HT webshop

poruka: 13
|
čitano: 3.419
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
HT webshop

Pozdrav,

kupujem jedan mobitel i vlasnik kaze da nema racun u papirnatom obliku, nego samo PDF racuna na mejlu posto je mob kupljen u webshopu.

Ugl, vlasnik je poslao taj PDF i sad me zanima na koji nacin bi ja mogao povezati taj racun s kupljenim mobitelom, pise koji je mob kupljen, ali nema IMEI broja uredjaja.

Osim toga, vlasnik navodi da ima garanciju, ali je prazna, tj. nije ispunjena.

Bilo bi super kad bi netko tko je kupovao preko webshopa mogao uzeti screenshot tog racuna, osobne podatke slobodno zacrnite ili nesto, ionak me zanima samo forma.

I kaj mislite o tome, hvala!

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 13:32 (Edge).

0 0 hvala 0
13 godina
HT webshop

Ja sam preko web shopa uzimao, tj. preko sluzbe za savjetovanje ali dobio bih dostavom racun u papirnatom obliku. I na HTovim racunima uvijek stoji IMEI uredjaja na racunu, a garancija bude neispunjena posto su kutije zapecacene.

Zato mi je cudno da nema IMEIja na tom racunu koji ti je poslao. Mozes mi se javiti na PP i poslati sliku tog racuna, a mogu i ja tebi ove svoje da usporedis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HT webshop
Muljaza...mora imati račun i u papirnatom obliku.Garancija također mora biti potvrđena.

0 0 hvala 0
13 godina
HT webshop

Kako ce bit potvrdjena ako je kutija zapecacena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

T-mobile otvara kutiju osim kod Iphone-a.,ali da garanciju sa strane...

NEMA TOG WEBSHOPA koji ne izda račun i ne potvrdi garanciju. 

15 godina
neaktivan
HT webshop

Ja sam uzeo 4G stick nedavno preko webshopa, račun sam dobio u papirnatom obliku, a garacija nije bila potvređna (tj. prazna) 

You are /dev/null to me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HT webshop

Ja sam nedavno produljio ugovor i dobio zapecacene kutije s nepotvrdjenom garancijom unutra, ali na racunu su jasno vidljivi IMEI brojevi tako da je to dovoljno za jamstvo.

I nije se radilo o Apple vec o Sony uredjajima, tako da molim da se ne govori neprovjerene stvari. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Z3 Compact uziman...kutija otvorena...garancija potvrđena...
Očito ovisi o osobi iz HT-a koja isporučuje mob.

0 0 hvala 0
14 godina
R36 kaže...
assassin.st kaže...

T-mobile otvara kutiju osim kod Iphone-a.,ali da garanciju sa strane...

NEMA TOG WEBSHOPA koji ne izda račun i ne potvrdi garanciju. 

Da, jedino se kod iPhonea ne otvaraju kutije jer njemu pocinje teci garancija tek kad se uredjaj prvi put aktkvira. 

14 godina
HT webshop

stvarno nije moguce da posalju uredaj na adresu koja nije na osobnoj prilikom sklapanja novog ugovora??

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ima ljudi,ja sam imao par iphonea s takvom garancijom,nema ama bas nista na njoj samo potpis neki isto kupljeni preko webshopa i nikad problema imao sve vrijedilo normalno,najbolje ti nazvat njih i pitat oni ce ti najbolje reci,uglavnom imao sam to iskustvo i nije bilo lose

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nikakvi papiri ti netrebaju kod iphonea kad sve ide preko imeia,provjeri si samo imei na check imei apple stranici

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Robi1992 kaže...
Ima ljudi,ja sam imao par iphonea s takvom garancijom,nema ama bas nista na njoj samo potpis neki isto kupljeni preko webshopa i nikad problema imao sve vrijedilo normalno,najbolje ti nazvat njih i pitat oni ce ti najbolje reci,uglavnom imao sam to iskustvo i nije bilo lose

"Necroing"

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice