Dilema Iphone 5C ili LG G2 zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.222
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dilema Iphone 5C ili LG G2

Mogu preko firme uzeti jedan od dva mobitela pa bi molio iz prve ruke iskustva. Koristio sam sam obje platforme tao da sam neodlučan jer svaka ima neke svoje prednosti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imas inace temu: pomoc pri odabiru mobitela i tamo pitaj nemoj bezveze otvarati novu temu (dao bih ti link al sam na mobu) 

Inace za mene je g2 bolji u svemu,ekran,kamera i najvaznije baterija

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trenutno koristim iphone 5c i ok je mob. Nema lagova i sve Radi fluidno, ja nisam neki prezahtjevni korisnik nakon svega. Najveći problem mi je baterija koja jedva izdrži cijeli dan korištenja. Maximum je bio 1d 14h s tim da sam ga minimalno koristio. iOS mi bas i ne lezi, a g2 mi dolazi sljedeći tjedan tako da ti ne mogu reci ništa iz prve ruke... Sve ovisi tome sto ti točno treba i sto želiš od mobitela jer su potpuno različiti profili.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dilema Iphone 5C ili LG G2
Koja je tu dilema molim te,G2 rastura 5C
robimarko@gmail.com
14 godina
Re: Dilema Iphone 5C ili LG G2
robimarko kaže...
Koja je tu dilema molim te,G2 rastura 5C

Ako prefereiras iOS onda bas i ne. Nije sve u specifikacijama i odmah posto je andorid je bolji.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan

ako preferiraš iOS onda ne možes usporedit ta dva uređaja!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice