Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.647
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
tonchy kaže...

Imam i ja jedno.

Kad instaliram novi ROM, moram li cijelu SD karticu backupati? Muka mi je ovih 1GB što imam gore svaki put stavljat na komp...

ne trebaš koristi samo titanium backup apk. u nju spremiš samo aplikacije koje ti trebaju za ubuduće i najčešće korištene   na nekom drugom romu (fino ih restoraš i voila),ili ako ti se rom sviđa napravi backup u recoveryu i kompletno ga pohrani, 1 gb kartica je malo probaj nać veću, 4 gb 50-60 kn class 4

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 1:49 (tuba 01).
14 godina
Svrzic kaže...
Dobro je kad imas samo 1gb haha
Ja imam 3gb muzike

Oko 12gb muzike kod mene :)

xf: recod8600
13 godina
neaktivan

e daj mi reci ovaj update o a-wara jel treba instal zip from sd card il update?

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Silvio12 kaže...

e daj mi reci ovaj update o a-wara jel treba instal zip from sd card il update?

1 post   :!! NOVO!!! UPDATE za a.war rom-ove: link

Instalira se isto kao i novi rom samo ne treba wipe data i factory reset{#}

TUBA
15 godina
Ja sam isai update i sve mi radi :D
Autoclimb kills more people than AIDS
13 godina
neaktivan

kako da rješim slučaj kad pišem poruku na faceu ili SMS svaki put mi zašteka prva tipka i to me jako nervira?

Siky
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel može samo neko ukratko objasnit, koji bi od svih ovih custom romova bio najbolji i najisplativiji, da mogu radit over clock(do kolko je najbolje radit ga?), da mob radi brže,da nema hrpe nepotrebnih aplikacija, i da mogu odigrat neku igricu?

Hvala vam :)

Marac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Taj opis odgovara a.warovom ROMu sa OCom... i još skineš update, koji donosi neka poboljšanja (barem tako piše; sad ga skidam pa da vidim).

Zašto meni neće skinuti ovaj update... Već 3 puta me vratilo na download screen. :/

sve u redu, skida se

'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 12:37 (tonchy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajd, provjeri taj rom i update, pa javi.

Marac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marac15 kaže...

Jel može samo neko ukratko objasnit, koji bi od svih ovih custom romova bio najbolji i najisplativiji, da mogu radit over clock(do kolko je najbolje radit ga?), da mob radi brže,da nema hrpe nepotrebnih aplikacija, i da mogu odigrat neku igricu?

Hvala vam :)

Romovi hrvatskih majstora ilti kuhara:Ggr,lean&mean,a.war   ;sa njima nećeš pogriješit ggr daje najbolje osobine u igrama najfluidniji je jer mu je oc 780mhz ali ždere bateriju, romovi oznaka cm ili ics su romovi cyan port koji su po mom osobnom mišljenju još nedorađeni imaju određeni problem za jačinom zvuka u slušalici prilikom razgovora recimo da je meni to bitno jer radim u bučnom okruženju i trebam telefon za razgovor a ne za igru i zaj..u . Znači po meni lean i awar   stabilni fluidni romovi po izgledu podsjećaju na stock rom ali su očišćeni od svih nepotrebnih aplikacija,+ za awara ima notification bar iz tele 2 stock roma(wireles,gps,rotacija ekrana ..),lean ima appext mogućnosti korištennja 2 particije i swapa na sd kartici, znaČI MORAŠ SAM TESTIRATI ŠTO TI VIŠE ODGOVARA skidanje i stavljanje roma cca 5 min.

TUBA
14 godina
neaktivan

Isprobo sam već cyanogen i sonic clean, tu mi je nekako bolji sonic clean..

A sad ću probat a.war s OC, do kolko je najbolje dizat procesor + da ne zeznem nešto?

Marac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marac15 kaže...

Isprobo sam već cyanogen i sonic clean, tu mi je nekako bolji sonic clean..

A sad ću probat a.war s OC, do kolko je najbolje dizat procesor + da ne zeznem nešto?

postepeno, cpu master   nemoj stavljat kvačicu na apply dok nije stabilno 729-768 ovo ovisi o romu najbolje 710

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 14:53 (tuba 01).
13 godina
neaktivan

Evo jedan mali update...popravio sam onaj bug sto nece da prepoznaje brojeve bez +385 i stavio sam driver kamere od 5mp 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 15:07 (andrijav).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
andrijav kaže...

Evo jedan mali update...popravio sam onaj bug sto nece da prepoznaje brojeve bez +385 i stavio sam driver kamere od 5mp

isti link ostaje?

TUBA
13 godina
neaktivan

nisam ga jos stavio...kad ga stavim poslat cu ti link na pm

Edit:Jos sam stavio i NFC

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 15:22 (andrijav).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jel taj driver od 5mpx povecava samo rezoluciju ili? najveca mana kameri je svjetlost, a tu sumnjam da se softverski moze nesto postic, ili se varam?
TD za glupost
15 godina
neaktivan

meni je a.warov ROM najbolji, za sada... može postati samo bolji!

stalno imam 70-90mb rama slobodno, animacije su fluidnije od stock roma, no imam neke zamjerke:

1. u lockscreenu, kad pomalo otključavam ili mute-am, vidim "nesklad" boja (svijetlo siva, i siva)

2. u aplikacijama, oni tabovi su isto tako malo nepregledni, meni je premalen kontrast između pozadine i naziva "taba"

sve drugo me oduševilo.. :)

'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
dulesbj kaže...

Oće stavljat iko? Ja nemam sad vrimena...

xf: recod8600
15 godina

jedino sto meni fali na awaru je screenshot :D

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dečki cujte nasao sam ice cream sandwich za galaxy ace posto on ima isti ekran kao i huawei u8650 mogu li probat stavit software na svoj mobitel isti je postupak oce li radit? molim što brzi odgovor hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivan94 kaže...

dečki cujte nasao sam ice cream sandwich za galaxy ace posto on ima isti ekran kao i huawei u8650 mogu li probat stavit software na svoj mobitel isti je postupak oce li radit? molim što brzi odgovor hvala unaprijed!

nemoj, ima negdje neka kvaka pričekaj malo netko će već napravit nešto po tom pitanju za sonica, moj savjet odi malo po forumima nemoj na svoju ruku to stavljat možeš trajno oštetit uređaj htc-mania,xda forum

TUBA
17 godina
neaktivan
andrijav kaže...

Jeli update radi na oba tvoja roma?

Kace taj update da isprobam kameru?

There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexp
16 godina
neaktivan
dulesbj kaže...

moje mišljenje je da ne želite ovo isprobati... imao sam ga oko 15 minuta i mob je 80% vremena proveo u zablokiranom stanju, a kad proradi izbaci popup "žao nam je..."

ali ako neko želi samo naprijed, možda ja nisam nešto dobro napravio...

jedino što mi je ostavilo pozitivan utisak je animacija prilikom gašenja ekrana...

13 godina
neaktivan

radi na oba roma...sutra cu stavit ovaj za kameru a ono s brojevima sam nesto zajeba pa mi se sad ne da radit ponovo pa ocekujte to za koji dan

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AAO 751 kaže...
dulesbj kaže...

moje mišljenje je da ne želite ovo isprobati... imao sam ga oko 15 minuta i mob je 80% vremena proveo u zablokiranom stanju, a kad proradi izbaci popup "žao nam je..."

ali ako neko želi samo naprijed, možda ja nisam nešto dobro napravio...

jedino što mi je ostavilo pozitivan utisak je animacija prilikom gašenja ekrana...

svaka hvala ,inače taj tip koji je rom napravio izlaže na htc mania forumu i pomalo je pun sebe kao napravio je patch za zvuk, nikom ga neda a stavio ga je u svoj rom moš mislit... trebalo bi malo vidjet   link da još netko pokuša ubacit cyan u sonica inače ima cyan zaU8220

TUBA
13 godina
neaktivan

evo ja pratim htc maniu,več ga sat vremena pljuju i nije ništa napravio sa zvukom u slušalici,samo se hvali,a tako mu je bilo i sa prvim onim cyan powerom,meni se nije htio upaliti mobitel.

13 godina
neaktivan

probao sam stavit nece pise instalation aborted. svejedno hvala lijepa decki najbolji ste samo neka jos izade 4.0.1 verzija ice cream sandwicha za u8650 i nitko sretniji od mene! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da li se planira app2ext na a.war-ovom romu u skorijoj budućnosti?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

btw. ja imam ovaj rom SONIC ICS CM7 [teammat3] (02/16/2012) na svom u8650 i radi mi perfektno nekako mi je najbolje slusalica se ok cuje odlican je ali u postavkama i o telefonu pise da je software 2.3.7 na njemu a zapravo je ovaj tu neznam zasto ali nema veze dok ne izade pravi ovaj ce biti super :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 22:42 (ivan94).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice