evo ovako nedavno sam flashao mobitel preko xs++ zato jer kad bi god ušao u mapu igre ili programi pisalo bi radnja nije uspjela flashao sam ga i nije se ništa popravilo jedino je izbrisalo sve jezike osim eng
ŠŠta da radim
evo ovako nedavno sam flashao mobitel preko xs++ zato jer kad bi god ušao u mapu igre ili programi pisalo bi radnja nije uspjela flashao sam ga i nije se ništa popravilo jedino je izbrisalo sve jezike osim eng
ŠŠta da radim
pozdravi se s telefonom..
meni je samo pao mob bez flashanja isto smece mi se pojavilo radnja nije uspijela al ne igram igrice i nije mi trebalo
ti si flashao mob tako si izgubio garanciju
nisam je ni imao davno je kupljen mob u njemačkoj i ja sam ga dobio polovnoga od rođaka
a moželi se išta preko seusa
zna li još itko išta
pozdravi se s telefonom..
meni je samo pao mob bez flashanja isto smece mi se pojavilo radnja nije uspijela al ne igram igrice i nije mi trebalo
ti si flashao mob tako si izgubio garanciju
zna li još itko išta
Kao što je kolega rekao , pozdravi se sa telefonom ..
Problem je čini se ne riješiv ...
mora se nekako riješit jer gledao sam na netu razni ljudi su riješili to na istom mobu treba novi firmware ili ness
mora se nekako riješit jer gledao sam na netu razni ljudi su riješili to na istom mobu treba novi firmware ili ness
Si probao nadogradit soft preko SEUS-a?
daj mi link od firmwarea na hrv i koji RADI
ne radi ni sa seusom ni sa xs++ kad ga flasham samo se pokvari osvijetljenje ali ffolderi igre i programi ostaju pokvareni
ne radi ni sa seusom ni sa xs++ kad ga flasham samo se pokvari osvijetljenje ali ffolderi igre i programi ostaju pokvareni
Ako ti nisu toliko bitni , pomiri se stim i vozi dalje.
ja sam samo bio updateao SW preko onog službenog update programa i to mi je sve riješilo(prije neke 2 godine)
Da nisi možda skinuo krivi customization? Jedna od fora sa time je da se u customization-u može ukloniti sav sadržaj koji dolazi na telefonu da bi se dobilo više memorije na telefonu.
Imam isti problem sa SE K610i.
Najveći bad mi je što nemogu koristit Operu mini i eBuddy :(
Idem probat stavit OS od SE W660 možda uspijem riješit problem.
koji je pravi
kako ćeš to ako uspiješ reci mi kako
ŠŠta da radim
nauči staviti točku na kraj rečenice ;)
OT:
Imao sam sličan problem koji sam uspio riješiti..kad nađem tut pošaljem ti ga
ok thnx .