Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.763
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

moze mi netko dal link od igo navigacije

ja sam koristio sygic, ali je malo zbunjena

dali ona ima najnovije karte? posto ni na google mapsu kod mene u kvartu ulice jos nisu prepravljene

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
maxy0 kaže...

e stavio sam 2.3.5 i neradi mi internet znaci 3g... probo sam si poslat postavke al mobitel ne podrzava mms... kako da podesim postavke da rade?

bump

14 godina
neaktivan

dali ima kakih novosti o 4.0 ??

Ava Karabatić - 'Ja i moj dečko svaki dan meditiramo, on meditira po pola sata, a ja sam malo lijena pa meditiram po 30 minuta'

0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...
maxy0 kaže...

e stavio sam 2.3.5 i neradi mi internet znaci 3g... probo sam si poslat postavke al mobitel ne podrzava mms... kako da podesim postavke da rade?

bump

Pogledaj da li je sve kao i na ovoj stranici (neznam koja si mreza).

Mozes nakon unosa postavki probat restartat mob ili cak izvadit bateriju na 10sec i onda ponovo upalit mob.

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | https://www.youtube.com/user/TheDjigibao?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 13:47 (djigibao).
13 godina
pingo18cro kaže...

dali ima kakih novosti o 4.0 ??

da, ljudi su slali mail direktno huaweiu i rečeno je da za Sonica neće biti službenog updatea na ICS.

13 godina
neaktivan

pozdrav ljudi. kako blokirati reklame s marketa u aplikacijama? puno hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rujo505 kaže...

pozdrav ljudi. kako blokirati reklame s marketa u aplikacijama? puno hvala

idi na market i upiši adblock ili slično

http://fundowsky.blogspot.com
15 godina

ima netko mozda update.zip za 2.3.5?

sa ovim 2.3.3 sta ima na prvoj stranici nezeli mi rootat mobitel

imam stock od huawei-a najnoviji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

decki pomagajte.

instalirao sam ovaj novi benru, i nesta sam prckao po postavkama, i sada nemogu nista micati sa home screena.

zna netko kaj sam kliknuo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Decki i cure pomagajte.

Naime zeznuo sam si mobitel, vise se nezeli bootat, stoji na boot screenu.

U rom manageru sam isao stavit software za touch, i pitao me dali je moj mobitel taj, izbacio mi je huawei u8160, ja sam kliknuo da je, instaliralo se, ja sam rebootao mob i sad se vise nezeli bootat.

Molim pomoc!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Svrzic kaže...

Decki i cure pomagajte.

U rom manageru sam isao stavit software za touch, i pitao me dali je moj mobitel taj, izbacio mi je huawei u8160, ja sam kliknuo da je, instaliralo se, ja sam rebootao mob i sad se vise nezeli bootat.

Molim pomoc!

probaj instalirati ponovno rom. ak ni onda ne radi probaj staviti stock rom pa onda staviš neki custom rom. kaj prčkaš ak ne znaš kaj radiš?

15 godina
overlord666 kaže...
Svrzic kaže...

Decki i cure pomagajte.

Molim pomoc!

probaj instalirati ponovno rom. ak ni onda ne radi probaj staviti stock rom pa onda staviš neki custom rom. kaj prčkaš ak ne znaš kaj radiš?

neznam kak da uopce stavim neki rom na njega, moram nabavit microSD od nekog da stavim stock rom pa probat njega prvo stavit pa onda opet custom rom, valjda bude radilo

a gle, pisalo je da cu moc imat recovery na touch, pa sam probao

USPIO SAM GA SPASIT TAKO STO SAM PRVO STAVIO STOCK ROM OD HUAWEI-A A ONDA SAM STAVIO NATRAG BENRU-OV ROM NAJNOVIJI I SAMO GA MOGU POHVALIT MAKAR NEVOLIM CYANOGEN ALI OVAJ JE PRELJEP - I JOS SAM SI STAVIO GINGER BLUE TEMU

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 15:08 (Svrzic).
17 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
I JOS SAM SI STAVIO GINGER BLUE TEMU

Stavi si OVU temu. Nešto na foru SenseUI kod HTC-a, tipkovnica izgleda puno bolje.

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
15 godina
dark_wizz kaže...
Svrzic kaže...
I JOS SAM SI STAVIO GINGER BLUE TEMU

Stavi si OVU temu. Nešto na foru SenseUI kod HTC-a, tipkovnica izgleda puno bolje.

probam pa javim

samo imam "problem", vise mi notification bar nije proziran kako bi trebao biti, nego je ko na stock huawei romu onako sivi

EDIT: Evo probao sam, ali mi nije bas nesto, ljepsa mi je ova gingerblue

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 14:07 (Svrzic).
14 godina
neaktivan

Evo sad bas kada sam se odlucio prebaciti u tele 2 mobitel je izasao iz prodaje ima li ga kupiti igdje drugdje?

0 0 hvala 0
17 godina
NameNick kaže...

Evo sad bas kada sam se odlucio prebaciti u tele 2 mobitel je izasao iz prodaje ima li ga kupiti igdje drugdje?

...pa nije bas sad nestao, ima vec 2 mjeseca da ga nemaju....{#}

Ima ga na njusci za kupit.

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | https://www.youtube.com/user/TheDjigibao?feature=mhee
14 godina
neaktivan
djigibao kaže...
NameNick kaže...

...pa nije bas sad nestao, ima vec 2 mjeseca da ga nemaju....{#}

Ima ga na njusci za kupit.

Znam,znam ali ja hocu novi 

15 godina
neaktivan
NameNick kaže...

Možeš otići do par tele 2 prodajni mjesta pa pitati da li imaju, nakon što su ga povukli mogli su se naći još u prodaji (u centrima oni što su ostali). 

14 godina
neaktivan
NameNick kaže...

Znam,znam ali ja hocu novi 

prodam ti ja svoga ko novi star 3 mjeseca :D

Ava Karabatić - 'Ja i moj dečko svaki dan meditiramo, on meditira po pola sata, a ja sam malo lijena pa meditiram po 30 minuta'
14 godina
neaktivan

kako instalirati switchere na official rom 2.3.5?

EDIT: na stock romu mi dode neka obavijest "provjera autenticnosti za google talk nije uspijela". sad neznam kako to rijesiti jer nemogu skidati aplikacije sa marketa a na internet, youtube, facebook mogu normalno ic. i na facebooku mi ne radi chat stalno pise loading (imam onu verziju koja dode sa mobom. probao sam napraviti update ali opet ne radi..

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 20:45 (CROBOY).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
NameNick kaže...

Možeš otići do par tele 2 prodajni mjesta pa pitati da li imaju, nakon što su ga povukli mogli su se naći još u prodaji (u centrima oni što su ostali). 

nemaju

13 godina
neaktivan

trebao bi kernel za   CyanogenMod 7.2 benru89v4 na 780 radi igara pa ako ko zna šta bio bi mu zahvalan! sa originalnim mi ide do 691 dalje se ruši a probao sam stavljati neke kernele pa je sve zblokiralo morao sam natrag stavljat rom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 17:40 (rujo505).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
rujo505 kaže...

trebao bi kernel za   CyanogenMod 7.2 benru89v4 na 780 radi igara pa ako ko zna šta bio bi mu zahvalan! sa originalnim mi ide do 691 dalje se ruši a probao sam stavljati neke kernele pa je sve zblokiralo morao sam natrag stavljat rom.

mozes bacit koji ss od tog roma?

15 godina
neaktivan
NameNick kaže...

ima li ga kupiti igdje drugdje?

Evo našao sam ga ovdje Ali cijena je veća nego što je bila u tele 2.

13 godina
neaktivan
rujo505 kaže...

važno! prije instalacije novog roma kopiraj cjelu sd karticu na računalo ,zlu ne trebalo ,formatiraj sd karticu ,napravi ext i swap particiju ,prebaci rom na sd   card.napravi zatim instalaciju novog roma npr cm7.2 v4 2x za redom puno je bolje nego u jednoj instalaciji i rom bolje radi..iskušano   {#} inače koristim taj novi cm 7.2 v4 i zasad mi je nekako najbolji ..moje mišljenje ..prije toga sam koristio 3 mj fundovsky 4 koji je također dobar ali sad sigurno mogu reći da je benru napravio naj bolji rom   za u 8650

TUBA
13 godina
neaktivan

sve 5 meni rom radi ništa ne šteka,nego je problem što mi mob sa originalnim kernelom neide iznad 691(ruši se) i onda na igrama šteka.zato bi trebao kernel od 780 isti slučaj mi bio i na fundowskom4 s originalnim je išao do 691 i igre su štekale dok sam stavio kernel 780 sve je super radilo. zato ako ko nešt nađe bio bi zahvalan da mi prosljedi.

13 godina
neaktivan

ljudii imam jedno pitanje....znači one fileove koje stavimo na SD (od novog ROMA, ili recoverya) smiju li se oni izbrisat poslije instalacije ili moraju bit na SD sve dok je i taj ROM u funkciji na mobu :D....hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
Mozes zbrisat
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
NameNick kaže...

ima li ga kupiti igdje drugdje?

Evo našao sam ga ovdje Ali cijena je veća nego što je bila u tele 2.

ah ali je i u zagrebu a ja sam u zadru

13 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
rujo505 kaže...

važno! prije instalacije novog roma kopiraj cjelu sd karticu na računalo ,zlu ne trebalo ,formatiraj sd karticu ,napravi ext i swap particiju ,prebaci rom na sd   card.napravi zatim instalaciju novog roma npr cm7.2 v4 2x za redom puno je bolje nego u jednoj instalaciji i rom bolje radi..iskušano  {#} inače koristim taj novi cm 7.2 v4 i zasad mi je nekako najbolji ..moje mišljenje ..prije toga sam koristio 3 mj fundovsky 4 koji je također dobar ali sad sigurno mogu reći da je benru napravio naj bolji rom   za u 8650

za benru ne treba swap i ext jer mu kernel to ne podrzava, ima samo app2sd i OC
sto se tice drugog kernela, mislim da ne bude ali svejedno pogledaj na htc mania... :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice