Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.823
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
dark_wizz kaže...
Svrzic kaže...
dark_wizz kaže...
Svrzic kaže...
prijatelju gadno se varas

pitao sam ja u tele2 shopu dali ga mogu staviti, rekli su da mogu ali gubim garanciju

Kako? Pa to je official, a i da ga odnes u ovlašteni servis oni ti opet stave taj. ne kužim di je kvaka

rekli su doslovno ovak:

taj rom nije ispitan na hrvatskom trzistu, pa ako ga stavite gubite garanciju, makar sve radi -.-'

Možeš im slobodno prenijeti moju poruku: testiran preko 3 tjedna u svim mogućim uvjetima (u Hrvatskoj) i radi bolje nego ono smeće od ROM-a s kojim je mobitel došao. :)

ma imao sam ga i ja, i sve radi, cak ima i vise programa od tele2-ovog roma, ali shiptari su :O

Autoclimb kills more people than AIDS
15 godina

ja sam ga stavio upravo.. sad se moram nadat da se nece pokvariti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...

ja sam ga stavio upravo.. sad se moram nadat da se nece pokvariti :)

ja sam ga isto sam ponovno stavio, jedino sta mi fali na njemu su widgeti u notification baru, prije je tu na stranici bio link za skinut ga, al vise ne radi - cust.zip

15 godina
Jel moguce sad vratit ponovno na 2.3.3? Sta kad bi vratio jel bi vrijedila garancija? Jel bi ih mogao zavarat
15 godina
maxy0 kaže...
Jel moguce sad vratit ponovno na 2.3.3? Sta kad bi vratio jel bi vrijedila garancija? Jel bi ih mogao zavarat

neznam :/

16 godina
CROBOY kaže...
fango kaže...

.. postoji li mogucnost instalacije adobe flash playera na u8650 (root) .. vidim da verzija 11 nece ici, uspjesno je prosla instalacija 10.2, ali ne radi recimo stream tv programa .. kaze da nemam instaliran flash player

unaprijed zahvalan!

verzija 11 radi

.. opet probam preko marketa i kaze mi da 11 nije kompatibilna verzija, opet kazem, imam instaliranu 10.2 verziju i ne ide stream recimo hrt-a, samo trazi get adobe flash player .. stock rom 2.3.6, root

14 godina
neaktivan
fango kaže...
CROBOY kaže...
fango kaže...

.. postoji li mogucnost instalacije adobe flash playera na u8650 (root) .. vidim da verzija 11 nece ici, uspjesno je prosla instalacija 10.2, ali ne radi recimo stream tv programa .. kaze da nemam instaliran flash player

unaprijed zahvalan!

verzija 11 radi

.. opet probam preko marketa i kaze mi da 11 nije kompatibilna verzija, opet kazem, imam instaliranu 10.2 verziju i ne ide stream recimo hrt-a, samo trazi get adobe flash player .. stock rom 2.3.6, root

pa skini sa interneta

http://androidz.jimdo.com/roms-u8650-sonic/flash-player-11-armv6-huawei-u8650/

14 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

CM 9 ti je ICS a poznato je da na "našem" u8650 još ne postoji niti jedan potpuno funkcionalan ICS, na nekima ne radi kamera, BT, pozivi, Data i još brdo toga. Zato treba sačekad da se to sve lijepo riješi pa onda stavit. Ja sam flashao Lunar CM9 beta i radi brže nego bilo šta drugo ali kad fali pola stvari, hebiga. zato ti je moj savjet da staviš CM 7.2 i zafrkavaš se s tim dok ne dođe CM 9 koji radi, a koliko sam pročitao na drugim forumima Huawei je najavio da će u8650 (kao i 8800) dobiti službeni ICS.

ti se salis?! :D

17 godina
neaktivan
CROBOY kaže...
dark_wizz kaže...

CM 9 ti je ICS a poznato je da na "našem" u8650 još ne postoji niti jedan potpuno funkcionalan ICS, na nekima ne radi kamera, BT, pozivi, Data i još brdo toga. Zato treba sačekad da se to sve lijepo riješi pa onda stavit. Ja sam flashao Lunar CM9 beta i radi brže nego bilo šta drugo ali kad fali pola stvari, hebiga. zato ti je moj savjet da staviš CM 7.2 i zafrkavaš se s tim dok ne dođe CM 9 koji radi, a koliko sam pročitao na drugim forumima Huawei je najavio da će u8650 (kao i 8800) dobiti službeni ICS.

ti se salis?! :D

ne, bilo je na HTCMania, neki lik je poslao mail Huawei-u zbog 8860 i dobio odgovor da se spremaju uskoro izdati nadogradnju za 8860/8850/8800 i još par modela između ostalog i 8650

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 21:52 (dark_wizz).
15 godina
CROBOY kaže...
fango kaže...
CROBOY kaže...
fango kaže...

unaprijed zahvalan!

verzija 11 radi

pa skini sa interneta

http://androidz.jimdo.com/roms-u8650-sonic/flash-player-11-armv6-huawei-u8650/

neradi link tj. file je blokiran

13 godina
neaktivan
Hvala ti na odgovoru, mislim i da cu se vratit na 7 verziju ovdi mi ne radi 3g a i ne treba mi svakako je tele2 smart osa ca, svejedno hvala
17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

neradi link tj. file je blokiran

Evo GA

15 godina

ima netko slucajno skinut cust.zip na kompu?

odnosno notification bar?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Imam rom Fundowsky 4.0 full koji sve radi bez greske, ali mi se mobitel pregrijava. Prije na romu koji sam dobio s uredajem uredaj se nikad ne bi grijao, sada se grije i kada nista ne radim. Netko zna u cemu je problem?

Takoder, kada ugasim uredaj i stavim ga puniti upali mi se CWM Recovery.. Kako to rijesiti?

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 16:57 (Bigkix).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bigkix kaže...

Imam rom Fundowsky 4.0 full koji sve radi bez greske, ali mi se mobitel pregrijava. Prije na romu koji sam dobio s uredajem uredaj se nikad ne bi grijao, sada se grije i kada nista ne radim. Netko zna u cemu je problem?

Takoder, kada ugasim uredaj i stavim ga puniti upali mi se CWM Recovery.. Kako to rijesiti?

i meni se isto pregrijava temperatura mi bude na 40+ 

14 godina
neaktivan
CROBOY kaže...
Bigkix kaže...

A valjda nije zabrinjavajuće. I vani se temperature penju do 40%. No big deal. Iako moram reći kad sam probavao cyana by Joseph i Fund. 4.0 da bi temp. bila veća par stupnjeva od stock roma ali ništa strašno.

@bigkix-pa ne trebaš ga gasit za punjenje ali ako si u recovery-ju-reboot system, pa još jednom tipku power, i eto...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 17:34 (caramba).
17 godina
...da nije stvar u tome ako je CPU OC-an?
http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | https://www.youtube.com/user/TheDjigibao?feature=mhee
15 godina
protjeran
ne znam da li je procesor overclockiran, nisam nista po tome dirao, samo sam intalirao rom.
I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
14 godina
neaktivan

Jel zna neko kako se zove ona str. o Huawei u8560, kaj  je na ruskom jeziku, a ima brdo toga korisnog?
Ako zna, može link! :D
Btw. ako neko zna još neku takvu str. samo nek mi pošalje link, hvala ;) 

EDIT: Našo sam već, ali ako znate još neku, link :P

Marac
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 22:00 (Marac15).

0 0 hvala 0
15 godina

e kako da namjestim da mi se sve sprema na sd karticu... to sam prije znao al sad nikako nemogu nac

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

kolika je normalna temperatura mobitela i do kolko bi se mogla podići a da ne našteti mobitelu?

17 godina
neaktivan
kristijan6 kaže...

kolika je normalna temperatura mobitela i do kolko bi se mogla podići a da ne našteti mobitelu?

Meni su u8650 na 36 trenutno, inače dođu i do 40 (ovisi o vanjskoj temp), ali ono prosjek je sad po ljetu od 33-37. A koliko vidim u uputstvu sve preko 45 nije ok.

14 godina

zadnji rom od benrua, duplo dulje traje baterija nego dok sam imal od fundowskya 4.0 clean uz potpuno isto korištenje, nema nikakvih smrzavanja widgeta ko na fundowsky 4.0. definitivno najbolji rom do sad {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
overlord666 kaže...

zadnji rom od benrua, duplo dulje traje baterija nego dok sam imal od fundowskya 4.0 clean uz potpuno isto korištenje, nema nikakvih smrzavanja widgeta ko na fundowsky 4.0. definitivno najbolji rom do sad {#}

koji je to rom?

14 godina

to je CyanogenMod 7.2 benru89v4, evo link http://www.htcmania.com/showthread.php?t=409788. ja sam skinul ovoga koji ima gapps

13 godina

Pozdrav zanimame dali pravite kalibraciju baterije poslje svakog stavljenog roma!.{#}

I usput da pitam za navigaciju dali netko zna dobru besplatnu za cro ili eu..HVALA!

NaRaYaN
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 12:53 (Vladovski).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vladovski kaže...

Pozdrav zanimame dali pravite kalibraciju baterije poslje svakog stavljenog roma!.{#}

I usput da pitam za navigaciju dali netko zna dobru besplatnu za cro ili eu..HVALA!

ne radim kalibraciju i koristim iGo navigaciju

13 godina
neaktivan
Vladovski kaže...

radim kalibraciju opisanu u 1 postu ,koristim CoPilot live 8 navigaciju isprobano radi godinu dana

TUBA
13 godina
neaktivan
Vladovski kaže...

obavezno kalibracija. iGo navigacija

http://fundowsky.blogspot.com
15 godina

e stavio sam 2.3.5 i neradi mi internet znaci 3g... probo sam si poslat postavke al mobitel ne podrzava mms... kako da podesim postavke da rade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice