IPhone 3G - gubi signal

poruka: 18
|
čitano: 10.380
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
IPhone 3G - gubi signal

evo dobio sam iPhone znajuci da je s tim problemom zato i je bila niska cijena...

e sada me zanima u cemu moze biti problem, jer vidim da je dosta ljudi s tim problemom a nigdje nisam nasao odgovor!

znaci jednostavno mi se signal gubi! od punih 5 crtica samo na jednom pise search...i No Service!

mislim da do kartice nije jer na starom je sve normalno bilo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: IPhone 3G - gubi signal

Meni se sličan problem javljao na novom iPhone 3GSu prošle godine.

Našao bi T-Mobile signal, držao ga sekundu i opet search... i opet T-Mobile sekundu i opet search... i tako u krug bez prestanka.

Drugi dan sam otišao u T-Mobile i rekao im u čemu je problem i zamjenili su mi SIM karticu.

Rekli su mi da je iPhone dosta osjetljiv što se tiče kartica, i stvarno sa novom SIM karticom sve proradilo odmah.

A isto tako, i ta stara SIM kartica mi je na Nokia 5800 telefonu kojeg sam imao prije iPhonea radil bez problema.

I rather like the restless nights
17 godina
neaktivan
IPhone 3G - gubi signal

Isti problem sam imao sa starijom SIM karticom i Sony Ericsson W705.

Zamjena kartice kod Tmobilea novijom je riješilo stvar, tako da je ti vjerojatno u tome problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 11:48 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 3G - gubi signal

hvala momci, probat cu rijesit pa javim jel to problem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Probaj ispuhati kontakte tamo gdje ide kartica moguce je da je uslo dosta prasine pa zato gubi signal! Ja imam dosta staru sim karticu i radi mi normalno!
My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
IPhone 3G - gubi signal

evo, nije bio problem u kartici!

stavio sam od stare karticu koja je nova i nista, i dalje stavim, napuni se do kraja...searching i no service! :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jesi iskljucio 3g

15 godina
IPhone 3G - gubi signal

jesam iskljucen je...

sta da stavim cellular data? i ak je on ovo data roaming?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone 3G - gubi signal

Ja i dalje mislim da je u SIM kartici problem.

Jer ja sam dosao u T-Centar i rekao sa mi SIM kartica ne radi i čovjek za pultom mi je napravio novu SIM karticu i rekao da je probam.

Kada sam izvadio iPhone 3GS, on je reagirao nešto slično kao: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Trebao si mi reći da imaš iPhone.

I tu potpuno novu SIM karticu je uzeo i bacio u smeće, i naptavio još jednu drugačiju SIM karticu za iPhone.

Razlika je u tome što je prva kartica koju je napravio i koja nije bila za iphone izgledala slično kao na slici STARI SIM. 

(Ne sjećam se točno kako, ali ovako nešto sa puno nepravilnih polja)

STARI SIM STARI SIM

A nova koja radi uredno izgleda kao na slici NOVI SIM.

(Za ovu sam 100% siguran da ovako izgleda, jer je i dalje koristim. Ima ovakva identična "pravilna" polja)

NOVI SIM NOVI SIM

Ona polja ispod su drugačija.  

Pogledaj kako izgledaju 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 14:16 (Bladepu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 3G - gubi signal

aj i ja se nadam da je do sima, ionako sam mislio ic mijenjat jer je moja stara vec 5-6 godina i ona 64 K je tako da...

jesi morao platiti sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne, besplatno je.

Barem za pretplatu. Ne znam šta ti imaš.

Možda se za prepaid Simpe naplaćuje...ali nisam siguran.

17 godina
Bladepu kaže...

Ja imam staru SIM karticu (stara je nekakvih...10 - 11 godina) od T-Coma i radi normalno sa ajfonom?

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
tnakir kaže...
Bladepu kaže...

Ja imam staru SIM karticu (stara je nekakvih...10 - 11 godina) od T-Coma i radi normalno sa ajfonom?

Ma ja ne kažem da je to slučaj kod svih. Meni stara kartica nije radila, kako sam napisao, napravio mi je još jednu karticu pa kada je shvatio da koristim iPhone napravio mi je još jednu treću SIM karticu.

Identična stvar se dogodila još dvojci mojih prijatelja kojima je iPhone proradio tek sa novom SIM karticom, ali isto tako imam barem još 5-6 prijatelja koji uredno koriste stare SIM kartice i iPhone.

Stvarno ne znam u čemu je problem, ja samo kažem kako se meni to odvilo. 

15 godina
Moguce da je do kartice na mom se gubi signal nekad ako ubacim tele 2 karticu mobitel je otkljucan do sa vipovim nema problema isto tako sa simpa! Promjena je besplatna ako ti nesto neradi kako treba sa mobitelom a ako ju izgubis ili sam ostetis moras platiti 50kn mislim! Ti samo reci da ti se gubi signal i trebalo bi biti rijeseno za dabe! :-)
15 godina
IPhone 3G - gubi signal

evo, problem rijesen...

izgleda da je problem bio u firmware-u...

stavih 3.1.3 JB-ak i sve i jos se niejdnom nije izgubio signal! sve radi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nadam se da su ti posluzile upute? Drago mi je da ti sve radi i da si zadovoljan!
15 godina
IPhone 3G - gubi signal

ma za pare za koje sam ga uzeo milina :D

jos kao taj problem, al' vidim da je softwerski tako da...

vec sam se ufuro u ove sheme, jednostavno je sve, a shebat nemres ni da hoces...

ty vandal, pomogo si dosta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nema problema ako jos nesto trebas javi na PM :-)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice