HTD Desire problem mali

poruka: 23
|
čitano: 5.441
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HTC Desire problem mali

pozz..kupio sam htc desire i bio je android 2.2..napravio sam software update i nekada mi se znao mrvicu zaledit dok sam na netu..

onda sam instaliro android 2.3 i sve je super jedino kad snimam zvuk dosta lose snimi i video zastaje..jel nekako mogu vratit na staru 2.2 prije updata ili ima nesto da se to popravi..hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 22:21 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: HTD Desire problem mali

Možeš ga probati resetirati - ali onda s njega sve brišeš na tvorničke postavke.

Pročitaj si malo ovu temu - sigurno će ti pomoći:

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-bolexa-molexa-bug-laba/htc-desire/53170.aspx?page=334&jumpto=2914971&sort=asc&view=flat

From all the things I lost, I miss my mind the most...
16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

to idem na SD & phone storage pa onda na Factory data reset?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Napravi si backup na microSD karticu - i po mogućnosti je izvadi iz mobitela (just in case).

Isključi mobitel.

Drži tipku zvuk- (tipka prema dolje) i stisni i drži power tipku.

Otvorit će ti se bootloader.

Odabereš Clear Storage - tipkama gore i dolje biraš - sa power tipkom potvrđuješ.

I poslije toga reboot. I to je to.

Video:

(hema veze što je HD - postupak je isti)

16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

napravio sam to i opet mi je 2.3.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Hmmm..

Provjeri za početak koji ti je radio gore - tu gdje ti piše verzija softwarea ti piše i radio.

Najbolje ti je napraviti RUU.

Dakle vratiti tvornički sustav.

Po verziji radija si nađi RUU ROM datoteko - tvoj je vjerovatno GSM (ne OTA ili CDMA - tako da ne fulaš):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667 

Ako nisi siguran koji je tvoj - skini ovaj:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9739204&postcount=1

Mora ti biti instaliran na PC-u HTC Sync - povežeš mob sa USB-om, upališ mu opciju Sync,

pokreneš tu datoteku i slijediš setup - nakon toga ćeš imati svježe instalirani Froyo 2.2.2. 

16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

ty..sad cu probat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

sinoc sam probo i pise da moram nadopunit bateriju da ima vise od 30% a imalo je batr 70%...i stavim ga na punjac i ujutro opet isto...a kad nije spojen na sync krene instalacija i onda bude neki error..a skiinio sam onaj drugi link sto si rko da skine ako ne budem siguran..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

i ovo mi se javi kad pokrenem sinkronizaciju "Vaš uređaj nije bio spreman ili nije bilo odgovora.  (1001)"

a kad krene instalacija pise ERROR[140]: BOOTLOADER VERSION ERROR

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 11:08 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

radio koji je na mom mobu je 32.56.00.32U_5.17.05.23

a toga nema tamo

sryte na tolko postova zaredom al ocu da ovo rjesim da bude ko i prije :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Aha - onda moraš vidjeti koji imaš bootloader.

Tamo gdje si Hard Resetirao uređaj - tamo si prepiši koji bootloader imaš.

Najčešće je 0.8xx ili 0.9xx, pa si prepiši to što ti tamo piše.

Onda ćemo naći RUU za tebe.

16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

ono kad drzim tipku za dolje i power pise ovo:

BRAVO PVT4 SHIP S-ON

HBOOT-1.02.0001

MICROP-051d

TOUCH PANEL-SYNW0101

RADIO-5.17.05.23

a kad odaberem fastboot ima bootloader i stisnem na njega i nis se ne dogodi...samo vrati u pocetni izbornik..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovako - prenov ti je HBOOT.

Morat ćeš ga Rootati - pa onda možeš staviti nekakv custom Froyo ROM, ili čak stock rootani ROM.

Za početak:

http://revolutionary.io/

Ideš dolje i stisneš download for windows.

Kad to skineš - sa programom vidiš serijski broj uređaja (kad je povezan preko USB-a).

Obavezno moraš desintalirati HTC Sync i staviti drivere odavde:

http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/revolutionary

HTC fastboot drivers

Nakon toga - upišeš u program tvoj generirani ključ - i rootaš mob.

Onda ćeš moći stavljati custom ROM-ove, ili stock ROM-ove po volji.

Lista ROM-ova ti je ovdje:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25782338&postcount=2

Rooted stock ROMs!

I to je to.

Javi ako gdje zapneš.

16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

kad skinem taj rom on je u zipu..sta trebam s njim onda napravit?stavit na karticu pa nesto s tim ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

skuzio sam kako ali koji god rot stavim pise mi ovako:

Installing update...

Amend scripting (update-script) is no longer supported.

Amend scripting was deprecated by Google updating to the ClockworkMod 3.0 Gingerbread based recovery.

Please switch to Edify scripting (updater-script and update-binary) to create working update zip pacahes.

Instalation aborted...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma pusti ZIP-ove, to su ROM-ovi.

Njih stavljaš na SD karticu.

Prvo moraš Rootati sa Revolutionary - onaj prvi link - da si otključaš recovery za mob.

14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Ma pusti ZIP-ove, to su ROM-ovi.

Njih stavljaš na SD karticu.

Prvo moraš Rootati sa Revolutionary - onaj prvi link - da si otključaš recovery za mob.

Hm, možda neće zato sto ti je bootloader S-ON, a trebao bi biti S-Off da bi mogao stavljati druge romove, ali možda nađeš rom kojem ne treba biti otkljućan bootloader.

pozz ! 

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

pa meni je taj S-off i opet nece..aj probat cu kasnije kad budem kuci..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

evo napravio sam sve po tom videu..sta sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

hvala vam na odgovorima al naso sam osobu koja ima htc desire i zna puno o tom mobu pa ce mi on sredit hvala jos jednom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

Imam i ja problem od prije dva dana, stalno se pali i gasi ekran, odnosno upali i ugasi se svakih par sekundi, tako 10-tak puta, pa miruje neko vrijeme, i onda opet, koji mu je vrag ??? Ima neko ideju z apopravak ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

ako si updato software onda je do toga bar ja mislim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTD Desire problem mali

imam jedno pitanje..kad snimam opet kao da nesto susti u pozadini...pa mi prijatelj kaze da je naj vj do mikrofona..a ja sam nstavio ono S-off i sad kad bi vratio na S-on jel bi mi vrjedila garancija..sad je na njemu android 2.3.7..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice