Evo ga! iPhone 3GS!

poruka: 12
|
čitano: 2.185
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Evo ga! iPhone 3GS!

izlazi početkom 7. mjeseca...

http://www.apple.com/iphone/ sluzbena apple stranica

http://italkiphone.com/showthread.php?t=18 live blog o predstavljanju iphonea

http://www.gsmarena.com/meet_the_apple_iphone_3gs_the_iphone_3g_is_here_to_stay_as_well-news-961.php kratak opis novih mogućnosti

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php specifikacije uređaja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo ga! iPhone 3GS!

E Marko, Marko...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Evo ga! iPhone 3GS!

boje ti je nac neku zenu nego drkat na ajfon

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
neaktivan
Evo ga! iPhone 3GS!

cool,vecina se i ispunila od onoga sto se nagadjalo

dal'ce makar ovaj doc do BiH,legalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ribar kaže...

boje ti je nac neku zenu nego drkat na ajfon

Ili jos bolje da nadje neku zenu sa ajfonom  Izlanuo se
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Evo ga! iPhone 3GS!

Digitalni kompas... lol. Nije mi jasno sto Ameri k*njaju s tim kompasom. U svakom americkom autu postoji kompas i sad ga jos trpaju u telefon. Nije mi bas jasno zasto to sluzi, ali eto - nek im bude. Nisam citao, al kladim se da jos BT ne radi kao na ostalim telefonima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Digitalni kompas... lol. Nije mi jasno sto Ameri k*njaju s tim kompasom. U svakom americkom autu postoji kompas i sad ga jos trpaju u telefon. Nije mi bas jasno zasto to sluzi, ali eto - nek im bude. Nisam citao, al kladim se da jos BT ne radi kao na ostalim telefonima.

Jednostavno je... Nije da ne radi ili da nisu sposobni dizajnirati bluetooth podlogu za iPhone koja bi podržavala prijenos podataka na druge mobitele, no činjenica leži da to nije u skladu s uvjerenjima Applea (iTunes, zarađuju od prodaje pjesama), a još k tome AT&T ima svojih razloga zašto je ugovor s Appleom isključio mogućnost bluetooth ftpa. Uostalom, sama arhitektura iPhonea koja se zasniva na Darwinu kao i njegov veliki brat Mac OS X ne dozvoljava naizgled jednostavan prijenos slika i pjesama putem bluetootha na "ostale" mobitele jer svaka pjesma na iphoneu koji nije jailbreakan (odnosno, najjednostavnije rečeno, nema pristup system particiji i svemu što je pohranjeno tamo) mora doći isključivo kroz iTunes na računalu ili putem downloada te se nakon toga "zaključaju" te je nemoguće njima manipulirati kao datotetakama na drugim mobitelima gdje su to pristupačne MP3ice... To je jednostavno njihova politika, te kao takva ne dozvoljava bluetooth ftp. Kao da je njima problem implementirati ftp preko bluetootha, no oni to ne žele iz razloga koji izgleda i nisu toliko očiti široj publici, a trebali bi biti.

DoubleBuffer
17 godina
neaktivan
Evo ga! iPhone 3GS!

Znam zasto BT ne radi kao na normalnim telefonima, samo se smijem gluposti neuvodjenja file trasfer protocola da bi se "sprijecila piratizacija sadrzaja".

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 1:21 (markorenic).
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Kompas je ugradjen prvenstveno zbog GPSa. GPS bez kompasa ne moze prepoznati orijentaciju na mapi dok se ne pocnes kretati.
17 godina
neaktivan

definitivno mjenjam svoj iPhone prve generacije za ovaj...Taman dovoljno poboljsanja da se isplati

17 godina
Evo ga! iPhone 3GS!

Ima inace vec 3 teme o novom iphonu, potrudite se naci :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice