga na 4.3.5 verziju,prije je bila 4.3.3. Zove me i kaže da nema signala tj no service i da ga nikako ne može uloviti. A majstor je dobar,popravljao mi je sve živo,vraćao mobitele iz mrtvih tako da sam znao da sigurno ne kaki. Uzmem ja njega doma,majstor mi nije ništa naplatio,ugurao sam nekih 100 kn za konektor u ime fer pleja i rekao da ću se probat sam pozabaviti sa njime. Prvo što sam napravio je restorao/downgrade-ao na 4.1. stock pošto apple potpisuje još uvijek tu verziju. Đejlbrejkao sa redsnowom,instalirao ultrasnow 1.2.3 i opet ništa no service,pa dođe signal,jedna crtica,ponekad dvije,stigne i poruka ali pozivi ne funkcioniraju,preslab signal. Pokušam sa custom ipsw 4.1 skuhanim u sn0wbreeze-u opet ništa,isprobavam i sa SAM i SAMprefsom,deaktivacijom-aktivacijom,airplane off-on,reset network settings,dakle sve a opet ništa. Ponovim sve to isto i sa 4.2.1 verzijom-rezultat -> nula bodova. Pokušao i ponovo instalisat iPad baseband. Bezuspješno. Probao i posebni ultrasn0w za 06.15 i ništa.
Čitam da mnogi imaju taj problem. Ukoliko se netko od vas mnogobrojnih susreo ikada sa sličnim problemom molio bi da podijeli iskustva.
thx in advnc :)