HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.291
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTC One

Da, i meni se cini. Znala mi je izdrzati skoro cijela 2 dana, a sada jedva dan.

Rvat katolik!

0 0 hvala 1
15 godina
HTC One

i meni također. skoro pa mi duplo krace traje, i mobitel se vise grije... treba probati resetirati pa onda vidjeti... a navodno bi android 4.3 trebao manje trositi bateriju od 4.2.2.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: HTC One
Dodge_167 kaže...
merio kaže...
Stolnik kaže...

Stigao je moj One s garancije i jednostavno sam odusevljen {#}

Moram pohvaliti janeze ( Slovence ) dali su mi nov novcat uredaj, bez ijednog gapa, nema apsolutno nikakve drackice ni nista, totalno nov uredaj. Svoj One sam slao na garanciju zbog rozih efekta na kameri i odmah sam dobio nov uredaj bez natezanja, pregovaranja, nista. Svaka cast Slovenskom Agram servisu!! A ne nasi lopovi, sramota. Od sad saljem sve uredaje u Sloveniju ako cu ikad imat kakvih problema. I moram napomenuti, na mojem One-u se izbrisao Beats Audio, na zadnjem aluminiju je bio dosta izgreban ( od velikog pada ) i staklo od ekrana je bilo izgrebano, i bez obzira na to odmah su mi dali novi telefon. Sad sam odmah kupio Screen protector i gumenu masku {#}

Btw vidim to je uredaj nove proizvodnje ( onaj kojeg sam dosad imao ( kojeg sam i odmah kupio kad je dosao u prodaju ) je bio mrvicu drugaciji, oko kamere sad imam bijeli "prsten", prije je bilo samo kako da to kazem srebrno udubljenje, mobitel je jednostavno finije napravljen nego onaj prije ( vjerojatno su prije imali probleme oko gapova itd zbog masovne proizvodnje ) sad ovaj nema apsolutno nista, savrsen je {#}

EDIT: evo provjerio sam i na uredaju je iOS 4.2.2 i otisao sam u kameru i nema vise nikakvih roznatih efekta. A i vibracija mi ljepse radi nego na onome prije :P

A sad idem napravim update na 4.3 {#}

Btw mi moze tko reci sta je novo u 4.3? Nisam sad nista pratio od kad sam ga dao na garanciju, od onda se opet zabavljam s iPhone-om :)

Koliko dugo si čekao? Kako si ga poslao? Jesi se javi prije telefonom, mailom? Daj malo detalja jer je meni nakon nadogradnje na 4.3 kamera postala još i gora..mislim i ja da bi mogao poslati

I mene zanima. Ja cu izluditi sa svojim Oneom. A strah me slati ovdje u servis jer cu cekati 15 dana a necu znati dali ce ga zamjeniti ili ne.

@Dodge

Odgovorio sam na poruku kolegi, iznad tvojeg posta je odgovor ako nisi vidio...{#}

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
Igor666 kaže...

i meni također. skoro pa mi duplo krace traje, i mobitel se vise grije... treba probati resetirati pa onda vidjeti... a navodno bi android 4.3 trebao manje trositi bateriju od 4.2.2.

Evo upravo sam napravio factory reset, vidit cemo kako ce se ponasati. Iako, za sada mi se cini da bi moglo biti ok.

Rvat katolik!
16 godina
Skuzio sam da nema ZOOMa na kameri vise, vec se pojavi nakon pinch out kad se napravi. Cak mi je i ok ovako.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
HTC One

Evo samo da kazem da mi se nakon factory reseta stanje sa baterijom znacajno popravilo.

Od jucer u 16 h kada je bila na 100%, sada je na 61%. Po starom rezimu bi vec bila mrtva.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 10:02 (tnakir).

1 0 hvala 1
17 godina

također i meni se stanje popravilo nakon factory reseta.

17 godina
HTC One

I to znatno... Od jutros od 7h sam na 75%

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Jeli imaš GSAM Battery pa da udreš koji SS sa stanjem baterije i APP Suckera?

Žao mi je raditi FR ako ne trebam, a mislim da bi mi moglo pospješit battery life. Thnx.

16 godina
Još jedno pitanje. Jeli tko namjestio da mu radi Google Now i kako?? Hvala.
17 godina
sardax kaže...
tnakir kaže...

Jeli imaš GSAM Battery pa da udreš koji SS sa stanjem baterije i APP Suckera?

Žao mi je raditi FR ako ne trebam, a mislim da bi mi moglo pospješit battery life. Thnx.

Nemam, ako zelis mogu ga instalirati...

Rvat katolik!
16 godina

Ako ti nije tlaka. Čisto da vidim ti usage općenito. Pogotovo App sucker i SoT

15 godina
sardax kaže...
Još jedno pitanje. Jeli tko namjestio da mu radi Google Now i kako?? Hvala.

a sta ti ne radi konkretno ? najbolje radi ako stavis jezik english(united states) u njegovim postavkama. onda kad ga ukljucis samo velis "google" i nakon toga sto hoces pretrazivati..

ja sam ga btw. iskljucio jer kao trosi vise baterije..

16 godina

Kaže mi da nije available in my country. 

Nemam postavke nikakve, evo kako izgleda.

15 godina
sardax kaže...

Kaže mi da nije available in my country. 

Nemam postavke nikakve, evo kako izgleda.

pa tako svima izgleda... inace google now sluzbeno ni nije dostupan u hrvatskoj. al daj neki primjer kako bi trebao izgledati..jer drugacije nisam ni vidio.

jedino negdje ima slika one planine u pozadini, to je meni bilo na drugom HTC One-u koji su mi dali u agramu..al nikad ni prije ni poslije.

EDIT: postavke imas kad kliknes na one tri točkice dolje u kutu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 13:58 (Igor666).
16 godina

Pa govorim o Google Now-u kako je prikazan i kako bi trebao raditi. Ali očito ne može ovdje. 

Mislim na ovako nešto: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox 

:)

15 godina
sardax kaže...

Pa govorim o Google Now-u kako je prikazan i kako bi trebao raditi. Ali očito ne može ovdje. 

Mislim na ovako nešto: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox 

:)

iskreno ne kuzim :D jer tako kako je prikazano tako i radi.

evo primjer sa mog moba. mozda se ne razumijemo.. :)

voice postavke voice postavke
16 godina
To je biti Google Search. To radi i meni. Mene je bunilo zašto GN ne radi. Ipak kad ideš dodat widget kaže da nije dostupno. Jeli se ima informacija kad bi on mogao radit kao što radi u SAD?
15 godina
sardax kaže...
To je biti Google Search. To radi i meni. Mene je bunilo zašto GN ne radi. Ipak kad ideš dodat widget kaže da nije dostupno. Jeli se ima informacija kad bi on mogao radit kao što radi u SAD?

to ne znam, ali posto nemamo ni google music ni books, itd. tesko da ce i punokrvni google now u skoro vrijeme. iako meni sve radi kako je i prikazano u video-u na store-u, samo jezik mora biti stavljen na US, ti imas na generic english kolko sam vidio u drugoj temi.

16 godina
A nemam US za izabrat u Google Search?
Za ovo drugo si u pravu, ko zna kad cemo to vidit u punom smislu.
15 godina
sardax kaže...
A nemam US za izabrat u Google Search?
Za ovo drugo si u pravu, ko zna kad cemo to vidit u punom smislu.

Pogledaj gore u slici koju sam stavio, vidis da je meni stavljeno na US.

Ides na english pa US

16 godina
HTC One

Aha, thnx. Radi, sada isto kao i tebi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Evo malo statistike baterije.

Usporedba 4.2.2 i 4.3. Iako ne moze se sad bas direktno usporediti jer nisam isto koristio mob. Ali 4.3 mi vise trosi kad je ukljucen ekran, a cini mi se da manje trosi kad je ugasen, jer preko noci sad izgubim 2-3%, kad sam prije 6-7%.

Prve dvije su 4.2.2, ostale 4.3.

4.2.2 4.2.2
4.2.2 4.2.2
4.3 4.3
4.3 4.3
4.3 4.3
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

takoder, ista situacija

ne mogu rec da sam prezadovoljan...

uglavnom bolje nego n 4.2

11 godina
neaktivan
HTC One

dal netko koristi taj famozni daljinski preko IR?

ja nisam nasao na trg playu besplatni, i odlucio kupit, super stvar...

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
stajduhart kaže...

dal netko koristi taj famozni daljinski preko IR?

ja nisam nasao na trg playu besplatni, i odlucio kupit, super stvar...

Dodje ti ugradjen i besplatan i radi :S

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
Yep i kod mene radi ok,prije nije bilo hr u izborniku ali sad je pa mogu zezat ženu palit i gasit joj tv itd.
11 godina
neaktivan
Dragone kaže...
Yep i kod mene radi ok,prije nije bilo hr u izborniku ali sad je pa mogu zezat ženu palit i gasit joj tv itd.

sad vidim da ima i Hrvatska, prije nije bilo...

11 godina
neaktivan
HTC One

da li je moguca promjena fonta?Trazim po netu, al svugdje trazi root

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

IR je radio i prije, ne treba se staviti na hrvatski.

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice