HG Spot akcija

poruka: 10
|
čitano: 3.604
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HG Spot akcija

nedavno je HG Spot zajedno sa Logitechom napravio akciju pod imenom: "Opasan popust, super prilika".

Akcije su od 25% do 50%....

U ponudi su razne Logitechove tehnikalije od miševa (npr. G9, MX Air), tipkovnica (npr. dinovo, mx5500), volana (npr. momo racing), zvučnika (npr. x-540)....

uglavnom veoma dobra akcija sa strane Logitecha i HG Spota za zahtjevne i ne tako zahtjevne kupce.....

Evo i link da pogledate sami...stranica je u .pdf formatu pa ukoliko nemate adobe reader.....

Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
RE: HG Spot akcija

napišite ovdje svoje reakcije na zajedničku akciju HG Spota i Logitecha....da li Vam je to super, hoćete li iskoristiti tu akciju i ostalo.....čega se sjetite

17 godina
neaktivan

do kad traje akcija i u kojim poslovnicama?

Najbolje su vinske mušice...
16 godina
r420r kaže...

do kad traje akcija i u kojim poslovnicama?

ne piše nažalost, najvjerojatnije do kraja mjeseca, ali nemoj me uzeti za riječ....

ja mislim da u svim poslovnicama vrijedi ta akcija....

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 12:45 (80h3m1r).
17 godina
neaktivan

Da... šteta. Trenutno nisam baš najbolji sa novcima. sjajna akcija, veliki popusti. :(

16 godina
neaktivan
HG Spot akcija

nema Z-5500Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a to je vec tamo 1 mjesec u pogonu sigurno tako sam ja i kupio logitech z cinema kojega vise nemaju bar ne u madniju u zagrebu bio sam prije par dana ali nisam vidio vise te cijene sa popustom tako da neznam mozda je isteko popust treba ih nazvat

16 godina
neaktivan
HG Spot akcija

Jako jeftino.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
HG Spot akcija

toje njihova akcija za izmusti koju kunu iz nasih novcanika za precjenjen hardver

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@ zzz

slazem se. takve cijene bi trebale biti i bez "akcije" i sto je najbolje jos uvijek masno zarade! :-/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice