Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.779
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nemam srece ovih dana :S Zadnji Gongyev ROM, sve super, ali opet se mic gasi pri razgovoru :( idemo na sljedeci :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Lijepozdrav svima. 

Evo mene opet nakon par mjeseci... Nisam bas bio u toku s razvojem Romova za nas mobitel jer sam se zadrzao na benru94 neko vrijeme... Vec mi se pretrpao i sada krecem u nove radne pobjede :D Listao sam par stranica u nazad i vidim da je Gongy radno proveo kraj proljeća i početak ljeta pa sam se odlucio isprobati njegov/tvoj ICS. :D 

Kakvo je stanje sa zvukom? Jel se promijenilo sto s dB-ima? :D

HUAWEI U8650 - Quod sumus hoc eritis!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zašto mi stalno SUPERUSER stralno odbija dopuštenje?? Plisss odgovor!!!!  {#}

Tomislav Troha

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

O problemima sa aplikacijom Superuser imaš sve napisano na prethodnoj stranici, ako imaš probleme sa aplikacijom Superuser na mobitelu, jednostavno si skini novu aplikaciju i ponovo insaliraj na mobitel, mislim da ćeš riješiti problem!

17 godina
neaktivan

Jednostavni makni Superuser i stavi SuperSU, kolik ose ja sjećam moja zadnja ROM-a su imala SuperSU i nikad nisam imao problema. Dok je Superuer znao sam zaretardirat odjednom i proradit nakon 4-5 restarta

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima li možda kakv nivi rom?? Onaj gongy rom je malo več dosadan!!!!!!! {#}

Tomislav Troha

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domagoj03 kaže...

Lijepozdrav svima. 

Evo mene opet nakon par mjeseci... Nisam bas bio u toku s razvojem Romova za nas mobitel jer sam se zadrzao na benru94 neko vrijeme... Vec mi se pretrpao i sada krecem u nove radne pobjede :D Listao sam par stranica u nazad i vidim da je Gongy radno proveo kraj proljeća i početak ljeta pa sam se odlucio isprobati njegov/tvoj ICS. :D 

Kakvo je stanje sa zvukom? Jel se promijenilo sto s dB-ima? :D

Evo i mene,ovako ako hoces decibele ubaci sebi onu moju prvu verziju 2.3.7 imas na ovoj stranici http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/huawei-u8650-sonic-roms-overclock-root/138187.aspx?page=85 ,ovi ostali su onako ali sam ubacio widget za to da malo popravi stvar.
Nego nakon vise dana nesto se ipak skuhalo,opet je to CM doradjivan na galaxy,TW.Kako sve izgleda screenshots dole pa kome se svidja...Interna 201MB (197 FREE),titanium,root explorer,s2e,link2sd,standardno za moje romove,audio widget za zvuk,novo Galeria app uzeta iz "jednog roma" sredjena da radi na ovom i nije losa,terminal sam ovaj put stavio zbog jedne novine koja se zove ADRENALIN BOOST,kako radi,pokrenite terminal ukucajte "SU" pa onda enter,dozvoliti root permission,zatim ukucati "BOOST" i opet enter,pustite da program odradi svoje i onda zatvoriti terminal (prosto,mala skripta za oslobadjanje RAM-a,ima i na screenovima).

LINK ZA ROM:   http://www.mediafire.com/download/28tve7i6c4c3s6l/TouchWiZ_%26_Galaxy_MOD.zip  

Evo i screenshota: 

Gongy
12 godina
neaktivan

Neće mi se upalit mob kada stavim taj rom!!!! {#} MRZIM TOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomislav Troha
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 12:31 (gtroh11).
12 godina
neaktivan

Definitivno ću probati ovaj rom, ali nešto kasnije trenutno imam ICS GONGY MOD  i jako sam zadovoljan sa tim romom, radi savršeno. Tako da ga nemislim mijenjati do daljnjeg{#}

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na ovom romu mi se mob neće palit!!! plis riješenje

Tomislav Troha
13 godina
neaktivan
gtroh11 kaže...

Na ovom romu mi se mob neće palit!!! plis riješenje

NE RAZUMIJEM,ovaj rom sam preko 20 puta instalirao na novo,dok sam jos radio na njemu i svaki put kada odradim nesto novo (ubacim nesto u rom) radio sam install i samo prva dva puta (prije nekih 7-8 dana) sam imao zastoj,rjesio stvar (problem bio sa nedostatkom nekih linija u updater script-u) i poslije vec 6 dana ga instaliram bez problema,evo veceras sam opet po ko zna koji puta napravio install,bootao se oko 2 minuta i radi,pravio backup pa radio restore i nemam nikakvih problema!Da li radis full wipe i format prije installa,znaci wipe data,wipe cache,u mount and storage format svega (osim SD card naravno) i pod advance dalvik i battery?
Rom je downloadovan vec 58 puta do sada i niko se jos nije zalio tako da NE RAZUMIJEM kakav je problem kod tebe {#}...

Gongy
12 godina
neaktivan

Kod mene se samo upali boot i onda stoji minutu pa se ekran zacrni pa onda opet isto!!! neznam šta mi je to?  

Tomislav Troha
12 godina
neaktivan

Evo ja sam sve uradio kako si rekao(nerazumem se bas najbolje u telefone i to root i tako to)ali telefon se nije root-ovao.Pokusao sam ponovo opet nije.Da li mozda znate do cega je problem???

Telefon je super ali bi voleo nesto novo da probam na njemu

12 godina
neaktivan

Gongy, koliko traje baterija na ovom novom romu? {#}

In their last moments, people show you who they really are.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

samo mi se pokaže onaj logo "huawei device" i tako stoji pa se malo zacrni i opet isto!!! Pliss odgovor!!!!

Tomislav Troha

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja sam instalirao. Radi bez problema...

In their last moments, people show you who they really are.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moze mala pomoc...Ja sam rootovao tell ali ne sa ovog sjata i sa ovim uputstvima vec sa nekog drugog.E sad ja sam imao 2.3.6 verziju,SAD IMAM 2.3.3 lol ja sam hteo 2.3.7 neznam sta sad da radim i kako da vratim moze pomoc?

15 godina
neaktivan
Gongy, svidja mi se novi tw mod/rom, i uz neke vlastite 'ispravke', dobio sam rom po svom :P
jedino sto mi se ne svidja je ono veliko "s", u statusbaru... Moze li nekav fix? Hvala (y)
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Gongy, svidja mi se novi tw mod/rom, i uz neke vlastite 'ispravke', dobio sam rom po svom :P
jedino sto mi se ne svidja je ono veliko "s", u statusbaru... Moze li nekav fix? Hvala (y)

Sklopicu ti do jutra zip za flash iz cwm novu SystemUI.apk (u kom se nalazi to). {#}

EDIT:ZA TONCHYA evo ti link kao sto sam i obecao skini,prebaci na SD i iz CWM samo uradi install i "vidjeces promjene"  {#}

http://www.mediafire.com/download/kqw2l2tohtqpyet/New_SystemUI.zip    

OVO JE SAMO ZA OVOG CLANA FORUMA RADJENO,NEBI DRUGIMA PREPORUCIO DA SKIDAJU I STAVLJAJU!!! 

Gongy
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 5:27 (Gongy).
12 godina
neaktivan
Gongy pomagaj,kada stavim ovaj novi rom samo mi se pokaze onaj logo i to je to malo se zacrni pa onda opet... nezan kaj mi je to sa mobom!!!
Tomislav Troha
12 godina
neaktivan

Pozdrav.Posto se jako slabo razumem u ove stvari.Ja sam probao da namestim 2.3.7 pa sam namestio 2.3.3 sto nisam hteo.Posto ja vas nista tu nerazumem mozes da mi das 2.3.7 verziju i da mi das to da dobro izlgeda i da je brzi pls.

Hvala unapred

15 godina
neaktivan
2.3.7 ili 2.3.3, ista stvar, bar za prosjecnog korisnika kao mene.. Ali neka ti iskusniji kolege objasne bolje.
Ako bas hoces, probaj gongyev novi rom, on je 2.3.7..
Od drugih ti preporucam benruV4, cyanogen7.2. Pronadi ga negdje na prvoj stranici, mislim. Sretno ;)
13 godina
neaktivan

ma 2.3.7 i 2.3.3 nema veze.. Ovisi do tebe što tražiš od ROM-a pa se po tome orijentiraj. 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gongy, uz to veliko slovo s u statusbaru, primjetio sam da ne mogu raditi hotspot za wifi.. Uzmi u to u obzir. Hvala
13 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Gongy, uz to veliko slovo s u statusbaru, primjetio sam da ne mogu raditi hotspot za wifi.. Uzmi u to u obzir. Hvala

Kod mene je radilo sve,a i svakako vise za nas mob ne mogu nista da uradi jer od danas sam nabavio novu pilu Galaxy S3,mjenjao sa jednim drugom uz nadoknadu,tako da napustam forum,svakako cu navratiti da ako sta budem mogao pomognem novim i starim clanovima ali za sada toliko od mene VELIKI POZZZ ZA SVE CLANOVE! {#}

Gongy
12 godina
neaktivan
Pa uzivaj s novim,
mozda prebacim na cm ultimate rom ako uspijem pregristi ono da drzim brojeve telefonu, ah ako je baterija bolja...
A svima ostalima pri stavljanju romova wipe sve i format sve osim sd-card dakako (osim ako nije nadogradnja roma) i install zip rom s sd, tako ste sigurni da nije krivo stavljen
15 godina
neaktivan
:o Gongy nam odlazi.. Pa, sretno s S3, urećit te će! :P
dakle, vraćam se na CM7 benRuV4, do sada mi se pokazao kao najbolji. :)
12 godina
neaktivan

Nije mi jasni svi drugi romovi mi radi osim ics style i Touch wizz i galaxy mod!!!!NEMOGU OTKRITI PROBLEM!!!

Tomislav Troha

0 0 hvala 0
17 godina

Pitanje za ekipu koja je isprobala ROM-ove s prve stranice (slika).

Koji je po vama najbrzi, najlaksi i ima dobro trajanje baerije?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

za sad, meni se čini da je benru89v4, i koristim ga već 5-6 mjeseci. svi drugi su me u nekom aspektu razočarali

1 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice