Cookie ili Viewty

poruka: 13
|
čitano: 2.187
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cookie ili Viewty

Planiram kupit jedan od ova dva mobitela ( KP 500 Cookie ili KU990 Viewty ) u Tele2 ponudi. Nisam siguran koji je bolji pa vas pitam za vaše mišljenje. Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Cookie ili Viewty
Riba kaže...

Planiram kupit jedan od ova dva mobitela ( KP 500 Cookie ili KU990 Viewty ) u Tele2 ponudi. Nisam siguran koji je bolji pa vas pitam za vaše mišljenje. Smijeh

Po meni definitivno Viewty! Bolja kamera u ovom slučaju, barem kod mene igra presudnu ulogu.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Cookie ili Viewty

HVALA PUNO!!!Osmijeh  Ima li još kakvih mišljenja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cookie ili Viewty

Mobiteli su skoro identični po kakrakteristikama, samo sto vewity ima 5MP kameru sto po meni i nije jako bitno.

Osobno ne volim mobitele sa virtualnim tipkovnicama ali čini mi se da Cooki ima malo bolje rjesenu tipkovnicu,

i po meni imal bolji izbornik. Svoj glas dajem Cookiu...a osim toga i jeftniji je... sad neznam kolika je cijena u tele 2 ponudi

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 0:01 (Obelix_CRO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cookie ili Viewty

Imam Cookie već cca 2 mjeseca i mogu ti reći da je kamera grozna - džabe 3 Mpix, boje su isprane, osobito pri nedostatku dnevnog svjetla, nemaš na njemu bljeskalicu tako da sumrak i noć možeš otpisati, ne vrijedi slikati jer se ništa živo ne raspoznaje. Nema autofokus i loše slika u pokretu. Dakle za dobru sliku moraš imati optimalne uvjete i mirnu ruku. Vjerujem da je Viewty puno bolji po tom pitanju. Dakle ako će ti kamera igrati ulogu - misliš tu i tamo nešto slikati onda definitivno Viewty.

Viewty ti podržava više video formata (divx npr. dok Cookie ne podržava) - možeš snimati 120 fps i tu je opcija slow motion. Eto i tu je bolji Viewty.

Software je sličan i mislim da je kod Cookie-ja malo dotjeran. Na Cookie-ju imaš widgete koje možeš micati i igrati se s njima po zaslonu. Ne mogu se mijenjati teme a za Viewty nisam siguran.

Ako imaš para za Viewty onda ti se više isplati uzeti njega. Ako su ti pare problem i kamera ti ne znači ništa i želiš mobitel sa touchscreenom onda uzmi Cookie-ja.

They took our jobs!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cookie ili Viewty

evo jedan mali savjet cookie ti ima nisku rezoluciju ekrana dok viewty ima puno bolju ali radije savjetujem cookie zato sto viewtu ima jako spor touch odnosno ne reagira kad stisneš a pogotovo kad nakrcas memoriju osobno iskustvo imao sam ih obaBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cookie ili Viewty

Hvala vam puno svima. Nekako ste mi olakšali izbor. Odluka mi nekako naginje sada više na ovaj Viewty al me zabrinjava ova sporost što ste naveli gore pa vas pitam jeli to baš toliko sporo do neizdrživosti ili je prihvatljivo. Jer planiram na njega staviti dosta MP3 - ca i slika pa nebi htio da samo otvaranje kartice traje vječnost.

0 0 hvala 0
16 godina
Cookie ili Viewty

Viewty je zakon prema cookie, možeš gledat filmove na njemu i ići na internet ja ifrend bili na bug.hr. Odličan mobitel ako imaš para svakako uzmi viewty, a ako si pred bankrotom uzmi cookie, ali ja na tvom mjestu rađe nebi kupovao mob ako bi morao uzeti cookie. Skoro sam zaboravio reči viewty imače košta oko 3000kn samo što tele2 ima akciju pa je na pola cijene i svakao se isplati uzeti, a cookie košta 1500 ako košta.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

viewty je bolji..prvo ima 5 mega piksela s mogucnoscu snimanja u 120 fps-a sto znaci usporeni snimak..zatim to je 3g mobitel s mogucnoscu skidanja podataka s intereneta do 7mb a cookie je 2g sto znaci gprs xD...viewty moze gledat divix sto cookie nemoze..drugo na viewtyu mozes stavit temu sto na cookieu nemozes...znaci mozes imat temu ko na cookieu ili mozda kao samsung omnia...ima jos razloga zasto viewty al trenutno nisam sposoban vise pisat :)..nadam se da sam ti pomogao

EDIT: u vezi brzine...viewty je brz samo ak ga znas koristit..imam 8gb sd karticu punu mp3-ica i videa i otvara ih iste sekunde...jedino kad se pise poruka zna biti malkic tesko napisat :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 0:29 (dado16).
17 godina
Cookie ili Viewty

Da ne otvaram novu temu u vezi Cookia. Planiram ga kupiti u sljedećih tjedan-dva. Vi koji ga imate, koliko vam traje baterija i pod kojim uvjetima? Gledao sam dosta na youtubeu i jako mi se sviđaju izbornici i sve ostalo, jedino me pere nemogućnost mijenjanja tema. Oko sam bacio i na Samsung S5230, no on nema držač za stylus, ima ružnije izbornike, jedino mi je bolji po pitanju baterije (sudeći po reviewima), pa bi dobro došao i koji komentar ako njega tko slučajno ima. Hvala

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lovac kaže...

Da ne otvaram novu temu u vezi Cookia. Planiram ga kupiti u sljedećih tjedan-dva. Vi koji ga imate, koliko vam traje baterija i pod kojim uvjetima? Gledao sam dosta na youtubeu i jako mi se sviđaju izbornici i sve ostalo, jedino me pere nemogućnost mijenjanja tema. Oko sam bacio i na Samsung S5230, no on nema držač za stylus, ima ružnije izbornike, jedino mi je bolji po pitanju baterije (sudeći po reviewima), pa bi dobro došao i koji komentar ako njega tko slučajno ima. Hvala

Ja imam cookija.. Predobar mob. Baterija drži 3 dana otprilike (10ak poruka, 2-3 kratka poziva, slušanje muzike navečer - 1h il tako...). Mob je prosječno brz (sporiji od SE K800i ali definitivno brži od nekih Symbian Nokia), display je odličan (malo se slabije vidi pod jakim suncem ali.... snađi se rođo), touch dobro reagira, ponekad malkoc sporije. za pisanje poruka se moraš naviknuti, imaš standard tipkovnicu (ona sa brojevima), qwerty ili možeš koristiti mogućnost prepoznavanja rukopisa. Moj rukopis čita kako-tako (zato koristim onaj Okvir za rukopis, di nudi 5-6 slova za koja misli da si upisao) ali zato uredniji curin rukopis čita bez imalo problema. imam dosta veliku ruku i velike prste ali mogu normalno tipkati i po qwerty tipkovnici. Zvučnik je dovoljno glasan, kamera baš i nije nešto (3.0 bez af i flasha) ali generalno gledano super mob... Stylus je jako koristan i praktičan a slušalice... Srednja žalost. Postao sam razmažen nakon SE i orginal Sony slušalica.... Cookie ja jako dobar mob i nudi jako puno za 945kn (ili 845, prijenos broja).... Moja preporuka. Ocjena 9/10 (zbog kamere i slušalica).

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
protjeran
Cookie ili Viewty

Viewty jer ima brži OS i touchscreen, bolji izgled,kameru i više funkcija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Lovac kaže...

Ja imam cookija.. Predobar mob. Baterija drži 3 dana otprilike (10ak poruka, 2-3 kratka poziva, slušanje muzike navečer - 1h il tako...). Mob je prosječno brz (sporiji od SE K800i ali definitivno brži od nekih Symbian Nokia), display je odličan (malo se slabije vidi pod jakim suncem ali.... snađi se rođo), touch dobro reagira, ponekad malkoc sporije. za pisanje poruka se moraš naviknuti, imaš standard tipkovnicu (ona sa brojevima), qwerty ili možeš koristiti mogućnost prepoznavanja rukopisa. Moj rukopis čita kako-tako (zato koristim onaj Okvir za rukopis, di nudi 5-6 slova za koja misli da si upisao) ali zato uredniji curin rukopis čita bez imalo problema. imam dosta veliku ruku i velike prste ali mogu normalno tipkati i po qwerty tipkovnici. Zvučnik je dovoljno glasan, kamera baš i nije nešto (3.0 bez af i flasha) ali generalno gledano super mob... Stylus je jako koristan i praktičan a slušalice... Srednja žalost. Postao sam razmažen nakon SE i orginal Sony slušalica.... Cookie ja jako dobar mob i nudi jako puno za 945kn (ili 845, prijenos broja).... Moja preporuka. Ocjena 9/10 (zbog kamere i slušalica).

Tnx na detaljnom opisu, jako mi se sviđa taj Cookie, samo mislim da mi je prosjek baterije od 3 dana malo premalo, u biti to mu je jedina mana s mojeg gledišta. Ima li netko možda Samsung pa da usporedim?

...something diabolic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice