Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 454.671
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Gearbest.com
Točno ovo što je mbaksa rekao, dobio si automatsku poruku ili tak nešto. Svaki put kad im se obraćaš u vezi nečega, prva poruka im je uvijek takvog sadržaja otprilike...
Napiši im ponovo adresu i reci da nije na carini, a ovo zadnje u vezi terms ignoriraj. Al i ak stignete do nekog dogovora, vjerujem da ćeš morat čekat da prođe dva mjeseca od narudžbe, onda tek oni šalju natrag ili vraćaju pare
13 godina

Ja se ne bih puno ni natezao s njima, lijepo odmah otvori paypal case, tamo će ti sigurno odgovarati na manje generičan način ili momentalno vratiti novac.

Čak i da oni odbiju (što sumnjam), paypal će ti 100% vratiti novac jer nisi nikakav paket primio tako da si s te strane siguran.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 12:06 (assassin.st).
16 godina
cebs52 kaže...

...

njima je sad neki praznik tako da nece vjv odgovarat tako brzo na poruke, tako da najbolja solucija ti je paypal (da ponovim sve ostale koji su to vec rekli)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
15 godina
Gearbest.com

Ja sam jednom otvorio slučaj na paypalu jer nisam dobio key za igru i nisam dobio povrat na kraju, 30 kn bilo u pitanju od tad vise ne kupujem preko paypala igre

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 15:08 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gearbest.com

Uzeo sam jedan smartband za probu i već mi sumnjivo dugo vremena stoji sljedeći status (uzeo preko Belgium registered shipping za koji vidim u temi da je relativno brz). Inače, plaćeno je 16.9.

Znali itko šti znači taj status, jel putuje? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2017 18:36 (pavac).

0 0 hvala 0
11 godina
Ja narucio isto tako 13. 09., doslo danas...
14 godina
Gearbest.com

Pozdrav! Narucio sam nedavno bežičnog miša s ove stranice i došao je u razumnom roku, ALI bez wireless receivera i sa očitim znakovima upotrebe, kao što su izlizane teflonske podloge na dnu miša, umetnute baterije (iako je naglašeno u opisu proizvoda da nisu included) i miš je bio upaljen, odnosno prekidac postavljen na ON. Odmah sam poslao support ticket, ali su mi odgovorili generičnom porukom da pričekam još nekoliko dana i da će mi uređaj stići -.-.... Znaci nisu ni procitali poruku koju sam napisao. Kako dalje postupiti?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Opet im napiši, reci da je stiglo, zatim slikaj i snimi i uploadaj na youtube da vide u čemu je stvar, a i samim tim ćeš ubrzat postupak. Vjerojatno će te tražiti i da im opet napišeš adresu i pitaj boga još koje gluposti. Iz mojeg iskustva, kroz 4-5 poruka se sve riješi, nikad mi nisu ostali dužni. Čak i kad mi je power bank počeo bezveze blicat, a radi inače kak treba, vratili su mi 5$ ak se ne varam, a mislim da je prošlo i više od pola godine od kupnje. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 14:35 (kbenzema).
17 godina
Gearbest.com

Da sam prije pisao, prije bi se pomaklo :)

Novo stanje je Item is delivered i On the way to Belgium... Jel moguće da je 2 tjedna čekalo na razvrstavanju u Kini?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Moguće, baš sam prije koji tjedan k frendu u Njemačku naručio par stvari i nikak krenut iz Belgije, neki zastoj očito zadnje vrijeme. Evo imam par tih tracking, odnosno reference numbera pa možeš vidjet.

LVS1376360001245941

LVS1376360001081432

LVS1376360001246479

LVS1376360001081403

17 godina

Ovo je ludost, već mjesec dana ti putuje paket iz Kine u Belgiju...

Mislim ok, moguće, ne naručujem toliko iz Kine pa nisam uvijek u toku s dolascima, al kako onda većina ovdje kaže da pogotovo preko Belgium Registered im dolazi u koliko-toliko urednih cca 3-4 tjedna?

10 godina
odjavljen
Ma stiglo je, ne brini, samo se vidi da je od dolaska na poštu ili di već pa do slanja trebalo 10-ak dana. To se prvi put desilo sad kad sam naručio u Njemačku, inače kad doma naručim i ide belgijskom, stiže 10-14 dana uvijek!
17 godina

Aha, znači paketi su ti dostavljeni već, al je tracking malo u banani... :) onda ovaj trenutni status znači da je paket di točno?:)

10 godina
odjavljen

Ma sve je u redu s trackingom dok god je u Belgiji, tamo funkcionira, dok ode onda nije 100% točan jer to i nije pravi tracking broj već reference (taj LVS). Vidim da pratiš sve na belgijskoj pošti. Možda ti je bolje pratit na http://en.trackitonline.ru/?

Dok ti se pojavi "Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.", možeš očekivat da će bit kod tebe kroz 2-3 dana. 

17 godina

Na tom Trackitonline je zapravo isto što i na Traceu od Bpost China, samo što tamo kaže Sorting kao zadnji status (nakon ovog Your shipment...) umjesto Parcel is handled.

Ajde onda, ako je tako, nadam se da će doći neka ceduljica ili paketić uskoro. Konačna dostava paketa se pretpostavljam onda ne vidi na ovom LVS reference broju?

10 godina
odjavljen

Ne, pa vidiš na par onih mojih brojeva da nakon "your shipment..." nema više niš. Nakon toga, meni je paket uvijek stigao kroz 2-3 dana, al nekima se znalo odužit. Jbg, valjda me ide s gearbestom :D

17 godina
Gearbest.com

Stiglo jučer, znači 4 dana prošlo. Dobro za znati kod tog LVS trackinga koji mu je finalni status :)

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Gearbest.com

uzeo sam ulefone mix cijena 140$

ide li carina na ovo,za pdv znam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
8 godina
Gearbest.com

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_343580.html?wid=11

Itko uzimao mobitel sa gearbesta? Evo naletio na ovu akciju, pa se premišljam isplati li se.
Po onome što čitam, skroz solidan smartphone. Zna li tko informaciju više?

Inače, uglavnom naručujem sa e-baya, ovo bi mi mogla biti prva narudžba sa gearbesta? 
Kako ide proces, s obzirom da se radi o kineskom skladištu? Je li pdv i carinu plaćam kod primopredaje paketa ili..?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
birra kaže...

Itko uzimao mobitel sa gearbesta? Evo naletio na ovu akciju, pa se premišljam isplati li se.
Po onome što čitam, skroz solidan smartphone. Zna li tko informaciju više?

Vidi povezane teme pri vrhu i dnu svake stranice teme. Tako imaš temu za kineske mobitele...

birra kaže...

Inače, uglavnom naručujem sa e-baya, ovo bi mi mogla biti prva narudžba sa gearbesta? 
Kako ide proces, s obzirom da se radi o kineskom skladištu? Je li pdv i carinu plaćam kod primopredaje paketa ili..?

...i temu u kojoj se objašnjava proces kupnje, uvoza i carinjenja.

16 godina
moderator
Gearbest.com

Uspio sam dobiti posebne kupone samo za HR pa ako nekog zanima ima u mojem potpisu :)

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
XXX-Man kaže...

Uspio sam dobiti posebne kupone samo za HR pa ako nekog zanima ima u mojem potpisu :)

Svaka cast, odlicni su popusti :)

16 godina
moderator

Hvala.

Radim na tome da ih bude više samo za HR :)

13 godina

Hoce li ovaj HR dio dolaziti novi kuponi svaki radni dan ili ipak rijedje?

16 godina
moderator

Trebali bi svaki radni dan biti novi kuponi.

16 godina
Gearbest.com

Vidim da je "registered air mail" poskupio. Prije je bila ista cijena kao za unregistered.

Ne znam je li izuzetak, ali naručio sam da mi pošalju kao unregistered i svejedno dobio tracking number preko belgium post, kao i kad bi uzeli "registriranu" opciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Zato jer belgium post nije pravi registered već reference number. Uzmi sweden ili netherlands, onda ćeš dobit pravi broj za praćenje
16 godina
kbenzema kaže...
Zato jer belgium post nije pravi registered već reference number. Uzmi sweden ili netherlands, onda ćeš dobit pravi broj za praćenje

Zanimljivo je da naplacuju registered par dolara, a isti je kao unregistered od par centi. Oba šalje belgijska pošta...

10 godina
odjavljen

Ne uvijek. U zadnja dva tjedna imam 5 narudžbi, 3 poslane belgijskom poštom, 1 nizozemskom i jedna kineskom. Ali belgijskom najbrže stiže tak da čim vidim neku drugu poštu, znam da tog neće bit sigurno 3-4 tjedna, ako ne i više.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice