u tele 2 ponudi za produzenje ugovora ovaj mob mogu dobit za 295 kn.kad ono vidim cijene okolo po oglasniku koje se krecu oko 900 kn mrak mi padne na oci.
e sad,po raznim forumima(pa i ovom..) citam recimo 3 posta kako je mobitel fantastican,predobar,jako lijep bla bla.a onda 2 posta kako nista ne valja,kako ovo kako ono. ono,zbunjen totalno.mene sad zanima od ljudi koji taj mobitel imaju NEKO DUZE VRIJEME,znaci +3mj.
cujem od mnogo ekipe kako ekran jako lagano puca (npr. ispadne jednom i gotov je,ili nagla promjena temperature), onda da klizni mehanizam kroz par mjeseci se razlabavi i ne zatvara mobitel kak spada.isto tak citam kak ekipi mehanizam iskoci (?) i ležaja ako padne sa metar visine dok je otvoren.ta sva mehanicka ostecenja naravno garancija ne uvažava.od sveg ovog ja se i najvise bojim da mi ekran ne pukne, jer nosim mob UVIJEK u hlacama u prednjem dzepu.(negdje sam cito,oko 500 kn popravak,jelte?..hm..)
ono sto mogu vidjet je da je mobitel predobro dizajniran i to sve,oke sofware, super slike bla bla.ali zamolio bih lijepo nekog ko taj mob ima vec neko vrijeme da mi da svoje misljenje ili komentar te uputu jel pametno investirat novce u taj mobitel. isto tako,htio bih naglasit da mob namjeravat zadrzat barem dvije god jer ne mjenjam ih cesto(jbga,nema se para..)
puno hvala