HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.286
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HTC One

evo upravo procitao na android stranicama..i stvarno evo update :)

ocito ce samo u velikoj britaniji update kasnije doci, po obicaju ;)

sad ide instalacija pa da vidimo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: HTC One
Igor666 kaže...

Ameri, britanci... obicno kasnije dobivaju update jer ih operateri uvijek detljnije testiraju tako eto jedna prednost zivota u HR {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
15 godina
gamer34 kaže...
Igor666 kaže...

Ameri, britanci... obicno kasnije dobivaju update jer ih operateri uvijek detljnije testiraju tako eto jedna prednost zivota u HR {#}

ameri su vec dobili 4.3, ali ne i sense 5.5.

a jos jedan vazniji razlog zasto mi dobimo prvi je taj sto je tu manje trziste pa ako im je promakao neki veci bug, manje stete nego da se to desi na glavnom trzistu milijunima korisnika... ;)

17 godina
HTC One

Eh, da sam i prije reko :))))

Bravo HTC, ipak drzite do rijeci.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
16 godina
Evo, updatea sam telefon i imam jedan ogromni problem. U svim stock aplikacijama kao weather ili clock ne mogu otcoriti menu kad kliknem na tri tockice gore desno. Jedino drzajuci home tipku mi se otvori menu. Ima li jos tko takvih problema??
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Isto vrijedi i za Mail app. Ne mogu kliknit + i novi mail pisat. Luuud sam ;(
14 godina
Igor666 kaže...
gamer34 kaže...
Igor666 kaže...

ameri su vec dobili 4.3

U hebate nisam to znao. Al i dalje nemaju sense 5.5 {#}

I jos su preskocili 4.2.2.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
16 godina
Sorry na 3x post. Rijesen problem. Animacije ne smiju biti iskljucene, odnosno mogu prve dvi stavke, ali zadnja na duration ne smije biti OFF. Mozete je ubrzati na .5x i to je ok. Znaju za taj bug i valjda ce neki mini update fix izaci. Dobro je ;)
15 godina
HTC One

Na kojoj ste mreži vi što ste dobili update, ja na vipu i još ništa.

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

0 0 hvala 0
15 godina
merio kaže...

nema veze sa mrezom nego sa CID-om.

instaliraj i pogledaj koji si CID.

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter

15 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav svima,

Ima li netko od vas HTC One-aša da bi mijenjao svoj Htc One za moj Galaxy s3? :)

Uz prikladnu nadoplatu naravno.

Mobitel mi se jako sviđa ali već dulje vrijeme tražim i nemogu naći nekoga tko bi se bio voljan odreći svog. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igor666 kaže...
merio kaže...

nema veze sa mrezom nego sa CID-om.

instaliraj i pogledaj koji si CID.

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter

Nakon par pokusaja ipak imam update..

15 godina
neaktivan
HTC One

ja stavim update i nakon nekoliko minuta u recoveryu se pojav crveni triangl i restarta se mob

EDIT: nemoguce je update napraviti ako se ima modani play store, dakle sada pilit drva dokle ne skuzim kako original play store vratiti :P

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 17:56 (mihaeeel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

Prva stvar koja mi se svida jest ta da kad si u mraku ides fokusirati da se pali blic radi brzeg fokusiranja 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Slazem se, odlicno rijeseno.
Isto tako, bolji je dynamic range sad i cijeli facelifting kamere i gallery aplikacije je odlican.
BF se sad može ukloniti, što nekima paše, ali se još bolje može modificirati i sad kad pomaknete ekran desno možete odabrat sadržaj za BF što je odlično i brzo vidite sve updateove.
Takodjer je super stvar sa lock screen widgetima koji se pojave kad upalite zaslon i prije nego otkljucate swipeate prema desno.

Isto se mogu reorganizirat shortcutovi pod settings. Super rijeseno.
Weather app je isto odlično redizajniran, kao i music app.
15 godina
HTC One

od nadogradnje ne radi zelena led diodica

ima li jos takav problem

u opcijama mi je sve ukljuceno

pozz

upravo skuzio da mi je baterija na 9% i da uopce ne radi signalizacije za praznu bateriju

kad ukopcam punjac svijetli ali ne blinka kad je pri kraju

pomoc

HTC ONE je stigao !!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 22:49 (pasko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Evo upravo skidam update 600+ mb.Tele2 mreža.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
I jedna sitnica, konačno mogu slikat s flashom iako je baterija @2% ;)
15 godina
sardax kaže...
I jedna sitnica, konačno mogu slikat s flashom iako je baterija @2% ;)

jesi siguran ? meni je jucer bila na 10% i javilo mi je da ne mogu koristiti blic jer je baterija preslaba.

16 godina
Ja je koristio sinoc čak i sa jedan posto. Večeras ću opet, pa javim.
14 godina
HTC One

Stigao je moj One s garancije i jednostavno sam odusevljen {#}

Moram pohvaliti janeze ( Slovence ) dali su mi nov novcat uredaj, bez ijednog gapa, nema apsolutno nikakve drackice ni nista, totalno nov uredaj. Svoj One sam slao na garanciju zbog rozih efekta na kameri i odmah sam dobio nov uredaj bez natezanja, pregovaranja, nista. Svaka cast Slovenskom Agram servisu!! A ne nasi lopovi, sramota. Od sad saljem sve uredaje u Sloveniju ako cu ikad imat kakvih problema. I moram napomenuti, na mojem One-u se izbrisao Beats Audio, na zadnjem aluminiju je bio dosta izgreban ( od velikog pada ) i staklo od ekrana je bilo izgrebano, i bez obzira na to odmah su mi dali novi telefon. Sad sam odmah kupio Screen protector i gumenu masku {#}

Btw vidim to je uredaj nove proizvodnje ( onaj kojeg sam dosad imao ( kojeg sam i odmah kupio kad je dosao u prodaju ) je bio mrvicu drugaciji, oko kamere sad imam bijeli "prsten", prije je bilo samo kako da to kazem srebrno udubljenje, mobitel je jednostavno finije napravljen nego onaj prije ( vjerojatno su prije imali probleme oko gapova itd zbog masovne proizvodnje ) sad ovaj nema apsolutno nista, savrsen je {#}

EDIT: evo provjerio sam i na uredaju je iOS 4.2.2 i otisao sam u kameru i nema vise nikakvih roznatih efekta. A i vibracija mi ljepse radi nego na onome prije :P

A sad idem napravim update na 4.3 {#}

Btw mi moze tko reci sta je novo u 4.3? Nisam sad nista pratio od kad sam ga dao na garanciju, od onda se opet zabavljam s iPhone-om :)

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 16:12 (Stolnik).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
HTC One

Decki kako da svucem taj update, moj ONE je kupljen u 3at auststria . a otkljucao sam ga da radi na sve mreze, mjenjao sam datum na 2040tu godinu i checkiro update al izbaci da nema nista za njega....**???

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igor666 - sad ne mogu koristiti flash kad je baterija na 10%. Ovo me sokiralo, jucer sam u kaficu trojici pokazivao i napravio 10 slika ... Hm. Nemam pojma.
15 godina
Stolnik kaže...

Moram pohvaliti janeze ( Slovence ) dali su mi nov novcat uredaj, bez ijednog gapa, nema apsolutno nikakve drackice ni nista, totalno nov uredaj. Svoj One sam slao na garanciju zbog rozih efekta na kameri i odmah sam dobio nov uredaj bez natezanja, pregovaranja, nista. Svaka cast Slovenskom Agram servisu!! A ne nasi lopovi, sramota. Od sad saljem sve uredaje u Sloveniju ako cu ikad imat kakvih problema. I moram napomenuti, na mojem One-u se izbrisao Beats Audio, na zadnjem aluminiju je bio dosta izgreban ( od velikog pada ) i staklo od ekrana je bilo izgrebano, i bez obzira na to odmah su mi dali novi telefon. Sad sam odmah kupio Screen protector i gumenu masku {#}

Btw vidim to je uredaj nove proizvodnje ( onaj kojeg sam dosad imao ( kojeg sam i odmah kupio kad je dosao u prodaju ) je bio mrvicu drugaciji, oko kamere sad imam bijeli "prsten", prije je bilo samo kako da to kazem srebrno udubljenje, mobitel je jednostavno finije napravljen nego onaj prije ( vjerojatno su prije imali probleme oko gapova itd zbog masovne proizvodnje ) sad ovaj nema apsolutno nista, savrsen je {#}

EDIT: evo provjerio sam i na uredaju je iOS 4.2.2 i otisao sam u kameru i nema vise nikakvih roznatih efekta. A i vibracija mi ljepse radi nego na onome prije :P

Btw mi moze tko reci sta je novo u 4.3? Nisam sad nista pratio od kad sam ga dao na garanciju, od onda se opet zabavljam s iPhone-om :)

Koliko dugo si čekao? Kako si ga poslao? Jesi se javi prije telefonom, mailom? Daj malo detalja jer je meni nakon nadogradnje na 4.3 kamera postala još i gora..mislim i ja da bi mogao poslati

15 godina
mejt kaže...

Decki kako da svucem taj update, moj ONE je kupljen u 3at auststria . a otkljucao sam ga da radi na sve mreze, mjenjao sam datum na 2040tu godinu i checkiro update al izbaci da nema nista za njega....**???

ako je brendiran onda ces morati sacekati da tvoj operator izda taj update... ako nije, onda ce ti doci kad i u ostatku europe, jer za sad je dobila samo sjeverna i istocna europa.

sardax kaže...
Igor666 - sad ne mogu koristiti flash kad je baterija na 10%. Ovo me sokiralo, jucer sam u kaficu trojici pokazivao i napravio 10 slika ... Hm. Nemam pojma.

{#} u kaficu kazes :P

ili kakav bug...

11 godina
neaktivan
Ja lično sam primjetio na svojem One-u poboljsanja nakon updatea na 4.3.Ono najbitnije jeste da mi je prestalo krckanje i šum u zvuku kada prikacim slusalice ili razgovaram s nekim.Mislim da je kamera sada bolja pri smanjenom svjetlu.Naravno,sviđa mi se i što se sada može isključiti BF te redizajnirani muzički plejer.
11 godina
neaktivan
Da,i dobije se nešto bolji rezultati na antutu testu i oslobođeno je još oko 200mb ram-a tako da sada poštuje ukupno oko 1780 mb dok je ranije bilo nešto malo preko 1500 mb.
14 godina
merio kaže...
Stolnik kaže...

Koliko dugo si čekao? Kako si ga poslao? Jesi se javi prije telefonom, mailom? Daj malo detalja jer je meni nakon nadogradnje na 4.3 kamera postala još i gora..mislim i ja da bi mogao poslati

Pa, cekao sam mrvicu manje od mjesec dana, ali sam dobio novi mob. Otisao sam u Ljubljanu i tamo sam ga predao. Nista se nisam prije najavljivao, kao sto sam rekao, sam otisao u Ljubljanu i tamo ga predao i to je to...ako te jos sto zanima samo pitaj...

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
neaktivan
merio kaže...
Stolnik kaže...

I mene zanima. Ja cu izluditi sa svojim Oneom. A strah me slati ovdje u servis jer cu cekati 15 dana a necu znati dali ce ga zamjeniti ili ne.

17 godina
HTC One

Čini mi se da mi se nakon updatea na 4.3 i sense 5.5 baterija brže prazni i nešto sporije puni. Da li još netko primjetio da mu se baterija brže prazni nakon updatea. 

Galaxy 3-I5800: Kyrillos' ROM v9.3 JPU-HYBRID G3MOD v2.2.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice