- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo da ne listam, mozete mi dat neki najbolji room, povremeno igram igrice, internet vecina vremena, gps(zapisivanje ruta na biciklu) i auto gps
htio bih da je neki slican stock roomu
Teammat3 cyan ics. Meni je on zasad najbolji.
aj pikni pls neki link od kuda si ti skinuo da ne skinem nes krivo
ako moze i neki tutorial bas za njega
Sonic cyan ne obicni meni je jaca slusa nego na stocku xD mozete pricat sta ocete al tako je...
Pa to je isti cyan ko i benruov samo je pociscen od onih nepotrebnih aplikacija i promjenjen je default jezik u ENG,promijenjena bootanimacija i dodani bolji wallpaperi....sad ti mozes govorit sta oces ali ni na tom ne radi zvuk kako bi triba
Sonic cyan ne obicni meni je jaca slusa nego na stocku xD mozete pricat sta ocete al tako je...
Pa to je isti cyan ko i benruov samo je pociscen od onih nepotrebnih aplikacija i promjenjen je default jezik u ENG,promijenjena bootanimacija i dodani bolji wallpaperi....sad ti mozes govorit sta oces ali ni na tom ne radi zvuk kako bi triba
Sta ste onda svi gluvi? Zvucnik mi toliko kresti da suska nemoze cisto se cut na full kada je kvaliteta snimke odlicna na nekoj pismi a u slusalicama raspalis do kraja nemos slusat neke pisme od boli. Niti sam gluv niti imam neki supersluh xD a navika sam na jace tonove jer na kompu imam Slušalice PLANTRONICS GameCom 367 tako da ne bi bilo da prvi put slusam na sluse
pa upravo to cilo vrime govorimo to kad pojacas zvucnik na max javlja se distorzija a kad zoves ne cuje se nista...bar je tako meni ni vecini ostalih koji su stavljali taj rom
Imaš sve na prvoj stranici. Upute za instalaciju a romovi su ispod. evo link od gore navedenog roma http://www.mediafire.com/?bu67rcz4d69cu3w. Uzivaj
pa upravo to cilo vrime govorimo to kad pojacas zvucnik na max javlja se distorzija a kad zoves ne cuje se nista...bar je tako meni ni vecini ostalih koji su stavljali taj rom
Kada zoves to je drugi zvucnik i on se slabije cuje. Nije nesto ekstra al dovoljno da mos pricat ;)

Kada zoves to je drugi zvucnik i on se slabije cuje. Nije nesto ekstra al dovoljno da mos pricat ;)
Pa to je i problem čovječe na svih 50 cyana koji su dosad izdani,svima se nama para zvučnik,ali SLUŠALICA I KOD NEKOG MIKROFON SU UŽASNO LOŠI U RAZGOVORU;I PLUS ŠTO SE ČUJEŠ DUPLO KAD PRIČAŠ.
Imaš sve na prvoj stranici. Upute za instalaciju a romovi su ispod. evo link od gore navedenog roma http://www.mediafire.com
/?bu67rcz4d69cu3w. Uzivaj
To je stara verzija,evo link od 16.02-update
NE SPAMAJ!! IMAŠ PRVI POST PO NJEMU RADI KORAK PO KORAK!!
e dule koristi edit nebih volio da te neko bana radi toga!
Ovo je dobro pitanje, on može rootat tele 2 room sa čime dobiva mogućnosti instalacije nekih programa koji koriste super user npr titanium backup,spirit fm..ali nemože oc-u tom romu od tele2. Jednostavno bez instalacije recovery-a nema instalacije modificiranih ili custom rom-ova. recimo ja posjedujem samsung galaxy s3 i on je samo rootan bez recoverija ima super user akreditaciju koristi swap i ext .particiju sa sd kartice jako dobro radi ali su u benchmarku ocjene 3x lošije nego u sonica.spremam se uvalit custom rom u njega preko vikenda
Ovo je dobro pitanje, on može rootat tele 2 room sa čime dobiva mogućnosti instalacije nekih programa koji koriste super user npr titanium backup,spirit fm..ali nemože oc-u tom romu od tele2. Jednostavno bez instalacije recovery-a nema instalacije modificiranih ili custom rom-ova. recimo ja posjedujem samsung galaxy s3 i on je samo rootan bez recoverija ima super user akreditaciju koristi swap i ext .particiju sa sd kartice jako dobro radi ali su u benchmarku ocjene 3x lošije nego u sonica.spremam se uvalit custom rom u njega preko vikenda
znaci ja prvo moram instalirat taj recovery da bi uspio rootat?
@SVRŽIĆ
ne, prvo root, prati postupak iz 1 posta
Puno je ljudi radilo naglašavam lošem zvuku na cyanu ali su samo nafrkali izlaznu snagu na speakerfonu gdje se javljaju distorzije , i ništa zasad od tog, držimo fige našem acidu on će to nadam se uspješno riješit u svom budućem romu
Oče riješiti,više ga ni nema na forumu,benru to ne zna riješiti,a acid bude,ja ču prepraviti mercedes da bude bolji nego originalni,sve sama pamet i gdje šta krtoga!!!!!!!!!!!!!!!
Mozda je se toliko zanio tim romom da vise ne zeli gubit vrime na forumu dok ga ne rjesi skroz....a sto se mene tice ja mu ni jednu rjec ne virujen,prica mu ne drzi vodu najprije je reka da je zvuk los zbog neke skripte koju je on totalni noob prepravio a onda da je napravio neki program za pojacavanje zvuka pa je iza opet bubnuo da ce na kineza stavit neke "cyan" modifikacije...koji k***c acid!!?
Jeli Vi to čovika sprdate??
Ajde acid demantiraj ih! (virujem u tvoje znanje i sposobnost).
PS
Možda su ga oteli vanzemaljci pa ga nema na forumu?
@SVRŽIĆ
ne, prvo root, prati postupak iz 1 posta
nije svržić nego svrzić^^
pa prvi postupak je da ga rootam
skinuo sam sa prve stranice update.rar i stavio na mob
uso u "bios" i sve napravio kako treba ali mi izbaci error
ma netribas rootat nista...samo ga stavi u fastboot (drzi power i volume - tipke 10 s) zatim ga spoji na komp i instaliraj recovery 5.0.2.6 ostalo valjda znas
ma netribas rootat nista...samo ga stavi u fastboot (drzi power i volume - tipke 10 s) zatim ga spoji na komp i instaliraj recovery 5.0.2.6 ostalo valjda znas
dali si probao stavit 5.0.2.7 cwm.. kod mene bolje radi od 5.0.2.6 ne blokira u recovery-u
dali si probao stavit 5.0.2.7 cwm.. kod mene bolje radi od 5.0.2.6 ne blokira u recovery-u
trebam prvo rootat mobitel a onda dalje
meni ga nece rootat :/
EDIT: sad sam probao sa super one clickom, ali mi dodje do nekog dijela i not responding -.-'
trebam prvo rootat mobitel a onda dalje
meni ga nece rootat :/
lapsus oprosti zbog krivo napisana imena, dali si isključio FAST BOOT