HTC Pomoć

poruka: 4
|
čitano: 1.198
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC Pomoć

Evo da otvorimo i ovu temu. Ako tko ima bilo kakvih problema ili pitanja vezanih uz HTC mobitele možete o tome pisati ovdje pa ćemo ih pokušati riješiti...

0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: HTC Pomoć
ghaal.bringer kaže...

Evo da otvorimo i ovu temu. Ako tko ima bilo kakvih problema ili pitanja vezanih uz HTC mobitele možete o tome pisati ovdje pa ćemo ih pokušati riješiti...

Koji je smisao ove teme? Sada bi valjda svi trebali otvarati Nokia pomoć, Samsung pomoć, LG pomoć....

HTC koristi nekoliko operativnih sustava,što sada-HTC Windows Mobile pomoć, HTC Android pomoć...

Kada sam otvorio temu: Mobiteli-Pitanja i odgovori nitko je nije koristio. Onda ni ovo nema smisla.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
14 godina
neaktivan
RE: HTC Pomoć
vexx5555 kaže...
ghaal.bringer kaže...

Koji je smisao ove teme? Sada bi valjda svi trebali otvarati Nokia pomoć, Samsung pomoć, LG pomoć....

HTC koristi nekoliko operativnih sustava,što sada-HTC Windows Mobile pomoć, HTC Android pomoć...

Kada sam otvorio temu: Mobiteli-Pitanja i odgovori nitko je nije koristio. Onda ni ovo nema smisla.

Mislija sam samo na Android, j... ga nisan odma napisa

17 godina
HTC Pomoć

bezvezna tema, čemu?

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice