Iphone 3g ili Xperia x8

poruka: 7
|
čitano: 1.250
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ili Xperia x8

Možete li mi reći dal je bolji Sony Ericsson Xperia X8 ili Iphone 3G 8GB?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 3g ili Xperia x8

x8, brža je, novija i bar ima koliko toliku podršku još...3g je davno zaboravljena prošlost...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Iphone 3g ili Xperia x8
A.V.999 kaže...

Možete li mi reći dal je bolji Sony Ericsson Xperia X8 ili Iphone 3G 8GB?

X8.

3G je s novim iOSom gotovo neiskoristiv koliko je spor, iako ni X8 ne puca od brzine. Ako možeš nađi 3GS ili Xperiju Mini(NE X10 mini, samo Mini)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ili Xperia x8

Meni xperia šteka..sporo mi se ulazi u poruke i facebook aplikacija šteka..a prijatelj mi ima iphone 3g i niš mu ne šteka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iphone 3g ili Xperia x8
A.V.999 kaže...

Meni xperia šteka..sporo mi se ulazi u poruke i facebook aplikacija šteka..a prijatelj mi ima iphone 3g i niš mu ne šteka

x8 je low end uređaj dok je 3g 4g. star uređaj...ni od jednog ni od drugog nem ožeš očekivati ništa previše, po meni skupljaš još para i kupi si nekaj bolje, bar 3gs ili sony ericsson x10

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
odjavljen
Iphone 3g ili Xperia x8

Ja imam iPhone 3G koji prodajem. Nista ne steka i sve savrseno brzo radi, i to na najnovijem softwareu.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ili Xperia x8

ok..Hvala svima na savjetima :)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: