Galaxy S, htc desire,...

poruka: 49
|
čitano: 9.673
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Kupujem novi mobitel, te odlucio sam ga uzeti u Vipu...

Znaci prelazim na pretplatu te sada sam vidio da imaju promotivnu

akciju 50% popusta na mjesecnu naknadu...

Prvo sam mislio imati tarifu oko 200 kuna, ali sada kada je ta akcija

uzeo bih tarifu 400, pa ce me opet doci 200 kuna..

Te sada sam dosao do problema..

Uzeo bih mob na tu tarifu te da nadoplatim do 700 kuna.

Te vidim da je galaxy s 500 kuna, desire 9 kuna.

Sada neznam koji da mob uzmem,,, ovaj razlika u cijeni mi i 

nije toliko bitno ukoliko dobijem bolji mobitel te Vas sada molim da

mi Vi pomognete odabrati koji je mob bolji za mene

Znaci ja mob koristim najcesce za internet, slusanje glazbe i pregledavanje videa i citanje email.

Kvaliteta kamere mi nije uopce vazna jer s mobom ne slikam....

Ako ima u vipu neki mob koji je bolji od tih dva a da je na pretplatu sve za mene 400 do 700 kuna

mozete i njega preporuciti..

Hvala Vam na pomoci

ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Galaxy S, htc desire,...

Pozdrav!

Ja ti toplo preporučujem HTC Desire-a. Sam imam mobitel mjesec dana, odličan je u svemu i sve što si nabrojao radi jako dobro. Dobar za internet, slušanje glazbe, pregledavanje filmova, gledao sam film na njemu i slika je odlična, sve se vidi jako dobro. To je mobitel koji radi za tebe i sve ovisi o tebi kako ga prilagodiš sam sebi. Sve možeš mijenjati, imaš i na Marketu hrpu aplikacija, a što se tiče kamere - po danu slika vrlo dobre fotke, po mraku prosječne. Uostalom, imaš i tu druge forumaše s kojima sam ja pričao i oni ti i sami mogu potvrditi koliko su s mobitelom zadovoljni. S Desireom nećeš pogriješiti. Moja topla preporuka!

16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

daj mi reci da li npr na filmu kada ga gledas mozes staviti titlove, te da li ce na njega ici noviji android npr 3.0 kada izade

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Skineš si RockPlayer s Marketa i naziv titlova ti mora biti isti kao i film i on ti ga onda direktno ubaci u film. Gle, za ovaj 3.0 ti ne znam, to moraš pitati druge dečke, mislim da bi trebao ići.

15 godina
Galaxy S, htc desire,...

Nemoj uzimat desiere pored živog galaxy s-a...galaxy s ima vidljivo brži internet i kvalitetniji i veči ekran (super amoled dok je na desieru puno slabiji amoled) ima više interne memorije (8gb če biti normalnom korisniku dosta tako da se nečeš treba s memoriskom zajebavat...) a što se tiće zvuka mobitle ima najjači u kasi zvuk (po kvaliteti)....jedina mana je što nema na kameri flash al ako ne fotkaš s mobom onda ne vidim problem...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

a kakva je kvaliteta kucista od galaxy-a?

Te da li s galaxy-jem dobijem memorijsku karticu ili ju moram posebno kupiti...

Da li su oba moba zakljucana na vip mrezu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dec54 kaže...

Nemoj uzimat desiere pored živog galaxy s-a...galaxy s ima vidljivo brži internet i kvalitetniji i veči ekran (super amoled dok je na desieru puno slabiji amoled) ima više interne memorije (8gb če biti normalnom korisniku dosta tako da se nečeš treba s memoriskom zajebavat...) a što se tiće zvuka mobitle ima najjači u kasi zvuk (po kvaliteti)....jedina mana je što nema na kameri flash al ako ne fotkaš s mobom onda ne vidim problem...

noviji Desireovi dolaze sa slcd-om koji je još lošiji od običnog amoleda

15 godina
neaktivan
Luka-san kaže...

a kakva je kvaliteta kucista od galaxy-a?

Te da li s galaxy-jem dobijem memorijsku karticu ili ju moram posebno kupiti...

Da li su oba moba zakljucana na vip mrezu?

Galaxy S ima 8 GB interne memorije

15 godina
Galaxy S, htc desire,...

Ja sam mu preporučio Desire jer mislim da je mobitel vrhunski po svemu. Nemojte govorit i pljuvat po Desireu kao da ništa ne valja, i onaj koji veli da je SLCD na Desireu lošiji od amoleda taj se gadno vara. Boje na Desireu su savršene. Ne velim da je Galaxy loš niti ga nisam spomenuo,samo sam rekao čovjeku svoja iskustva i vrijednost mobitela. Uostalom, koji god da uzme, neće ni u čemu pogriješiti. Oba mobitela su vrh.

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
NetkoDrugi kaže...
dec54 kaže...

lol nemaš bolje od AMOLED-a za mobitele... crno je crno, a boje su živahne.

Inače ja imam Desire HD dva dana i prezadovoljan sam sa mobitelom

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
15 godina
FioPro kaže...
NetkoDrugi kaže...
dec54 kaže...

lol nemaš bolje od AMOLED-a za mobitele... crno je crno, a boje su živahne.

Inače ja imam Desire HD dva dana i prezadovoljan sam sa mobitelom

desire hd pak ima zapanjujuče nekvalitetan zvuk na mobu...što je sramota za takav mob...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
Galaxy S, htc desire,...

Galaxy pak je loša kopija iPhona, Galaxy u rukama stvara dojam plastičnosti, Galaxy nema blic na kameri, što je sramotno za mobitel ovakvog ranga.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Znaci na kraju : jedni su za galaxy-a, a drugi su za desire...

Znaci problemi kod galaxy su izrada kucista, a kod desire slabije kvalite ekran...

Evo dajte glasajte koji je za vas bolji jer ja sad stvarno neznam koji je bolji a koji ne

15 galaxy s
20 desire
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Galaxy S, htc desire,...

Ja sam imao desirea, i mogu reći da je jedan od najboljih još uvijek. Samsungovo sučelje ne valja, nema nikakvih kako bi rekli "widgeta" koji su podržani za HR.

Galaxy S je skuplji od desirea, pa onda usporedi sa HTC Desire HD (koji je trenutno najbolji). Razlike u ekranu su jako sitne, zato sto HTC ima drugu matricu koja je bolji od Samsungove. Možda ćeš zamijetiti neke sitne razlike koje se vide samo kod jako sitnih slova (veličine fonta - 3 do 4)

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Uzeo bih ja desire hd, ali on mi je preskup.. On me na pretplatu na istu tarifu dode 1500 kuna skuplje,,

Kada gledam video na youtube npr galaxy s vs desire,,cini mi se kao da desire ima brzi browser, te da programe 

otvara prije galaxy-a, ali opet na videu se i vidi dosta velika razlika ekrana, kao da je desire boja puno losija od 

galaxy-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luka-san kaže...

Uzeo bih ja desire hd, ali on mi je preskup.. On me na pretplatu na istu tarifu dode 1500 kuna skuplje,,

Kada gledam video na youtube npr galaxy s vs desire,,cini mi se kao da desire ima brzi browser, te da programe 

otvara prije galaxy-a, ali opet na videu se i vidi dosta velika razlika ekrana, kao da je desire boja puno losija od 

galaxy-a.

Lagfix to sređuje.A osim toga uskoro dolazi Froyo koji ce ga još više ubrzati.

17 godina
Galaxy S, htc desire,...

Evo ako nekog zanima, prijatelju sa treninga pao Galaxy S sa kreveta (30 cm visine) i nesto bitno je puklo pa ce sutra odnijet na servis.

HTC ce uvijek davati update prije Samsunga, pa zato, ali imam pitanje čiji će odgovor bit riješenje tvoje dileme.

Koji je od dotičnih mobitela brži u 3d aplikacijama ?

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Evo ako nekog zanima, prijatelju sa treninga pao Galaxy S sa kreveta (30 cm visine) i nesto bitno je puklo pa ce sutra odnijet na servis.

HTC ce uvijek davati update prije Samsunga, pa zato, ali imam pitanje čiji će odgovor bit riješenje tvoje dileme.

Koji je od dotičnih mobitela brži u 3d aplikacijama ?

Galaxy S je 5 puta brži u 3D aplikacijama zbog PowerVR SGX 540 GPU-a(iPhone 4 ima PowerVR SGX 535,a Desire Adreno 200 koji je 5 puta sporiji od PowerVR SGX-a 540,Desire HD i Z imaju Adreno 205 koji je malo sporiji od PowerVR SGX-a 540 ali je puno brzi nego ovaj u obicnom Desire-u.

16 godina
Galaxy S, htc desire,...

Da, galaxy s ima bržu grafiku i ima bolji touchscreen panel od desirea. Samsung ima pravi multitouch kakav vam ima i iphone, dok desire ima kvazi multitouch koji kvalitetno radi jedino za pinch-to-zom dok u igrama može raditi probleme. Taj problem je na desire-u HD rješen(može registrirati do 4 dodira) 

Ako se cilja mobitel prvenstveno za igre, galaxy s je way to go naspram desire-a(ali ne i desire-a HD)

Ono što je velika prednost desire-u je što je on brat blizanac nexus-a one koji prvi dobiva najnovije update-ove a desire ga brzo slijedi po tom pitanju, čak ako ne i službeno od HTC-a ima puno ljudi koji sami portaju rom i prilagođavaju ga za desire, i ima gomila custom romova koji još više poboljšavaju uređaj.

Tako da ako je mob samo za igre, samsung, ako se povremeno igraš, a važnije ti je da ti os uvijek bude najnoviji onda ćeš bolje proći sa desire-om/HD-om

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Ja se na mobu bas i ne igram, ali ako na mobu dobro rade igre jos bolje, meni je vazna kvaliteta zvuka, da ce se moci os upgradati, te da ima brzi browser te da na njemu mogu pogledati koji video, cak i film ako moze...Zanima me da li galaxy ima one live wallpaper kao desire ili ih nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Galaxy S, htc desire,...

Mislim da ih ima, to mislim svi sa 2.1 androidom imaju koji imaju jači hardver, ali ih osobno ne koristim sem za show-off frendovima...

Ono što je glavna mana desire-a protiv samsunga je problem sa internom memorijom za aplikacije. Samsung ima 8GB-a i miran si, dok desire ima sa stock romom nekih 125MB-a na koje spremaš appove stim da appove možeš prebaciti na sd karticu, ali se opet brzo popuni. Dok sa custom romovima imaš poseban apps to sd gdje particirađ memorijsku karticu sa određenim prostorom koji želiš i onda ti se tamo krca pa imaš više prostora. Uglavnom može se rješiti ali ima posla, dok na samsungu nemaš brige...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Galaxy s:

-live wallpaper: ima (mozes skinuti sa marketa i druge teme,ja imam Ubuntu)

-3D igrice rade odlicno

-filmove gledam sa prijevodom, super.

-njegov originalni browser mi je najbrzi

-stavio sam operu beta, odlicna stvar (imas i Dolphin HD, sa slicnim dodacima kao FF:IP,WOT....)

-wifi tehtering (spojis se wifi laptop na mob, koji ti sluzi kao modem)

-stavio sam 4 GPS, da vidim koji mi ˝odgovara˝

-rootanje mob-a, sa z4root aplikacijom, kao od sale

-trenutno imam 113 aplikacija na njemu

-dosao mi kolega hvaliti se sa iPhone 4, kad sam mu pokazao sta sve imam, pokupio se brze nego sta je dosao.

(dobro, on nije zaluđen time ko ja, niti je iPhone los-dapace)

-baterija traje 2-3 dana ako ga koristis kao telefon

-ja ga stalno cackam, pa mi traje 1-1,5 dan (postao sam asocijalan)

-jako lagan za svoju velicinu, jako tanak

-prvi dan mi je pao sa perilice za rublje na plocice, i to na gornji desni kut,nema nista

EDIT:

-dojam jeftine plastike...hmm...ima, da, iskreno. ostaju tragovi na njemu i klizi iz ruke. kupio sam si silikonsku fotrolu pa sam miran.

-nisam ni u jednom trenutku pozalio sta ga imam

Sta radi Chuck Norris u prokljucaloj vodi? -Ladi jaja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 15:52 (hrabri zec).
16 godina
neaktivan
Luka-san kaže...

daj mi reci da li npr na filmu kada ga gledas mozes staviti titlove, te da li ce na njega ici noviji android npr 3.0 kada izade

titlovi rade sa dva programa: mVideoPlayer i RockPlayer

napomena:

android 2.1 Eiclar ne vrti flash filomve (.flv), stranice za puno-punoljetne,itd...klipove sa youtube cita dobro.

android 2.2 Froyo vrti flash filmove i navodno je brzi,baterija traje duze.

U HR jos nije dosao taj Froyo, ja ga cekam....

Sta radi Chuck Norris u prokljucaloj vodi? -Ladi jaja.
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Hvala Vam svima koji su mi pomogli, na kraju sam se odlucio za galaxy-a.

Odabrao sa ga zato jer ima vise interne memorije, veci ekran, te kako ste vi rekli bolju grafiku...

Bez uvrede onima koji su mi preporucili desire, jos uvijek mislim da je to jedan sjajan mob, ali mislim

da ce za mene biti bolji galaxy...

Sad me zanima jos par stvari vezano uz galaxy

Koju memorijsku karticu mi preporucujete, jer meni ce tesko biti 8 gb dosta ( do sada sam imao n95 i tamo mi je to bilo malo ),

te koju navigaciju da stavim...mislim da za android nema garmina kao za nokiu ili se varam?

Te koje igre mi odmah preporucite da stavim, jer cu mob najvjerojatnije kupiti sutra, ako ne sutra prekosutra sigurno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Galaxy S, htc desire,...

Što se tiče kartice, ja na desire sam uzeo a-data klasa 6 od 8GB-a i vrlo sam zadovoljan njom, dosta je brza. 180kn u techomaxu dođe(ako naručuješ izvana za tu lovu možeš nabaviti 16GB-a)

Što se igri tiče imaš android borbeni komplet temu ovdje na forumu, pa lijepo danas počni čitati i na papir ili negdje si piši sve što bi te moglo zanimati od igri i appova{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Luka-san kaže...

Hvala Vam svima koji su mi pomogli, na kraju sam se odlucio za galaxy-a.

Odabrao sa ga zato jer ima vise interne memorije, veci ekran, te kako ste vi rekli bolju grafiku...

Bez uvrede onima koji su mi preporucili desire, jos uvijek mislim da je to jedan sjajan mob, ali mislim

da ce za mene biti bolji galaxy...

Sad me zanima jos par stvari vezano uz galaxy

Koju memorijsku karticu mi preporucujete, jer meni ce tesko biti 8 gb dosta ( do sada sam imao n95 i tamo mi je to bilo malo ),

te koju navigaciju da stavim...mislim da za android nema garmina kao za nokiu ili se varam?

Te koje igre mi odmah preporucite da stavim, jer cu mob najvjerojatnije kupiti sutra, ako ne sutra prekosutra sigurno...

Za navi ti preporucujem iGo Motonav,a od igara prvo probaj Asphalt 5 zato što je to jedna od igara na kojoj se vidi velika razlika između Desirea i Galaxy S-a.

16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Da li ova navi iGo Motonav ima glasovnu navigaciju na hrv, te

da li ce mi biti dosta 2 gb interneta, ja bih najvise surfao netom, citao maile, 

videa na youtube nebih puno gledao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luka-san kaže...

Da li ova navi iGo Motonav ima glasovnu navigaciju na hrv, te

da li ce mi biti dosta 2 gb interneta, ja bih najvise surfao netom, citao maile, 

videa na youtube nebih puno gledao

Ja imam 512MB pa ih ne potrošim, stim da ne gledam video već samo mail, surfanje, facebook, twitter. I povremeno slušanje internet radia. Sve ovisi o tome koliko sam surfaš...

Stoja
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Vec kupujem galaxy-a vec 10 dana i nigdje ga nemogu naci

Probao sam kod sebe u zagorju i kazu da ga nema i da ga moraju naruciti i cekam vec 10 dana,

probo u west gate i tamo ga nema i oni kazu da cekaju novu zalihu i tamo ga vec cekam 10 dana.

Pa me sad zanima dal netko zna neki vip centar oko zg da ima galaxy-a jer mi se stvarno vec neda cekati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Luka-san kaže...

Kupujem novi mobitel, te odlucio sam ga uzeti u Vipu...

Znaci prelazim na pretplatu te sada sam vidio da imaju promotivnu

akciju 50% popusta na mjesecnu naknadu...

Prvo sam mislio imati tarifu oko 200 kuna, ali sada kada je ta akcija

uzeo bih tarifu 400, pa ce me opet doci 200 kuna..

Te sada sam dosao do problema..

Uzeo bih mob na tu tarifu te da nadoplatim do 700 kuna.

Te vidim da je galaxy s 500 kuna, desire 9 kuna.

Sada neznam koji da mob uzmem,,, ovaj razlika u cijeni mi i 

nije toliko bitno ukoliko dobijem bolji mobitel te Vas sada molim da

mi Vi pomognete odabrati koji je mob bolji za mene

Znaci ja mob koristim najcesce za internet, slusanje glazbe i pregledavanje videa i citanje email.

Kvaliteta kamere mi nije uopce vazna jer s mobom ne slikam....

Ako ima u vipu neki mob koji je bolji od tih dva a da je na pretplatu sve za mene 400 do 700 kuna

mozete i njega preporuciti..

Hvala Vam na pomoci

jel znas da za tarife 250 pa na dalje trebas imati kreditnu karticu? i da ti ide ugovor na 24 mjeseca sa trajnim nalogom?? po meni sranje jer ako ti netko u familiji nema kreditnu karticu troskovi rastu (izdavanje kr.kartice 150+ godisnja naknada za karticu 200x2god=400)

ja bih radije iskesirao 2400 kn i iz oglasa uzeo mob i da se rijesim kenjanja od strane vipa i njihove "pola mjesecne naknade"..( jel znas da u mjesecnu naknadu NE ulazi uspostava poziva od 25 lipa po minuti i naknada za radijsku frekvenciju  od 12 kn?..

2 godine sa 330 kn mjesecno plus 550 kn za kreditnu karticu, mislim da je to sve u svemu sranje i da vip nista ne "daje" nego kenja ko i drugi provideri..

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 20:29 (red_bull).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice