Galaxy S4 display

poruka: 5
|
čitano: 2.252
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Galaxy S4 display

Pozdrav, znači na galaxyu mi se pokvaria display, puka ili što ja znan, nije po ekranu nikakvo napuknuće nego pokazuje "pokvarenu" sliku, kao nekakve crte. I sad su mi javili iz vipa da je to mehanički kvar i da je popravak 1100kn, što mi je previše.

Sad me zanima može li se to naći negdje jeftinije, kod ovih privatnih servisera mobitela ili što ja znam, možda je neko ima tako iskustvo.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Galaxy S4 display
fico ipo kaže...

Pozdrav, znači na galaxyu mi se pokvaria display, puka ili što ja znan, nije po ekranu nikakvo napuknuće nego pokazuje "pokvarenu" sliku, kao nekakve crte. I sad su mi javili iz vipa da je to mehanički kvar i da je popravak 1100kn, što mi je previše.

Sad me zanima može li se to naći negdje jeftinije, kod ovih privatnih servisera mobitela ili što ja znam, možda je neko ima tako iskustvo.

Hvala.

Ako nema fizickih ostecenja (nije pao ili slicno) oni moraju popravit. Probaj se javit Samsungu jer ako ti nije pao ili nesto slicno to treba popravit pod garancijom ako ju imas.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina
neaktivan
Galaxy S4 display

Ima garancije, ali došlo je do pada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Galaxy S4 display

eventualno možeš bolje proći ako uspiješ nabaviti screen zamjenski i onda da ti ga ugrade.

mislim da se cijena screena vrti oko 50$ na ebay-u

11 godina
neaktivan
Galaxy S4 display

raja imam  problem pocrni mi ekran na galaxy s4 kad pisem poruku ili igram igrice bilo sta kad radi  i onda moram par puta pretisnuti tipku za zakljucaavnje i upa li se

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice