Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 453.683
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Gearbest.com

i meni je vec malo dopiz..dilo čekanje.. 17 dana ništa... Budem jos pricekao par dana onda se dižem na zadnje noge!!

(G)jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 17:10 (red_bull).
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Gearbest.com
nixa2210 kaže...

Ali druga stvar je kad ti ne odgovaraju po 10+ dana na upit o tome sto je s paketom,da saznas da nije ni poslan iako je slikan te su rekli da je poslan. (odlicno.)
I ne zele vratit novce kad ih trazim a na dispute na pay palu ne odgovaraju danima vec,tj.paypal jos nije dosao u kontakt s njima.
Jave mi se i kazu da re-confirm adress i da ce poslat opet.Kazem da zelim novac i kazu mi sorry but reconfirm adress,napravim to i kazu sorry your package has not been send,but we assure u it is on his way.(wtf)

Case na paypal i trazis refund i ne zelis da ti posalju. Proslijedis im svu prepisku.

16 godina
Gearbest.com

Neki dan su mi poslali paket i dali su mi tracking number (provjerava se preko onog belgijskog čuda) pa me zanima koliko dana treba proć prije neg se pojavi neka informacija na tom tracking broju ? Za sad mi je samo pending.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kroz koji dan se pojavi vise informacija.. Nema striktno nekog pravila..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
10 godina
odjavljen

Za tjedan dana (i manje) će ti doći do Belgije, a onda dalje samo iščekivanje, budi sretan ako ti u roku 45 dana doleti

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 13:43 (kbenzema).
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

S kojom postom su vam poslali?Meni su poslali s Hungary Post

Prosli put su mi poslali s Sweden Post i doslo je za nekih 14-15 dana,a sad izgleda da treba duze sudeci po vasim porukama?

0 0 hvala 0
13 godina
Ovo što se spominje unazad zadnjih 10-tak poruka je riječ o belgijskoj pošti.. Oni su aljkavi kao da iz Belgije u Hrvatistanu šalju magarcima pakete pa treba godinama..
12 godina
protjeran
Gearbest.com

23.02 narucio paket i jos nije doslo , nekuzim ljudi vi cekate 17 dana i vec pizdite da di je .. Strpljen , spašen a paket ce vam doc , u najgorem slucaju posalju vam novi . Sa gearbestom nikad problema a 13 naruđba kod njih :D Samo easy momci doc ce sve 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Adict kaže...

23.02 narucio paket i jos nije doslo , nekuzim ljudi vi cekate 17 dana i vec pizdite da di je .. Strpljen , spašen a paket ce vam doc , u najgorem slucaju posalju vam novi . Sa gearbestom nikad problema a 13 naruđba kod njih :D Samo easy momci doc ce sve 

upravo ovo. gearbest je svoje učinija, paket mi je negdi u belgiji, njima pr čin majke :D

lol
14 godina
neaktivan
Gearbest.com

Dali zna netko neki website di se može uzet kineski mob ali sa eu skladišta? da šalju kod nas

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 11:24 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Gearbest.com

Jeboga jel još nekome pokazuje out of stock kod ovog http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_263761.html

Poslal sam im već dva puta poruku kad će dobit, oni mi odgovaraju da imaju, da slobodno naručim. A već valjda 2tj. mi piše out of stock

0 0 hvala 0
14 godina

Klikni na white i pojavit ce se.

16 godina
Adict kaže...

za tjedan dana ti bude 2 mjeseca. Znam da netreba pizditi ali nemas vise ni paypal zastitu...

Necu pizdit to sam se nasalio.. ali ako mi se priblizi rok za prijavu sigurno budem prijavio..

(G)jokaCRO ingame
9 godina
odjavljen

Zar paypal ne stiti 6 mjeseci?

16 godina
Torent kaže...

Zar paypal ne stiti 6 mjeseci?

mozda sam u krivu ali znam da je bilo 45 dana?? Ako nije isprike...

EDIT:

Evo izgleda da sam u krivu. Bilo je 45 dana no sad je 180...

(G)jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 17:36 (red_bull).
9 godina
odjavljen

Nisam nikad trazio zastitu paypala pa ne znam ali mi se po glavi vrti 6 mjeseci...

EDIT:

• Open a Dispute within 180 Days of the date you sent the payment – then follow the online dispute resolution process described below under "Dispute Resolution"

https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/useragreement-full#7    tacka 7.2

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 17:38 (Torent).
13 godina
Adict kaže...

Ja o broju paketa bolje da i ne pricam koliko sam narucio do sada 

Pa evo mali update. Znači kao što sam nedavon spominjao naručen power bank 30.11.2015, poslan 10.12.2015 kad i većini forumaša, gotovo svi smo u istu turu upali.. Svima je kasnio, također i meni, svima je došao, moj nije 

Poslan fala Bogu čime drugo nego belgijskom poštom, u Belgiju sletio nakon par dana, ali eto nije bilo slobodnih magaraca da mi paket stigne u nekom razumnom roku..

Suma sumarum, paket stigao danas, nije da brojim, ali eto od slanja je prošlo:

4 mjeseca i 5 dana, iliti ga

18 tjedana, iliti ga

127 dana, iliti ga

3055 sati, itd, itd, shvaćate poantu .. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 19:50 (majdo).
13 godina
majdo kaže...
 paket stigao danas

Nemoj srat!!

HAHAHA

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina

Ovakvu istu poruku sam i ja tati danas poslao kada mi je javio da je stiglo.. 

12 godina
protjeran
Gearbest.com

Eto i moj paket stigao danas . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Gearbest.com nagradna igra
majdo kaže...

Narode;

Evo mene opet s novim vijestima. Kao što sam rekao ranije danas, GearBest daruje Xiaomi Mi Band 1S.

Uvjete sudjelovanja možete pronaći na sljedećem LINKU na stranici GearBest Deals - Croatia.

Nagradna igra je krenula večeras u 22:00. Izvlačenje je u nedjelju 17.04.2016 iza 22:00h putem aplikacije Woobox.

Eto ovim putem sretno svim forumašima i njihovim prijateljima/poznanicima koji će zaigrati prvu nagradnu igru. Nadam se da će interes biti veliki i da će uskoro biti još nagradnih igara. 

Samo da podsjetim, nagradna igra traje do sutra u 22:00 pa svi zainteresirani ukoliko zelite, zaigrajte..

I GearBest trenutno ima još jednu aktivnu promociju, u peridu od 13-20.04 imaju Mobile Phones Shopping Festival. Za svakog po nešto se može naći.. :)

10 godina
odjavljen
kbenzema kaže...

Jeboga jel još nekome pokazuje out of stock kod ovog http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_263761.html

Poslal sam im već dva puta poruku kad će dobit, oni mi odgovaraju da imaju, da slobodno naručim. A već valjda 2tj. mi piše out of stock

Evo otkad je kolega u petak odg da kliknem na white, svaki dan pokušavam ali i dalje mi piše out of stock. 

13 godina
Provjerim ja pa javim do sutra kakvo je stanje..
16 godina
Gearbest.com

Evo mali update. Zamisli supcii danas javili kako su mi poslali narudzbu.. Nakon 21 dan od uplate. Znaci srali su da je bio poslan pred 20 dana,cak su mi i sliku paketa poslali... 

Ko tu koga je.be? 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gearbest.com

Moj paket je također u Belgiji, znači mogu očekivati da će doći jednog dana ili da šaljem prigovor? :)

• 2016-03-19 16:07:03it will take 2-8 days to complete delivery----BRUSSELS - BELGIUM undefined
  • 2016-03-19 16:07:03Parcel handed over to Post office----BRUSSELS - BELGIUM undefined
  • 2016-03-19 13:13:00Custom clearance completed----BRUSSELS - BELGIUM undefined
  • 2016-03-19 00:42:00Arrived at BRU airport,Custom clearance processing----BRUSSELS - BELGIUM undefined
  • 2016-03-17 05:22:00Departed Facility in HONG KONG----HONGKONG - HONGKONG undefined
  • 2016-03-16 14:48:59Arrived at Sort Facility HONG KONG----HONGKONG - HONGKONG undefined
  • 2016-03-15 22:57:54Departed Facility in SHENZHEN----SHENZHEN - CHINA undefined
  • 2016-03-15 06:29:39Arrived at Sort Facility in SHENZHEN----SHENZHEN - CHINA undefined
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Ma ja sam ih pitao jel mogu provjerit di je zapelo, ali su mi samo odgovorili da čekam i dalje.
16 godina
Gearbest.com

Nixa kaj si rjijesio sa ovim lopovima? Jesu ti vratili novce?

Od mene love vise nebudu vidli.... 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gearbest.com

Ja sam par puta naručivao od njih, nisam (srećom) još nikad imao problema. Paket bi uvijek došao kroz cca 2 tjedna. Doduše, nisam uzimao mobitele i slično, nego nekakve punjače za baterije, kabele i slično...

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Gearbest.com

Evo da javim, znači onaj paket koji mi od 19.03. stoji u Belgiji upravo mi je stigao.

Također mi je stigao i paket koji je naručen 08.04., a 15.04. bio u Belgiji.

Tak da svi ostali kojima je zapelo 19.03., mogli bi očekivat možda danas paket. I očito je problem u belgijskoj pošti, šalju valjda kak im se sprdne ili nakupi, ko zna. 

3 0 hvala 0
17 godina
kbenzema kaže...

Evo da javim, znači onaj paket koji mi od 19.03. stoji u Belgiji upravo mi je stigao.

Također mi je stigao i paket koji je naručen 08.04., a 15.04. bio u Belgiji.

Tak da svi ostali kojima je zapelo 19.03., mogli bi očekivat možda danas paket. I očito je problem u belgijskoj pošti, šalju valjda kak im se sprdne ili nakupi, ko zna. 

Meni također stigao danas paket od 19.03 koji je stajao u Belgiji. :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice