D900 i - problemiii (plural)

poruka: 2
|
čitano: 1.031
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje
bok svima..imam nekoliko pitanja u vezi d900i
u tele 2 ponudi za produzenje ugovora ovaj mob mogu dobit za 295 kn.kad ono vidim cijene okolo po oglasniku koje se krecu oko 900 kn mrak mi padne na oci.
e sad,po raznim forumima(pa i ovom..) citam recimo 3 posta kako je mobitel fantastican,predobar,jako lijep bla bla.a onda 2 posta kako nista ne valja,kako ovo kako ono. ono,zbunjen totalno.mene sad zanima od ljudi koji taj mobitel imaju NEKO DUZE VRIJEME,znaci +3mj.

cujem od mnogo ekipe kako ekran jako lagano puca (npr. ispadne jednom i gotov je,ili nagla promjena temperature), onda da klizni mehanizam kroz par mjeseci se razlabavi i ne zatvara mobitel kak spada.isto tak citam kak ekipi mehanizam iskoci (?) i ležaja ako padne sa metar visine dok je otvoren.ta sva mehanicka ostecenja naravno garancija ne uvažava.od sveg ovog ja se i najvise bojim da mi ekran ne pukne, jer nosim mob UVIJEK u hlacama u prednjem dzepu.(negdje sam cito,oko 500 kn popravak,jelte?..hm..)

ono sto mogu vidjet je da je mobitel predobro dizajniran i to sve,oke sofware, super slike bla bla.ali zamolio bih lijepo nekog ko taj mob ima vec neko vrijeme da mi da svoje misljenje ili komentar te uputu jel pametno investirat novce u taj mobitel. isto tako,htio bih naglasit da mob namjeravat zadrzat barem dvije god jer ne mjenjam ih cesto(jbga,nema se para..)

puno hvala

0 0 hvala 0
16 godina

Evo ovako: Ja sam imo obicni D900, al prijatelj mi ima D900i a skoro je isti ko obicni. Slazem se da je mob lijep, meni osobno je D900 lijepsi zato sto je crni i maska mu se ne grebe tako lako kao onaj sjajni dio na D900i. Al mob je bio dobar iako je imo dosta nedostataka, recimo kad stavis karticu i i na nju slike, ne mozes ih listat nego otvorit sliku pogledat, pa zatvorit onda drugu otvorit i tako stalno, a s vremenom to pocne ic na zivce, i bilo je jos nekih sitnica al ovo me najvise zivciralo. Sto se tice kliznog mehanizma, ja s tim nisam imo problema al mislim da je to i malo do srece zato sto sam vidio i takve mobove koji se jedva otvaraju ili samo moras pazit da ne ides negdje u prasinu s njim tj. da ne radis na bausteli :).. Al moras znat da ces morat stavljat mob na punjac svaku noc, a ako jos slusas pjesme na njemu budi siguran ako izdrzi baterija cijeli dan.. Znaci, mob je lijep ali dosta nedostataka. Uzmi ga ako neces previse prckat po njemu, nego bi samo lijep mob.. << To je samo moje misljenje, nadam se da ce jos netko komentirat pa da ti pomogne u odabiru..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice