Da bas me zanima dal ce 4.3 popravit touch responce malo bolje,frend mi ima one i jedva cekam da ga updejta.. Ak bu sve nakon updeta radilo po mome definitivno cu ga uzet.
HTC One
- poruka: 1.971
- |
- čitano: 519.476
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ljudi.
Rootao sam HTC One te stavio custom rom i sad ga želim vratiti na stock(relockati) radi garancije i prodaje.
Da li je netko već imao iskustva s tim i uspio to izvesti jer nikako ne mogu naći rješenje za HTC One iz regija Hrvatske, Poljske, Mađarske, Rumunjske i slčnog, ni RUU, ni OTA softver ni Nandroid backup.
Već sam izludio od traženja po netu i sve mi se više čini da sam zaglavio sa ovim mobitelom.
Pomoć!!!
Kako mislis da se treba touch response poboljsat??

Tak da dode na istu razinu iphonovog. Jos uvijek se osjeti lag pod prstima ali su rekli da ce sa 4.3 to full ispravit.
Tak da dode na istu razinu iphonovog. Jos uvijek se osjeti lag pod prstima ali su rekli da ce sa 4.3 to full ispravit.
Ma nema neke velike razlike, u stvarnosti se to jedva osjeti, i to ako baš samo to gledaš. 4.3 ROM sam upravo skinuo, ali moram napraviti full wipe pa ga neću još danas stavljati jer nemam vremena, javit ću ti rezultate kad stavim
Apsolutno ne postoji lag, u niti jednom reviewu se ne spominje touch lag.Koristim One nekih misec i po dana i govorim iz iskustva.
Responzivnost androida nikad nece bit na razini iphona.

Apsolutno ne postoji lag, u niti jednom reviewu se ne spominje touch lag.Koristim One nekih misec i po dana i govorim iz iskustva.
Postoji, ali One je dovoljno jak da je to gotovo neprimjetno bez slow motion kamere(ima kipova na YT, potraži). Također govorim iz iskustva, imam One oko 3 mjeseca, prije toga sam imao razne iPhonove 4 god, a imam i iPad
Responzivnost androida nikad nece bit na razini iphona.
Sam Android će teško dostići tu ispeglanost, ali to nadoknađuje znatno jačim hardverom.
Ma dobro samo sam pitao kad dolazi 4.3 ne zanimaju me tuda misljenja kak kome radi. Znam tocno kak radi npr. chrome na iphonu 5 i htc one-u. Razlika pod prstima htjeli vi to ili ne se osjeti. Oekujem da ce sa 4.3 se to ispraviti tak da mogu napokon uzet android jer mi se hardwerski svida i dizajn OS-a jako dobar,ali fludinost mi je uvijek na prvom mjestu i tu mi zato trenutno iphone vise odgovara.
Evo stigao novi One s ispravnom kamerom. Ima mali na gornjem lijevom kutu, ali nije strašno. Ovaj je otključan na sve mreže za razliku od prošlog.
Potvrđujem da je i meni stigao, phone gap se i sada vidi medutim je jednak po cijeloj duzini covera od zvucnika i izgleda puno bolje.
Kamera mi je bolja nego sto je bila na primjerku koji je slan na servis, vidi se da hvata na mali izvor svjetla i nemam problema s nekakvim crvenilom itd..
I da :) otkljucan je! tako da si ga ostavljam.. odustao od prodaje
Potvrđujem da je i meni stigao, phone gap se i sada vidi medutim je jednak po cijeloj duzini covera od zvucnika i izgleda puno bolje.
Kamera mi je bolja nego sto je bila na primjerku koji je slan na servis, vidi se da hvata na mali izvor svjetla i nemam problema s nekakvim crvenilom itd..
Koliki ti je gap?

mozda nije u tome kod tebe stvar ali One ima optical image stabilization, znaci leca se unutra fizicki pomice. tako da je to normalno. a za crvenu je najlakse provjeriti tako da prekrijes rukom lecu i cekas par sekundi, ako ostane crno onda je ok, ako pocrveni onda ne valja.
Ma dobro samo sam pitao kad dolazi 4.3 ne zanimaju me tuda misljenja kak kome radi. Znam tocno kak radi npr. chrome na iphonu 5 i htc one-u. Razlika pod prstima htjeli vi to ili ne se osjeti. Oekujem da ce sa 4.3 se to ispraviti tak da mogu napokon uzet android jer mi se hardwerski svida i dizajn OS-a jako dobar,ali fludinost mi je uvijek na prvom mjestu i tu mi zato trenutno iphone vise odgovara.
Evo, stavio sam ARHD20.1(Android 4.3) i ipak postoji razlika, definitivno je bolje ovako
Ako odnesem mobitel u T-mobile i dam zahtjev za vraćanjem starog original softvera(sve na stock, skidanje roota) i da ću platiti ako treba, hoće li mi oduzeti garanciju bez obzira što je mobitel 100% ispravan i ne radi se o nikakvom kvaru uređaja s moje strane jer sam mjenjao softver?
Hvala unaprijed nekome za odgovor :)
Ako odnesem mobitel u T-mobile i dam zahtjev za vraćanjem starog original softvera(sve na stock, skidanje roota) i da ću platiti ako treba, hoće li mi oduzeti garanciju bez obzira što je mobitel 100% ispravan i ne radi se o nikakvom kvaru uređaja s moje strane jer sam mjenjao softver?
Hvala unaprijed nekome za odgovor :)
Probaj negdje skinuti RUU za Europu. Mislim da nije bitno da je za našu regiju nego samo da je stock. Na Xperiji Z sam imao UK firmware i nisam imao problema s garancijom. Vraćanje na stock ćeš vjerojatno platiti u t centru i pitanje što bi ti bilo s garancijom tako da na tvom mjestu ne bih radio.
Koliki ti je gap?
U prvom slucaju kad sam ga vracao, je rub koji je blizi rupici za slusalice bio skroz spojen i kako je isao prema tipki za paljenje se širio prema recimo 1mm, nesimetricno i gadno.
A sada su oba ruba spojena i kroz sredinu se recimo proteze, samo kako bih rekao urez, vidis gap ali je spojeno, debljine vlasi recimo.
Koliki ti je gap?
U prvom slucaju kad sam ga vracao, je rub koji je blizi rupici za slusalice bio skroz spojen i kako je isao prema tipki za paljenje se širio prema recimo 1mm, nesimetricno i gadno.
A sada su oba ruba spojena i kroz sredinu se recimo proteze, samo kako bih rekao urez, vidis gap ali je spojeno, debljine vlasi recimo.
Meni je gap gore kod tipke za paljenje. Mogu staviti list papira unutra, al jedva. Dolje je gotovo neprimjetan. Sve u svemu ok jer ako tražim zamjenu tko zna što bih dobio.
Dali je netko vracao svoj One na stock ruu jer ja sam se sav pogubio. Nemam pojma kako da ga vratim. Zakljucao sam bootloader i sada pise "TAMPERED" "RELOCKED" "Security Warning" i ne mogu izaci iz bootloadera i fastboota. Nemam pojma vise sta da napravim
Mi moze netko reci koji bi ruu trebao skinuti?
Informacije u bootloaderu su:
M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.44.0000
CID: htc_032
Stvarno sam se pogubio i vise ne znam sta trebam napraviti. Sat vremena trazim soluciju ali ne mogu nista naci, a mobitel mi trenutno nije u funkciji.
Dali je netko vracao svoj One na stock ruu jer ja sam se sav pogubio. Nemam pojma kako da ga vratim. Zakljucao sam bootloader i sada pise "TAMPERED" "RELOCKED" "Security Warning" i ne mogu izaci iz bootloadera i fastboota. Nemam pojma vise sta da napravim
Mi moze netko reci koji bi ruu trebao skinuti?
Informacije u bootloaderu su:
M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.44.0000
CID: htc_032
Stvarno sam se pogubio i vise ne znam sta trebam napraviti. Sat vremena trazim soluciju ali ne mogu nista naci, a mobitel mi trenutno nije u funkciji.
evo ovaj, to je zadnji RUU koji postoji. nakon toga instaliras sve update koje ti nudi.
Instalirao sam. Ali sam prije toga morao S-off napraviti, pa staviti drugi CID, 111111. Valjda nece skuziti da sam to mijenjao. Sad mi pise "locked" i "S-off" u bootloaderu. Sutra ga nosim na servis pa cemo vidjeti dali ce ga popraviti ili dati novi, ali nekako sam skeptican oko toga.
EDIT: Evo slika sa mojim problemom. Uzasno me to smeta, a zacudo nitko nema takav problem kao i ja. Iskreno se nadam da ce zamjeniti mobitel na servisu.
Instalirao sam. Ali sam prije toga morao S-off napraviti, pa staviti drugi CID, 111111. Valjda nece skuziti da sam to mijenjao. Sad mi pise "locked" i "S-off" u bootloaderu. Sutra ga nosim na servis pa cemo vidjeti dali ce ga popraviti ili dati novi, ali nekako sam skeptican oko toga.
EDIT: Evo slika sa mojim problemom. Uzasno me to smeta, a zacudo nitko nema takav problem kao i ja. Iskreno se nadam da ce zamjeniti mobitel na servisu.
Jesi probao mobitel obrisati gumicom? Meni se tako 8x zaprljao i pocistilo se.
Probao sam s benzinom i acetonom, sad i s gumicom, ali i dalje ostaje.
Jel postoji neka aplikacija za vracanje obrisanih slika? Naime malo sam si cistio mob od smeca pa sam maknuo i neke slike koje nisam htio pa bi ih htio vratiti.
Jel postoji neka aplikacija za vracanje obrisanih slika? Naime malo sam si cistio mob od smeca pa sam maknuo i neke slike koje nisam htio pa bi ih htio vratiti.
Izgleda da nam do kraja mjeseca stiže Android 4.3 update. Možda se HTC opametio što se nadogradnji tiče.
http://www.gsmarena.com/android_43_update_for_htc_one_is_coming_this_month-news-6744.php
Sto nam konkretno donosi 4.3?
Btw, sinoc sam primjetio da i ja imam problema sa kamerom po noci ali necu nositi na reklamaciju jer fotkanje po noci ionako nema smisla, a mob mi u svim drugim segmentima radi kako treba.
Sto nam konkretno donosi 4.3?
Btw, sinoc sam primjetio da i ja imam problema sa kamerom po noci ali necu nositi na reklamaciju jer fotkanje po noci ionako nema smisla, a mob mi u svim drugim segmentima radi kako treba.
Tako je i meni počelo pa je u roku dva dana focus potpuno otišao.Sad je i danju i noću slika mutna, kao i video.
narode, ako ga rootam hocu li imati garanciju na hardware probleme tipa kamera i to?
i da, to sam se sjetio pitati dok ga upravo bekapiram nakon bezuspjesnog rootanja, javlja mi device not found u fastbootu i kada ga rebootam u bootloader ne prepoznaje ga komp.. ddd
probao i sa fast boot on i off, preko toolkita i preko fastboota, nista ne daje rezultate.. cak niti restart oba uredaja.. fala