HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.086
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTC One

Dobro jel ko zna kad nam dolazi nova verzija androida? Ja sam na tcomu.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HTC One
tnakir kaže...

Nije mi jasno kakve veze ima operater sa update-ima ako b imi netko htio objsaniti

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
16 godina
neaktivan
HTC One

Vi koji ste slali mob na servis radi kamere, dali ste od pocetka imali stock softver ili ste imali custom pa ste se vracali na stock? Ja imam te probleme s kamerom ali imam otkljucan bootloader i s-off i custom rom. Sad ne znam dali ce mi prihvatiti to pod garancijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Za tcom ne znam, ali nebrandirane verzije bi trebale dobit 4.3 i Sense 5.5 krajem ovog ili početkom sljedećeg mjeseca.

Dodge_167 kaže...

Vi koji ste slali mob na servis radi kamere, dali ste od pocetka imali stock softver ili ste imali custom pa ste se vracali na stock? Ja imam te probleme s kamerom ali imam otkljucan bootloader i s-off i custom rom. Sad ne znam dali ce mi prihvatiti to pod garancijom

Ja sam reklamirao i uspio sam dobit novi mob, ali nisam nikad stavljao custom rom, otključavao bootloader, rootao ni ništa slično..

Ako imaš S-OFF lako se vrati sve na 100% stock koliko sam skužio. Ima tema ovdje.

Disregard the constabulary.
13 godina
Dodge_167 kaže...

Radije ti vrati na stock. Netko tko ima htc one ce sigurno znati vise o tome.

ja
15 godina
neaktivan
HTC One

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2474089  

dolazi svaki cas s-off za hboot 1.54!!!!!!!!!!!!!! mislim da je jucer ili danas objavljena vijest o tome. 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

jel ima neko problem sa sporim punjenjem. ne mislim na ono 3-4 sata što spada pod normalno za ovaj mobitel, već na 7-8 sati da ga se napuni s cca 10% na 100%. to mi se pojavilo sinoć kada sam ga ukopčao i gsam je pokazao neku procjenu od 8 sati, ali mislio sam da je neki bug i nisam se obazirao, kad ono ujutro, nekih 6 sati kasnije, mobitel je na 75%. kako nisam imao tada vremena za isprobavanje drugih kablova i punjača to sam napravio sada i sa svim kombinacijama stari kabel/novi punjač, novo/novo... i svaki put mi daje sada procjenu 7 i pol sati. stavio sam ga da se puni preko usb-a nije se uopće punio već praznio. jel zna netko u čemu je stvar, jel ima rješenja i tak bilo što što bi popravilo situaciju

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
spaws kaže...

jel ima neko problem sa sporim punjenjem. ne mislim na ono 3-4 sata što spada pod normalno za ovaj mobitel, već na 7-8 sati da ga se napuni s cca 10% na 100%. to mi se pojavilo sinoć kada sam ga ukopčao i gsam je pokazao neku procjenu od 8 sati, ali mislio sam da je neki bug i nisam se obazirao, kad ono ujutro, nekih 6 sati kasnije, mobitel je na 75%. kako nisam imao tada vremena za isprobavanje drugih kablova i punjača to sam napravio sada i sa svim kombinacijama stari kabel/novi punjač, novo/novo... i svaki put mi daje sada procjenu 7 i pol sati. stavio sam ga da se puni preko usb-a nije se uopće punio već praznio. jel zna netko u čemu je stvar, jel ima rješenja i tak bilo što što bi popravilo situaciju

a za koliko ti se isprazni ?

moguce da neka aplikacija jako trosi bateriju.

16 godina
spaws kaže...

Koji Android je na njemu? Sa 4.1 se jako sporo punio, ako još nisi na bar 4.2.2 vrijeme ti je za update

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
HTC One

prazni se normalno, ujutro sam ga oko 7 skinuo sa 75% i izdržao je s normalnim korištenjem do navečer. sat vremena sam imao upaljen pdf, par poziva od minutu, malo na internetu provjerio što sam trebao, malo muzike na putu doma. uglavnom potrošnja je uobičajena, a što se tiče updatea, 4.2.2 je od prvog dana što je službeno bio dostupan kod nas. ne znam, ostavit ću ga sad da se puni, probat još malo googlat pa ak ne bude ništa drugo rješenje, onda nosim servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dragone kaže...
Momci i cure:ima li tko problema sa ekranom točnije samo gornji dio ekrana da ne reagira,znači da ne mogu otvoriti prvu sms poruku,upisati adresu u operi i bilo šta drugo na vrhu ekrana.To je cca 1 cm od vrha pa na dole sve ispod toga radi normalno imate li kakvih savjeta do prije tjedan dana je radio normalno mob je star cca 3 mjeseca.

Evo update:predao sam mob na servis "agram servis" prije cca 7 dana i jučer mi javljaju da dođem po novi mobitel što sam danas i napravio tako da mogu u mom slučaju samo pohvaliti ekipu iz servisa jer sam mislio da ću puno duže čekat da se riješi reklamacija.Uglavnom ja sam zadovoljan što je sve brzo riješeno i naravno mobitel je opet tu kako bi rekli "my precious" {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 21:17 (Dragone).
14 godina
Jesi vec podignuo novi uredaj? Ako nisi prerano se nadas :D
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
15 godina

Da puni se upravo i update napravljen...

one one
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 21:24 (Dragone).
14 godina
I znaci dobio si bas nov nov uredaj?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
15 godina

Koliko sam vidio da,nov je uređaj.Software je bio 4.1.2 update na 4.2.2 sam ja napravio.

15 godina
neaktivan
HTC One

http://rumrunner.us/instructions/

evo narode ovdje je step by step kako se napravi s-off

jedini je problem sta se mora preko htc dev otkljucati bootloader, gdje se javlja opet pitanje, se moze nekako (po potrebi) zamaskirati da je ikada otkljucan telefon bio? (zbog garancije) 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

eto što se tiče onog mog problema sa sproim punjenjem, rješio se. kako? ne znam. sinoć sam ga stavio na punjenje i reko ako se sad neće normalno onda ga danas nosim na servis i eto mobitel se napunio za 3 i pol sata i sve je izgleda ok. sad zašto se sporo punio, a isti kabel, ista verzija softwate, iste aplikacije kao i sada što sam koristio, stvarno mi nije jasno u čemu je bio problem. kako god eto nadam se da će tako i ostati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

evo ako nekoga zanima kad ce 4.3

@JasonMacHTC @IvanSolyara @HTC_UK Hi Ivan, we are expecting to release #JellyBean 4.3 update in the UK in 3–5 weeks. Thanks for your tweet!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

gdje ima za kupit foliju za ekran zagreb istocni dio grada

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja111 kaže...

gdje ima za kupit foliju za ekran zagreb istocni dio grada

njuskalo...

1969 Dodge Charger R/T
11 godina
neaktivan

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
wizard0207 kaže...

Pozdrav svima.

Evo, nakon mjesec dana i moj One je počeo pokazivati čudne znakove. Konkretnije radi se o trajanju baterije.

Baterija je ispočetka (cca mjesec dana korištenja) trajala po dva dana (nisam heavy user) da bi se odjednom trajanje svelo na jedva 12 sati (isti način korištenja).

To se desilo, skoro pa preko noći. Primjetio sam da je potrošnja 10% po satu (preko noći u standby modu). Sve sam isključio (wifi, mobile data, sync, diseblao sve aplikacije koje ne koristim, isključio lokacijske usluge...). 

Nema wake lockova (98% je u deep sleep-u).

Nakon kaj to nije pomoglo, napravio sam tvornički reset, no problem je i dalje ostao.

Jučer sam preko noći ostavio mob u "airplane modu" i za cca 8 sati je potrošio 30% baterije. (provjereno GSAM aplikacijom, al ne mogu uploadati slike jer pišem s posla). Uglavnom, najveći potrošači su mobile radio (cca 30%) i app usage.

Za potrebe testa nisam ga ni koristio pa nema skoro niš "screen timea". 

S WakeLock Detector aplikacijom sam provjerio i skoro 98%  vremena ja u "deep sleep-u". 

Android v 4.2.2.

Korišten originalni punjač, ali sam probao puniti i sa zamjenskim da eliminiram punjač.

Ne znam više kaj da napravim? Dal je neko imao sličnu situaciju? Help?

Evo updatea:

Uređaj je odnesen na servis 08.10.2013. i danas sam podignuo novi mob. Novi uređaj nema onog razmaka između aluminija i plastike i izgleda kvalitetnije složen.

Ja zadovoljan :)

13 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav!

Evo konacno i ja docekah svoj primjerak. Posto sam na ugovoru jednom bio on je sad istekao i naravno cekao me rezervisan HTC One za manjenego upola cijene hehe...

Nego josr ealno nisam stigao ni procaprkati po njemu kako treba al jedna stvar mi u stratu ide na....

Ovaj prvi home ekran sa ovim cudima i glupostima koja su stavili ... jel se to moze ikako ukloniti ilije jedina opcija neki drugi panle staviti na home i njega customizovati?

Znate ove pocetne gluposti kocke za FaebeniBook news i ostale gluposti?

a sad to apa ono .. cujemos e valjda :)

Poz!

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dugo drzi prst na ekranu, pojavit ce ti se opcije za custimizaciju home screena i onda primis koji prozor hoces da ti bude home i odvuce na ono di pose postavi kao pocetno.
13 godina
neaktivan
HTC One

da da to sam skuzio samo sam se nadao da ima opcija da ubijem kompletno taj screen. izgleda da nema dobor i ovo je ok rjesenje samo .... :)

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
E to nema tako da ces morat zivjet s njim, mada ne razumijem zasto ljudi tako mrze taj blinkfeed, ja sam ga koristio i bas mi je bio dobar. Istina nisam ga drzao kao glavni home screen ali mi je bio na lijevo i kad hocu nesto procitat bacim pogled na blinkfeed i super.
13 godina
neaktivan
HTC One

vjerovatno je vise protivljenje nametanju nefo sto je samo pos ebi lose.. ok nije problem neka ima al ako hocu da ish sklonim zasto da ne? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mirkoj kaže...

vjerovatno je vise protivljenje nametanju nefo sto je samo pos ebi lose.. ok nije problem neka ima al ako hocu da ish sklonim zasto da ne? :)

bit ce za mjesec dana.

17 godina
HTC One

E opet ga seru sa updateovima. Navodno su rekli da ce sada biti azurni sa updateovima, kao da ce pocetkom desetog izaci 4.3, a onda su odgodili na kraj desetog, pa onda na pocetak 11. mjeseca. Zbilja idu na kua. Ako mogu izdati 4.3 za HTC One max, zasto ne mogu za One? Nema druge nego rootati uredjaj i sibati custom romove.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 10:14 (tnakir).

0 3 hvala 0
16 godina
Pa jeste probali update? Dostupan je danas od rano jutros. Ja ga skinuo i posli posla updateam. 4.3 i Sense 5.5.

Ne mogu se pozalit na tempo updatea za Onea u zadnjih 7 mjeseci.

Javim kako radi s ovim promjenama.
ptspclan.com | visit us ^^
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice