Flashanje mobitela

poruka: 12
|
čitano: 9.167
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
flashanje mobitela

nedavno sam cuo za flashanje mobitela, da mogu mjenjat ikone, teme, cak pojacavat zvuk na zvucniku, poboljsat ostrinu kamere.

stoga dali je netko vec flashao mobitel. ak je i ak mu se da nek napise kako se to radi, odakle skida teme, ikon i ostalo.

kolko sam cuo moze se raditi samo na se-ima. ja bi malo flashao svoga w760iSmijeh. pa molim pomoc i generalne informacije.Cool

i7 920 @ 2,8 ghz, 2x hd 4870x2, 12 gb RAM, gigabyte ex58-ud5,xilence 1200w gaming edition,razer lycosa,razer death adder, samsung t240hd Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flashanje mobitela

Imas dosta oko te teme na Cafe Mobil.

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Flashanje mobitela

Krivo si razumio, ne možeš povećati rezoluciju kameru, ali ovo sve drugo što si naveo možeš.

Flashanje se vrši pomoću programa XS++, i sa interneta ti trebaju dvije dadoteke (main i fs flash file) i još naknadno file od ikona i sl. stvari.

Mobitel se povezuje na kompjutertako da se prvo instaliraju flash driveri, te se nakon toga upali XS++ te se klikne conect. Data imate 30 sekundi da pomoću standardnoo DCU-60 kabla povežeš mobitel. Tako što ćeš ugasit mobitel i izvadit sve kartice iz njega(memory i SIM card) te ga ugašenog i držeći tipku c spojiti putem kabla. A za kasnije radnje pročitaj neki tutorial, jer ih ima brdo na cijelom internetu.

Također sa flashanjem ga i otključaš na sve mreže.

Ja sam svoj K750i flashnuo u W800i i prezadovoljan sam, čuje se ko lud kad sam stavio drivere za zvuk, najjači mobitel u gradu.

Sretno.

1 0 hvala 2
16 godina
Flashanje mobitela

citao sam malo po drugim forumima i koliko sam vidio xs++ nije za mog w760i.Plač

dal netko zna jos koji program za otkljucavanje mobitela

jel ima jos tko ko je flashao (pomogucnosti a2 platformu) da kaze kako dalje jer na net-u nalazim razlicite podatke kako dalje.Sramim sePlač

i7 920 @ 2,8 ghz, 2x hd 4870x2, 12 gb RAM, gigabyte ex58-ud5,xilence 1200w gaming edition,razer lycosa,razer death adder, samsung t240hd Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresi
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 16:01 (zaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Flashanje mobitela
zaki kaže...

citao sam malo po drugim forumima i koliko sam vidio xs++ nije za mog w760i.Plač

dal netko zna jos koji program za otkljucavanje mobitela

jel ima jos tko ko je flashao (pomogucnosti a2 platformu) da kaze kako dalje jer na net-u nalazim razlicite podatke kako dalje.Sramim sePlač

proguglaj po netu i nadji sve  o FAR manageru i kako s njim raditi ,a ako bas hoces samo za a2 imas a2uploader za skinuti i raditi s njim ali ipak preporucujem far manager nadaleko najbolji i najjednostavniji program kad ga shvatis malo

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
16 godina
Flashanje mobitela

rijesio sam svoj problem, w760i flashan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

aa sto bi prvo morao skinit/napravit kad bi htio flashat svoj c510? :)

16 godina
neaktivan
Flashanje mobitela

Kako najjednostavnije samo staviti neki meni u k800i???

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
titan kaže...

Kako najjednostavnije samo staviti neki meni u k800i???

Nikako. K800 (a ni K810) ne podržavaju flash teme, tako da ti ostaje jedino ubacivanje custom ikonica. Flash tema nema jer nijedan crossflash sa Wxxx serije ne radi kako treba.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Flashanje mobitela

Može li netko objasniti najjednostavniji način stavljanja ikonica?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Flashanje mobitela

moze li mi neko reci kako mogu flashati nokiu n95 8GB,i ako uopste mogu preko kojeg programa...pozz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Flashanje mobitela

ljudi jel moze pomoc flasho sam xperiu s i nesto sam pokido nemogu vise nista na njemu pa jel se to moze popravit ikako il 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice