Flash game,teme.... nokia 5800

poruka: 7
|
čitano: 2.589
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo dok cekam ovaj tel. da stigne u ducan (vec sam ga narucio),moze li neko da mi objasni kako da stavljam na njega neke flash igrice,teme,aplikacije..??? I da mi objasni sta mu znaci to flash game i kakva je razlika izmedju obicnih igrica za taj tel i flash igrica... IZVINITE,ZNAM DA JE GLUPO PITANJE,ALI AKO MOZE NEKO OD ISKUSNIJIH CLANOVA DA MI TO POJASNI SA RAZUMIJEVANJEM,BIO BIH MU PUNO ZAHVALAN!

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

hoce li mi netko pojasniti?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Flash game,teme.... nokia 5800

Imam taj mobitel i ako se nevaram flash aplikacije samo staviš u memoriju i otvoriš, bez instaliranja na mobitel.

16 godina
protjeran
stevan94 kaže...

Evo dok cekam ovaj tel. da stigne u ducan (vec sam ga narucio),moze li neko da mi objasni kako da stavljam na njega neke flash igrice,teme,aplikacije..??? I da mi objasni sta mu znaci to flash game i kakva je razlika izmedju obicnih igrica za taj tel i flash igrica... IZVINITE,ZNAM DA JE GLUPO PITANJE,ALI AKO MOZE NEKO OD ISKUSNIJIH CLANOVA DA MI TO POJASNI SA RAZUMIJEVANJEM,BIO BIH MU PUNO ZAHVALAN!

Flash igrice ne treba instalirati. Igrice instaliras tako sto preko usb-a prebacis na memory stick i onda upraviteljom datoteka na mobu nadjes igricu i pokrenes instalaciju. Temu isto tako stavis na memory stick i instaliras. To sve mozes raditi i preko NOKIA Ovi suite.a ali je ovako jednostavnije.

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

hvala puno!

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 19:55 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
stevan94 kaže...

hvala puno!

Btw, kupi mobitel, stavrno je super, ja ga imam 2 tjedna i ispunio je svaku moju zelju...Cool

Samo cekaj da cujes zvucnike... razaraju

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

valjda ce doci za koji dan...bash cu sutra otici da provjerim da li je stigao....al rekli su mi da ce zvati kada dodje.

sa koje adrese najvise skidas aplikacije i teme za njega(daj nesto provjereno,da malo ubijem dosadu,dok mi ne dodje tel,pa da onda u miru to instaliram)?

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice