ne, ja sam uzeo na bonove i dobije se sd kartica. i novci mi sjedaju na vec postojeci broj, nisam uzeo novi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vase misljenje?
21 | huawei y300 |
---|---|
0 | samsung galaxy fame |
1 | xperia u |
Ima usb kabl. Vjerovatno je punjac kabl+zidni plug. Interesantno da nema sluske
U biti ni za jedab uredjaj im ne pise da ima slusalice, a imaju. Bolje u ht kupit i dobit sd card.
Ovaj s SD karticom ide na pretplatu :) ako kupujes ovako dobijes onu sim karticu na koju se vraca lova ako uplacujes mjesecno min 50ak kn il tak nes :D
Na bonove yam obio 4GB SD karticu.
S tim da sam morao uzeti i simpa sim karticu za 20kn jer nisam na simpi.

Vidim da više nema ali i na simpa websajtu je i na slici osim aparata bila i SD kartica, a i na računu mi piše kao aparat i besplatna SD kartica. Vjerovatno su raspodjelili šta su imali pa sad teraju bez.
Preporuka za unlock pin. http://www.ebay.com/itm/Huawei-Mobile-Phone-Unlock-Code-Inc-G510-Y300-T-Mobile-Comet-Rapport-More-/161058628850?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item257fd7a4f2 Sve radi ko vurica. Dobio sam dva pina, ali koristio sam samo network unlock pin. Jel netko zna čemu služi SERVICE PROVIDER unlock pin?
EDIT: upravo dobio odgovor od prodavača citiram "Service provider is not required if the phone does not ask for it"
Preporuka za unlock pin. http://www.ebay.com/itm/Huawei-Mobile-Phone-Unlock-Code-Inc-G510-Y300-T-Mobile-Comet-Rapport-More-/161058628850?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item257fd7a4f2 Sve radi ko vurica. Dobio sam dva pina, ali koristio sam samo network unlock pin. Jel netko zna čemu služi SERVICEPROVIDERunlockpin?
U biti, skoro pa svi šalju više tih unlock pinova, a mi samo koristimo network unlock pin... Ostali za šta služe pojma nemam :) Bitno da radi network unlock pin :)
Vidim da više nema ali i na simpa websajtu je i na slici osim aparata bila i SD kartica, a i na računu mi piše kao aparat i besplatna SD kartica. Vjerovatno su raspodjelili šta su imali pa sad teraju bez.
Imaš dvije vrste paketa, za nove simpa korisnike,gdje dobiješ mobitel, sim karticu i one kune na račun, ali bez sd kartice (898 kn) i paket za postojeće simpa korisnike u kojem dobiješ mobitel, sd karticu od 4 gb, ali bez sim kartice i onih kuna na računu (870 kn).
Ja sam u trgovini rekao da sam na bonbonu, da mi ne treba start paket i prodala mi je mob za 870kn s 4gb sd karticom.
Btw nešto je zatihnula tema, nitko ne komentira romove, mob niti išta...
Je li kto probao pokrenuti Quadrant benchmark s ovim najnovijim romom?
Imaš dvije vrste paketa, za nove simpa korisnike,gdje dobiješ mobitel, sim karticu i one kune na račun, ali bez sd kartice (898 kn) i paket za postojeće simpa korisnike u kojem dobiješ mobitel, sd karticu od 4 gb, ali bez sim kartice i onih kuna na računu (870 kn).
dobivaš te kune onda na već postojeći broj. bar sam ja tako tražio
i ja sam ga dobio za 780 kn, 100 kuna manje zbog bodova u +clubu i 20 kuna manje jer mi ne treba novi broj
i već 3. put pitam al me niko ne ferbla ni 5 posto. jel moze neko dat link na tutorijale kako napravit backup trenutnog softvera pa stavit original od huaweia bez ovih điđi-miđi od t-mobilea, ili još bolje neki drugi custom rom, jer ovi huaweievi imaju emotionui

na koji način od ova dva ga rootat? ili ima još načina?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41714109
http://huawei-y300.tumblr.com/post/47366836617/how-to-unlock-and-root-huawei-ascend-y300-all
dobivaš te kune onda na već postojeći broj. bar sam ja tako tražio
i ja sam ga dobio za 780 kn, 100 kuna manje zbog bodova u +clubu i 20 kuna manje jer mi ne treba novi broj
i već 3. put pitam al me niko ne ferbla ni 5 posto. jel moze neko dat link na tutorijale kako napravit backup trenutnog softvera pa stavit original od huaweia bez ovih điđi-miđi od t-mobilea, ili još bolje neki drugi custom rom, jer ovi huaweievi imaju emotionui
Ja sam uzeo kao novi korisnik i dobio SD karticu.
Ne ferbla te jer vjerovatno nitko ne zna.
Može se huaweieve stranice skiniti firmware ali ga nećeš moć flešat jer IMEI neće odgovarati. Emotion UI lako zamjeniš nekim home-om s google playa. Apex, nova, holo, adw..
na koji način od ova dva ga rootat? ili ima još načina?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41714109
http://huawei-y300.tumblr.com/post/47366836617/how-to-unlock-and-root-huawei-ascend-y300-all
na prvi način samo rootaš, bootloader ostaje zaključan , a na taj drugi način, rešavaš sve, nisam siguran da ima još neki način, al to su dva koja se koriste probaj
evo linkovi na par foruma sa upustvima i custom romovima
http://www.htcmania.com/forumdisplay.php?f=1008
http://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-huawei-ascend-y300/
i ovaj post sa oficijalnom romom i imei hackom, pa pogledajte, ja nisam detaljno gledao a i ne znam švapski
http://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-huawei-ascend-y300/435482-ascend_y300-y300-0100_android_4-1_emotion_ui_v100r001c00b182.html
ako sam dobro skužio, kod otključavanja bootloadera mobitel se vraća na tvorničke postavke. znači svi podaci i aplikacije se brišu? znači ne može se napravit backup trenutnog stanja, nego prvo rootati, otključati bootloader, instalirati twrp, nakon toga podesiti postavke, aplikacije i slično i tek onda backup?
Imam problem sa mobitelom, znači kada idem provjerit stanje računa, zovem ili primam poziv, šaljem ili primam poruke dobijem error "greška prilikom dohvaćanja broja" ili "broj 295718 nije poznat", ali pozivi rade, nema problema nikakvih samo dobijem tu idiotsku poruku iako sve radi dobro. Je li itko već imao ovo i da je riješio ili da nosim u tmobile u ponedjeljak?
Imam problem sa mobitelom, znači kada idem provjerit stanje računa, zovem ili primam poziv, šaljem ili primam poruke dobijem error "greška prilikom dohvaćanja broja" ili "broj 295718 nije poznat", ali pozivi rade, nema problema nikakvih samo dobijem tu idiotsku poruku iako sve radi dobro. Je li itko već imao ovo i da je riješio ili da nosim u tmobile u ponedjeljak?
Ma to ti je ona retardirana aplikacija od tmobilea " Tko Me Zove" il tako nesto... u biti ako si spojen na net cim ukucas broj on ce po imeniku ga potraziti i ako nije poznat pokazat ce taj error... samo uninstall taj app i sve pet :D nema potrebe da nosis u t mobile :)
Tu aplikaciju ne možeš deinstalirati, ali je možeš otvoriti i isključiti prikaz informacija pozivatelja.
Btw ni jedan rom još ne podržava clockanje procesora?
Tu aplikaciju ne možeš deinstalirati, ali je možeš otvoriti i isključiti prikaz informacija pozivatelja.
Btw ni jedan rom još ne podržava clockanje procesora?
kako ne mozes ja sam obrisao :O
Edit:
Doduse ne sicam se jesam li to napravio dok sam imao root i unlocked bootloader... ali mislim da to ne bi trebalo imati veze kada ides drag uninstall bez nekogprograma kojem je potreban root :)
jel se moze na njega instalirati skype? i dal se smrzava? moze li se upaliti skype i koristiti prijenos videa preko njega s tim mobitelom?
Grije li se vama mob? Meni je dosta topao kada igram 3d igre

Grije li se vama mob? Meni je dosta topao kada igram 3d igre
meni se dosta grije kad sam na netu na 3g

Dosta mi je iritirajuce sto automatski ispravlja na hrvatska slova sa kvačicom jer onda SMS broji vise slova pa ispadne 2-3 SMS umjesto jednog.
A takoder mi se dogodilo da se sam stišao kod slušanja muzike.
Ali dobro je sto je baterija stvarno carska.
i meni se grijao iphone 3gs...
jel ima jos za kupiti ovaj y300?
Danas sam usput svratio u T centar i isao malo pogledati sto imaju od mobitela.. Zanimalo me kako se ponasa Y300.. bas kraj njega je bila Xperia E. Y300 je bio usporen, uz lagove i 3-5 sec kasnije odziv. Uz usporedbu sa Xperia-om E koja je bila jako fluidna i trenutni odziv imala..
Zanima me da li je to tako i inace ili je ovaj Y300 u tom t-centru bio neki los?
Danas sam usput svratio u T centar i isao malo pogledati sto imaju od mobitela.. Zanimalo me kako se ponasa Y300.. bas kraj njega je bila Xperia E. Y300 je bio usporen, uz lagove i 3-5 sec kasnije odziv. Uz usporedbu sa Xperia-om E koja je bila jako fluidna i trenutni odziv imala..
Zanima me da li je to tako i inace ili je ovaj Y300 u tom t-centru bio neki los?
Vjerojatno im stoji upaljen od prvog dana...
Vjerojatno im stoji upaljen od prvog dana...
I još sa hrpom smeća kojeg ekipa nagura gore dok petlja po njemu....
Ma to ti je ona retardirana aplikacija od tmobilea " Tko Me Zove" il tako nesto... u biti ako si spojen na net cim ukucas broj on ce po imeniku ga potraziti i ako nije poznat pokazat ce taj error... samo uninstall taj app i sve pet :D nema potrebe da nosis u t mobile :)
Hvala puno, to je riješilo problem. I da može se uinstalirat i na nerootanom mobitelu.