Blackberry

poruka: 10
|
čitano: 2.568
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Blackberry - fax
pitanje
prihvaćeno rješenje

nakon više kontakta koje sam imao sa vip i t-mobile službom za korisnike nisam dobio konkretan odgovor na moja pitanja, pa se nadam da će mi netko znati odgovoriti na moje pitanje.

1. Zanima me da li postoji mogućnost slanja fax-a s blackberry uređaja. znam da ne postoji direktna mogućnost, ali me zanima da li postoji nekakvo software rješenje?

2. da li se e-mail odaslan s blackberry uređaja može poslati preko bilo kojeg smtp servera ili to mora ići isključivo preko blackberry mail servera?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Blackberry - fax

Za prvo pitanje neznam odgovor, ali za drugo ti mogu za drugo ti mogu sa 100% sigurnošću odgovoriti da mailove možeš slati sa bilo kojeg servera

17 godina
neaktivan

Mislim da ne,

jedino što ja znam, da možeš aktivirat uslugu faksa na govornoj pošti i zatim putem faks uređaja nazoveš broj tvog VMS-a, ali to vrijedi

samo za primanje faksa na recimo kućnom faksu.

Za slanje, jbga nemam ideje lol.

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
hvala puno na odgovoru. pretpostavljam da ce mi to riješiti moj problem. javim za par dana. hvala jos jednom.
16 godina
neaktivan
RE: Blackberry
autorov komentar

ni jedno ni drugo riješenje mi ne pomažu puno, no svejedno puno hvala na trudu.

- efax ne funkcionira u hrvatskoj (možda netko tko ima poduzetničkih ambicija može pokrenuti tu uslugu u rh)

16 godina
neaktivan
autorov komentar

može pomoć? kako namjestiti bb uređaj kako bi mogao slati mail s drugog servera?

16 godina
neaktivan
Blackberry

pomoć? kada snimim fotografiju postoji na kartici ali ne mogu da je pregledam preko media programa. pise no pictures

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Blackberry

kad spajas na pc ili na samom bb

tateK
16 godina
123456 kaže...

može pomoć? kako namjestiti bb uređaj kako bi mogao slati mail s drugog servera?

Ako imaš T-mobile Instant E-mail idi na ovaj link i tamo prijavi do 10 adresa sa drugih servera

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice