Citam i ne vjerujem. Pa nemojte se naljutiti, ali sto ste tako naivni ? Pa da li bi vi prodali takav tablet za 100 - 150kn ? Bez obzira odakle ga nabavili .. Pa nokia 3310 se prodava jos po 100-200kn i onda usporedite ovo cudo vrijedno par tisuca kuna.. Znate onu: "..koliko love, toliko i muzike.."
Prevara na Ebay ili?
- poruka: 282
- |
- čitano: 99.065
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
Citam i ne vjerujem. Pa nemojte se naljutiti, ali sto ste tako naivni ? Pa da li bi vi prodali takav tablet za 100 - 150kn ? Bez obzira odakle ga nabavili .. Pa nokia 3310 se prodava jos po 100-200kn i onda usporedite ovo cudo vrijedno par tisuca kuna.. Znate onu: "..koliko love, toliko i muzike.."
Tek sad se vidi koliko naivnih ljudi na svijetu postoji
I sad od desetak tisuca naivnih kupaca barem 10% ih nezna niti za otvaranje casea-a niti paypal protection nego uplate i cekaju i cekaju, i nakon dva mjeseca sjete se otvorit neki forum ili izguglati pa vide da su spusili. A u medjuvremenu se seller lijepo smije jer je zgrno lagane pare na debi...lima.
Zao mi je samo potencijalnih Todorica koji su se vec vidjeli kako na njuskalu grade carstva hehe
Trazi povrat, otvori case na ebayu i dobit ces lovu natrag, bez brige. imas 45 dana od kupnje za otvoriti case.
Nevjerojatno da se toliko ljudi zakacilo na istu foru, a ima ovih koji se i dalje kace bez obzira na iskustva drugih koja su negativna.
Ako je jedan covjek dobio tablet od svih tisuca koji su ih uzeli, iznenadio bi se.
mislis da cu dobit?pise tamo da cekam 10 dana,pa sam mislila tako pricekat pa reagirat
ja sam se zeznula i prenaglila istina priznam,frend me to jutro rano zove na tel i kaze ajde brzo naruci si tablet ima ih jos par kom,ja nocas narucio sebi dva,kaze 150kn cijena na prvu nosam mogla vjerovat,sta je 150kn za jedan tablet,naravno pristala sam i narucila si,iskreno nisam puno ni gledala jel on se kao kuzi u sve to i eto sad smo svi nasamareni
Ja uzeo danas ovu vitu http://www.ebay.com/itm/251216985407?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
čitam sve ovo i ne mogu vjerovat koliko naivaca ima ovdje! Daj molim te PS Vita za 18 funti?? Imate strašnu pamet...
Ako je neka prevara vratit ce pare ako ne on onda ebay ko ne riskira ne profitira
Baš čudno...
prije 3 dana narucio sam ovaj tablet i kada je nestao otvorio case. medutim, ebay kaze da seller ima 10 dana da odgovori.
kako ste vi dobili refund odmah i hocu li ga ja uopce dobiti? hvala :)
dobio refund, otvorio case, seller javio da čekam da je poslano, i customer support je napravio refund nakon toga. svega par sati je prošlo od otvaranja casea....
19. 01. Prodavac nestao sa liste, isti dan sam otvorio spor preko ebay-a.
20.01.2013 prodavac se javio ebay-u i poslao brojeve za praćenje. Oni su mu odgovorili da su brojevi neispravni te mi vratili novac za oba predmeta.
Jutros sam provjerio brojeve i pojavili su se u Kini. Prema tome ipak bih trebao nešto dobiti, a što će biti, to ću vidjeti kada stigne. Dakle ništa nisam izgubio, a moguće je da nešto i dobijem!
19. 01. Prodavac nestao sa liste, isti dan sam otvorio spor preko ebay-a.
20.01.2013 prodavac se javio ebay-u i poslao brojeve za praćenje. Oni su mu odgovorili da su brojevi neispravni te mi vratili novac za oba predmeta.
Jutros sam provjerio brojeve i pojavili su se u Kini. Prema tome ipak bih trebao nešto dobiti, a što će biti, to ću vidjeti kada stigne. Dakle ništa nisam izgubio, a moguće je da nešto i dobijem!
super,mozda stigne i tabletic i mobitelic:)
došle pare preko PayPal-a na račun u banci, pametnom dosta.
za koliko ti je leglo na banku?
2 dana nakon obavijesti preko PP
2 dana nakon obavijesti preko PP
ajde cak su i brzi
ja veceras otvorila case sad cekam odgovor
ja sam kupio tablet prije desetak dana za normalnu cifru(61dolar)pa sam prije nego je seller poslao ... ...
61 dolar je normalna cifra za neki šrot tablet, a ne za neki normalan tablet.
I da, to isto tako 99% sigurno znači da ćeš dobit kuvertu sa nečim, nekom sitnicom, ali vrlo vjerojatno NE tabletom, eventualno tabletom.
eto da se ocitam kako je zavrsila moja saga.platio sam porez,dobio sam tablet.lagali su me samo za kolicinu memorije koja mi je 1.7 gb a ne 4 kao sto su naveli i nemogu ubost punjac u utor za punjenje,pa punim sa punjacem od mobitela.stigao mi je tablet za 2 tjedna,neostecen i trenutno ispravan i vrlo zanimljiv.imao sam mali problem sa marketom koji sam brzo rijesio.sve igrice tjera bez trzanja.jedino sto ekran ima los kut gledanja
koliko si porez morao platiti i de neku sliku nabaci da malo vidimo što si to ti dobio. :)
eto da se ocitam kako je zavrsila moja saga.platio sam porez,dobio sam tablet.lagali su me samo za kolicinu memorije koja mi je 1.7 gb a ne 4 kao sto su naveli i nemogu ubost punjac u utor za punjenje,pa punim sa punjacem od mobitela.stigao mi je tablet za 2 tjedna,neostecen i trenutno ispravan i vrlo zanimljiv.imao sam mali problem sa marketom koji sam brzo rijesio.sve igrice tjera bez trzanja.jedino sto ekran ima los kut gledanja
Cekaj, narucio si taj jeftini tablet za 200 kn, ili neki drugi?
Jer ja sam narucio taj jeftikaner, dobio obavijest da je seller maknut, i dobio full refund nakon 2 dana.
Da li da se nadam da to ipak stigne?
ja sam kupio tablet prije desetak dana za normalnu cifru(61dolar)pa sam prije nego je seller poslao ... ...
61 dolar je normalna cifra za neki šrot tablet, a ne za neki normalan tablet.
I da, to isto tako 99% sigurno znači da ćeš dobit kuvertu sa nečim, nekom sitnicom, ali vrlo vjerojatno NE tabletom, eventualno tabletom.
koliko si poreza platio na njega i sta su jos trazili?to te carina zvala?
ako se vratite koju stranicu nazad vidjet ce te koji sam ja problem imao(neda mi se sad pisati ponovno).dobio sam tablet koji sam narucio za 61 dolar,a ne tablet za koji sam nadoplatio jos 15 dolara.tih 15 dolara mi je vraceno.carinu sam platio 25 posto od cijene tableta.platio sam jos 9 kuna poziv postaru da se trebam javiti carini i nekih 20ak kuna kad mi je postar donio tablet.(faksirao sam papire tako da se mozda tih 20ak kuna nebi trebalo niti platiti ako osobno odete tamo).od papira sam im faksirao paypal uplatu i ebay potvrdu sto sam dobio na mail o kupovini tableta.
sto se tice tih tableta za 30 dolara,a vrhunsko opremljenih,vjerujem da se tu nemate cemu nadati osim naravno povratu novca
koliko si porez morao platiti i de neku sliku nabaci da malo vidimo što si to ti dobio. :)
mozda napravim neki review sutra ako budem imao vremena
ako se vratite koju stranicu nazad vidjet ce te koji sam ja problem imao(neda mi se sad pisati ponovno).dobio sam tablet koji sam narucio za 61 dolar,a ne tablet za koji sam nadoplatio jos 15 dolara.tih 15 dolara mi je vraceno.carinu sam platio 25 posto od cijene tableta.platio sam jos 9 kuna poziv postaru da se trebam javiti carini i nekih 20ak kuna kad mi je postar donio tablet.(faksirao sam papire tako da se mozda tih 20ak kuna nebi trebalo niti platiti ako osobno odete tamo).od papira sam im faksirao paypal uplatu i ebay potvrdu sto sam dobio na mail o kupovini tableta.
sto se tice tih tableta za 30 dolara,a vrhunsko opremljenih,vjerujem da se tu nemate cemu nadati osim naravno povratu novca
ja se i nadam samo povratu love iako sam znala cut da je nekom dosao i paketic a i da mu je prije toga novac vracen,ni to nebi bilo lose.ha!
a jel moguce da se uopce carina ne plati,da ne otvaraju i progledaju kroz prste,cula sam i to.....
ja se i nadam samo povratu love iako sam znala cut da je nekom dosao i paketic a i da mu je prije toga novac vracen,ni to nebi bilo lose.ha!
a jel moguce da se uopce carina ne plati,da ne otvaraju i progledaju kroz prste,cula sam i to.....
da moguce je da ti se ne naplati nista(naplacuje se porez ne carina),al ako si u osijeku kao i ja onda je to rijetkost.cuo sam da u zagrebu,splitu cesto prolazi bez carinjenja,a ovdje u osijeku sve naplacuju
da moguce je da ti se ne naplati nista(naplacuje se porez ne carina),al ako si u osijeku kao i ja onda je to rijetkost.cuo sam da u zagrebu,splitu cesto prolazi bez carinjenja,a ovdje u osijeku sve naplacuju
u Ri sam tako da cisto sumnjam da cu proci bez toga,tu zezaju kako cujem.ima tko iz Ri da potvrdi?
moje iskreno misljenje ti je da se nemoras niti brinuti oko toga kako ces proci na carini jer od tvog tableta nece biti nista.bez ljutnje
uzmi pare i bjezi:)
mozda napravim neki review sutra ako budem imao vremena
Ajde super, pa možda mi prosljediš link pa si i ja naručim jednog. Carina na elektorniku 0% eto jedino porez, ali meni nikad ništa nisu carinili, a imam preko 50 elektorničkih stvari
kupljenih preko ebaya.
Ili imam sreće ili sve nekako lijepo prolazi carinu. :D
moje iskreno misljenje ti je da se nemoras niti brinuti oko toga kako ces proci na carini jer od tvog tableta nece biti nista.bez ljutnje
uzmi pare i bjezi:)
ma i ja mislim nego me neki uvjeravaju da moguce da dobijem,i ja bi iskreno radje samo moje parice nazad i dovidjenjaneda mi se bakcat po carini s tim
franjo15 u kojem si gradu ti da tako dobro prolazis?
ZG
PDV se placa na sve sto kosta vise od 160 kuna, a sve manje prolazi bez, s tim da oni mogu tebe traziti racun, ako nisu sigurni koliko neka stvar vrijedi, ili mogu procijeniti sami. Mene su pitali racun za neki komad elektronike, isprintao sam im paypal potvrdu i prosao sam bez placanja PDV-a.