Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 835.833
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Da li može netko kupon za banggood,,hvallaaa :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

Samo javi mail na banggoodu i pošaljem ti.

11 godina
neaktivan

nakon koliko dana bi mi trebao doci mobitel kad pise "zagreb 10712 PKP  Receive item at delivery office"  ?

0 0 hvala 0
17 godina

Ako ne ovaj tjedan, početkom sljedećeg...

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
neaktivan

aha jer je svima stizao isti dan kad bi im to pisalo,pa sam se zabrinuo da su mi mozda zadrzali paketi pa lupe pdv

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

evo upravo sam vidio da je dosao mobitel :)))

1 0 hvala 0
17 godina

Evo isprobao Lewa OS - download.

GPS je proradio bez fix-a, prvi put je trebalo 1 minutu da "ulovi" satelite, nakon toga 8 - 12 sekundi, i to s prozora zgrade, sutra ću provjeriti kako se "ponaša" u vožnji.

Ima samo EN i kineski jezik.

Gapps nisu uključene, ja sam ih skinuo ovdje.

Radi fluidno, planirao sam odmah i MIUI testirati, ali ću se zadržati na Lewa-i jer mi se sviđa.

build.prop je "editiran". 

Sviđa mi se BaiduInput (tipkovnica) pa sam je ostavio - jedino je problem što su postavke na kineskom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 21:14 (Eyekool).
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran

jeli tko probao costum rom MIUI

Postavljam glupa pitanja

0 0 hvala 0
17 godina
Fabregas4 kaže...

jeli tko probao custom rom MIUI

{#}

11 godina
neaktivan

kako da znam s koje simice saljem poruku ili na koju upisujem bon ako imam oba dva broja s iste mreze?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kad pokrenem Mobileuncle Tools - Engineeer Mode - Engineer Mode (MTK) - Telephony/BandMode - SIM 1 i tu imam:

GSM Mode:

EGSM900

DCS1800

PCS1900

GSM850

ostavio sam 900 i 1800

UMTS Mode:

WCDMA - IMT - 2000

WCDMA - PCS - 1900

WCDMA - DCS - 1800

WCDMA - AWS - 1700

WCDMA - CLR - 850

WCDMA - 800

WCDMA - IMT -R- 2600

WCDMA - GSM - 900

WCDMA - 1800

WCDMA -  1700

ostavio sam 2000 i 900....

Radi dobro, nisam primjetio nikakvih problema ni sa mobilnim internetom ni sa razgovorima...

1 1 hvala 0
17 godina

Oppo Color ROM:

Čini mi se da nije dovoljno stabilan pa neću stavljati link za DL.

S Flashlight aplikacijom u ovom ROM-u bljeskalica postaje upotrbljiva - brutalno jako svijetli u odnosu na stock Torch - ali nažalost tako radi samo s Flashlight aplikacijom, kod kamere je i dalje skoro pa neupotrbljiva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 9:00 (Eyekool).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
11glava11 kaže...

kako da znam s koje simice saljem poruku ili na koju upisujem bon ako imam oba dva broja s iste mreze?

Kad kucaš poruku ili pozivaš, kartica koju koristiš (tj njena ikonica za prikaz jačine signala) će biti diskretno podvučena. Ako hoćeš da promeniš, svuci status bar i označi drugu karticu.

17 godina
moderator
linpus kaže...

Kad pokrenem Mobileuncle Tools - Engineeer Mode - Engineer Mode (MTK) - Telephony/BandMode - SIM 1 i tu imam:

...

UMTS Mode:

...

ostavio sam 2000 i 900....

Radi dobro, nisam primjetio nikakvih problema ni sa mobilnim internetom ni sa razgovorima...

Cubot GT99 ne podržava UMTS na 900 MHz! Frekvencije koje tu vidiš tiču se konkretnog SoC-a, no to ne znači da ih mobitel može sve koristiti! Upravo i je problem u tome, što ih SoC podržava i što su po defaultu uključeni (imaju kvačice), a ne bi trebali biti kad mobitel ne može raditi s njima. To što sad, koliko si uspio primijetiti, nemaš problema, ne znači da se nećeš naći u situaciji kad ćeš imati. {#}

Što se tiče toga da "izvan gradova VIP i/ili Tele2 koriste UMTS 900" - izgleda da sam s punim pravom tražio da netko to potkrijepi s relevantnim izvorom! Naime, konačno sam našao dokument u kojem se navode mreže koje koriste domaći operateri! Za UMTS navedene su samo frekvencije 1900 i 2100! Nikakva 900 MHz, što će reći da je podatak da "izvan gradova" te mreže rade na 900 MHz nečiji osobni pogrešni zaključak. Dokument se nalazi ovdje.

16 godina
neaktivan

Ljudi jel se kome resetira mob, dobio sam ga u utorak i odtad sam imao 6-7 resetiranja i to najvise kad koristim kameru. Jel ima tko slicno iskustvo i ako netko ima ideju sta bi ga moglo zezat da promjenim.

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

koja je najbolja navigacija za android?

navigon mi nesto izbacuje error

0 0 hvala 0
17 godina

Za resetiranje, probaj vratiti mob na tvorničke postavke, staviti novi rom (malo komplicirano), costum rom...

A meni je na ZTE Bladeu 3 resetiranje izazvao upravo loš punjač. Naime promjenom punjača baterija se kako treba punila, prikazivala stvarni kapacitet....

Kako je i Cubot poznat po jeftinom i lošem punjaču pokušaj koristiti punjač nekog drugog mobitela...

Meni je najbolja navigacija COpilot Live Premium, detaljna karta, dobra glasovna navigacija... Ako tko želi mogu mu na pm poslati link

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Za resetiranje, probaj vratiti mob na tvorničke postavke, staviti novi rom (malo komplicirano), costum rom...

A meni je na ZTE Bladeu 3 resetiranje izazvao upravo loš punjač. Naime promjenom punjača baterija se kako treba punila, prikazivala stvarni kapacitet....

Punjač njegov ne koristim od prvog dana pošto ga nisam ni dobio, a i bolje koliko vidim da vi imate problema, koristim punjac od svog starog Samsung galaxy S i puni mi sasvim ok, a i vjerujem da je kvalitetan. Ne smeta mi previse to resetiranje, zato što i kad se dogodi dođe do sebe mob za 10 sekundi pa ću resetirat samo ako se pogorša još. Samo sam htio vidit da nije možda do postavki kamere nešto.

Necu zvaku ocu kusur
17 godina
moderator

Danas sam ga napunio Samsungovim 0,7 A putnim punjačem - nisam vremenski mjerio, ali "odokativno" mi se nije činilo da je punjenje trajalo išta dulje nego s "originalnim" Cubotovim punjačem. Možda bi trebalo izmjeriti. Uglavnom, kad sam ga punio Samsungovim punjačem, ekran se ponašao normalno - dakle, mogao se normalno koristiti, za razliku od punjenja s Cubotovim punjačem kad touchscreen postaje poluupotrebljiv.

13 godina
neaktivan

Napon punjača s kojim punite mobitel mora biti identičan kao što puni Cubotov oriđiđi punjač. Struja može bitit manja i u tom slučaju će se mobitel duže puniti. Struja NE SMIJE biti veća od oriđiđevog.

0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
ivano_69 kaže...

Napon punjača s kojim punite mobitel mora biti identičan kao što puni Cubotov oriđiđi punjač. Struja može bitit manja i u tom slučaju će se mobitel duže puniti. Struja NE SMIJE biti veća od oriđiđevog.

Ne pričaj gluposti, očito nemaš blage kako funkcionira punjenje mobitela. Za tvoju informaciju, punjač baterije je u mobitelu, njemu je bitno samo da dobije 5v. (ne mora biti točno 5v, može biti malo manje ili malo više.)

Svi smo mi Mentalist.
11 godina
ivano_69 kaže...

Dobro kak bi i mogla biti veca ak se radi o usb portu? 5-5.1V su svi punjaci koje sam imao prilike vidjeti... 

15 godina

Koristim tele2 karticu i nikako mi se neće spojit na mobilnu mrežu. Probao sam mijenjat slotove za karticu, ukljucivat i iskljucivat 3g, gasit i palit wireles i jos neke kombinacije, al nikako nece. Data conection je tele2, 3g isto i odabran je gsm/wcdma auto mode, pod preferred networks net id 21902, priority 0
Daljnih opcija nemam, a pozive i poruke mogu normalno slat.
Ima tko kakav prijedlog il fix?

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
gaggo kaže...

Koristim tele2 karticu i nikako mi se neće spojit na mobilnu mrežu. Probao sam mijenjat slotove za karticu, ukljucivat i iskljucivat 3g, gasit i palit wireles i jos neke kombinacije, al nikako nece. Data conection je tele2, 3g isto i odabran je gsm/wcdma auto mode, pod preferred networks net id 21902, priority 0
Daljnih opcija nemam, a pozive i poruke mogu normalno slat.
Ima tko kakav prijedlog il fix?

A ta ista kartica ti je u drugom mobitelu prije nego si je stavio u Cubot normalno radila?

Jesi li isključio nepotrebne frekvencije vodeći se ovime? http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/cubot-gt99-smartphone-android-42/3859071.aspx

Probaj u Cubot staviti drugu SIM karticu putem koje se s istog mjesta na drugom mobitelu može surfati. Ako nije stvar signala ili mreže, moguće je da je Cubot pogrešno pročitao podatke sa SIM kartice o access pointovima pa si to provjeri - Settings > More... > Mobitel networks > Access Point Names.

17 godina

U toj postavci bi ti trebalo biti

Name: Tele2

APN: internet.tele2.hr

APN type: default

Proxy: not set

port: 8080

15 godina

To s APN-om je radilo :D Hvala

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Došao je konačno i moj (sad sam upravo vidio na IPS, još ga treba podići), nakon 3 tjedna odmora na carini (dečko si je lijepo odmorio) i točno mjesec dana od kad sam ga naručio. Pa ćemo onda vidjeti da li to nešto vrijedi (napravim usporedbu sa S3).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Došao i moj konačno, za početak san provjeria 3g i druge slušalice(nokia), sve radi kako treba :D

recite mi samo, imaju dva sloja screen protectora, ovaj koji se skine i spod je još jedan?

Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258

0 0 hvala 0
15 godina

Da, slobodno skineš gornji sloj s naljepnicom

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
12 godina
neaktivan

gps mi također dobro radi zasad, samo sam pod settings/location access omogućia sve opcije i u google maps mi je odmah lociralo lokaciju, kompas mi se ne ćini baš najbolji al to stvarno nije bitno..

Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice