Hardveraj = prijevara (2) i rješavanje problema zaključana tema

poruka: 133
|
čitano: 59.249
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hardveraj - webshop za prijevaru
16 godina
neaktivan
RE: Hardveraj = PREVARA 2!!!!!
Buffer Overflow kaže...

A možda je on 205 + 120kg, pa ćeš ti grešku napraviti.

hahaaha, ja, a vjerujem i co7 se nadam da nije...

16 godina
neaktivan

LOL vidim da se baš i ne mlatite previše al visina i težina ne znače ništa.

Bitniji je mentalni sklop(kolko si nor).Rušil sam i veće i teže od sebe ja sam 185 viskok 93kg

Ke je lik teži samo lijepše padne na tlo i ne diže se više :-D

Nego da se vratim na topic sva sreća ke sam naletio na ovaj post jerbo umalo sam kupio Noctua hladnjak za CPU,bil bi mi izgleda teški zajeb....

16 godina
protjeran
BajserSmajser kaže...

Bitniji je mentalni sklop(kolko si nor).Rušil sam i veće i teže od sebe ja sam 185 viskok 93kg

potpunosti točno rečeno, tezina i visina neznace mnogo.

ispirke za offtopic.

sve su žene sve tuge balkanske
16 godina
neaktivan
Hardveraj = PREVARA 2!!!!!

Slazem se za visinu i tezinu, ali ja imam osvojeno drugo mjesto na srzavnom natjecanju u judu 2002 mislim, treniram redovito (u zadnja dva mjeseca nisam), i iskusan sam u borbi ali NIKAD nikoga nisam prvi napao ... NIKAD ž

(napad nije morao biti samo na mene, moji prijatelji, cura  i ostale osobe do kojih mi je stalo)!

Ne brinem se za sebe ni najmanje... i uvijek sam lakese tuka vislje nego nize (ali koji se ne znaju tuci), sto zbog viseg tezista, sto zbog boljeg pogadjanje brade jer mu je ruka vislje pa se otvori prolaz a vecina se ne zna pokrivati.

Sam dosta poznam pravo iako nisam pravnik.

Ako prepise na zenu poslije podnosenja tuzbe onda sud moze i HOCE prisilno oduzeti imovinu odnosno ponistiti darovni odnosno kupoprodajni ugovor (ovisi na koga je prebacio).

A ako to ne upali zbog kojekakvih rupa, nakon smrti roditelja ima pravo na nuzni dio... koji sud moze zapljeniti, ovo je malo komplicirano za objasniti ali je tocno.

Uglavnom dok je ziv biti imat ce teret na sebi... povrat poreza, nasljedstva itd... itd... itd...

A sto se tice pravnika, imam ih u obitelji koliko hocete (dva :D).

Ne moze se navlaciti to godinama, a uz to sve ste zaboravili i kaznu, jer za ovo se ne dobiva opomena, a drzava ce ju naplatiti svakako.

VIdjet cemo kako ce sve ovo zavrsiti.

p.s.

Moze proci par godina da ja dodjem na red za isplatu, to je istina ali ce on brzo izgubiti sud i upropastiti si zivot zbog 1600?

A drzava nece cekati par godina!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 0:09 (Co7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Moze se to navlaciti godinama. Dovoljno je da se on ne pojavljuje na pozive suda. Pa pocnu dovodjenja, pa ga opet nema, pa opet dovodjenje, a njega nema niti na toj adresi.

Pa kada ga opet pronadju on ima kao neki novi dokaz koji ce priloziti slijedeci put.

Nakon sto prodje 5-6 godina i dobijes (ako) onda pocnu problemi s isplatom (pa cak i ako ima nesto na sebi).

Pa onda usput da ne gubis vrijeme pokrenes 'parnicu' za sve troskove, novonastale troskove, izgubljenu dobit, izgubljeno vrijeme i onda nakon toga lijepo odes u Vrapce, jer za drugo neces biti.

Eh, da, ja sam sada s jednime u onoj drugo-trecoj fazi koja traje vec 3 godine. Sve u svemu, ako se upustas u to moras znati da ces se namuciti i to godinama i da ne odustajes na kraju, ako si vec krenuo.

I da se za kraj nadodam - nabavi si dobrog odvjetnika, koji ce znati izvuci, ako treba i bubreg iz njega.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 0:12 (Mrgud Veliki).
16 godina
Co7 kaže...
..

Moze proci par godina da ja dodjem na red za isplatu, to je istina ali ce on brzo izgubiti sud i upropastiti si zivot zbog 1600?

-misliš da si jedini? pokušaj pomnožiti s par stotina.. to je već dovoljno za pljačku.

Mrgud Veliki kaže...
...

I da se za kraj nadodam - nabavi si dobrog odvjetnika, koji ce znati izvuci, ako treba i bubreg iz njega.

-kažu da Ćuk Noris radi to isto... ;-)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Bilo kako bilo ne traži robu natrag, već pare. Ako zaista ipak završiš na sudu, dok se to završi tvojih 1600 kuna u opremi pasti će na vrijednost diskete.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
reservoir dog kaže...

Bilo kako bilo ne traži robu natrag, već pare. Ako zaista ipak završiš na sudu, dok se to završi tvojih 1600 kuna u opremi pasti će na vrijednost diskete.

Nece. Uvijek postoji mogucnost vezivanja za neku drugu valutu.

A to je onaj dio tuzbe za izgubljenu dobit etc. etc...

Zato sam ja pobornik onoga, ti meni na ruke komponentu, a ja tebi to platim.

Sve ovo preko uplatnica i slicnih gluposti, a samo je pitanje vremena kada ce neko pasti i povuci u jednom trenutku i kupce.

16 godina
Mrgud Veliki kaže...
reservoir dog kaže...

Nece. Uvijek postoji mogucnost vezivanja za neku drugu valutu.

A to je onaj dio tuzbe za izgubljenu dobit etc. etc...

Zato sam ja pobornik onoga, ti meni na ruke komponentu, a ja tebi to platim.

Sve ovo preko uplatnica i slicnih gluposti, a samo je pitanje vremena kada ce neko pasti i povuci u jednom trenutku i kupce.

kolko sam ja skuzio @reservoir dog je mislio na to da ce dok ti zavrsi sud (koja godinica),zastarit komponente tak da ce vrijedit manje nego sad

17 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Sam dosta poznam pravo iako nisam pravnik.

Ako prepise na zenu poslije podnosenja tuzbe onda sud moze i HOCE prisilno oduzeti imovinu odnosno ponistiti darovni odnosno kupoprodajni ugovor (ovisi na koga je prebacio).

A ako to ne upali zbog kojekakvih rupa, nakon smrti roditelja ima pravo na nuzni dio... koji sud moze zapljeniti, ovo je malo komplicirano za objasniti ali je tocno.

Uglavnom dok je ziv biti imat ce teret na sebi... povrat poreza, nasljedstva itd... itd... itd...

A sto se tice pravnika, imam ih u obitelji koliko hocete (dva :D).

Ne moze se navlaciti to godinama, a uz to sve ste zaboravili i kaznu, jer za ovo se ne dobiva opomena, a drzava ce ju naplatiti svakako.

VIdjet cemo kako ce sve ovo zavrsiti.

p.s.

Zaboravi na to. U teoriji možda, ali sud u praksi nikada neće poništavati kupoprodajni ugovor ako je nastao prije podnošenja tužbe ili ako se razveo od žene.

I ne, neće biti brzo.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 9:06 (naxeem).
16 godina
neaktivan

Ako je prepisao prije podnosenja tuzbe onda nikome nista, ali ako nakon e onda je to drugo.

A posto ja nisam primio komponente , uopce se ne racuna kao komponente nego kao novci.

Posto je u HR zatezna kamate (po  zakonu) 17%, a inflacija oko 4% za kunu... tako da sam u plusu 13% godisnje... sto i nije neka basnoslovna cifra.

Kao sto sam i napomenio meni novci nisu bitni... niti bi ja htio povrat njihov ako mogu uzeti komponente (U RAZUMNOM ROKU).

A ako mi vrati novce, prekrsio je etiku poslovanja te i zbog toga moze odgovarati, a meni mora vratiti novce + kamate koje bi dobio u "prosjecnoj banci" da sam orocio novac na rok od tri mjeseca(znaci nekih 5 - 6 %).

Mnogo ljudi to nezna , ali za avansno placanje imate pravo na kamatu (gore objasnjenu) od trenutka uplate do dostave robe, odnosno njenog primitka

(ako je vremenski period veci od 24h).

Vjerujte mi da ce ovo vrlo dobro proci na sudu, istina je da ja mogu cekati dugo isplatu... ali to i nije problem neki, posto to nisu novci od kredita, to nije na rate, to nije iz minusa tako da taj dio novca meni nigdje ne fali... a ako sam mogao izdvojiti 2600+ kn samo za vodeno hladjenje ocigledno je da nisam u stisci sa novcem... pa opet ono... koliko trajalo da trajalo znam da ce zavrsiti!

A ako sam ja prvi podneo prijavu, onda sam ja prvi na  redu od svih drugih koji su podnjeli prijave!

(ovo ne ukljucuje banke sa zaduznicama i mjenicama... jer u tom slucaju su oni prvi ako su blokirali rcune... ima tu dosta zavrzlama ali nikako nemogu izgubiti, a rasprava se moze odrzati bez njega, par puta moze ne doci ali onda se rasprava odrzava vez njegovog prisustva itd.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo sam da javim status prijave;

Status Datum Opis Prijava zaprimljena 14.09.2009 12:03:44 Prijava zaprimljena Prijava u radu 15.09.2009 15:10:51 Prijava odobrena

Prihvatili su prijavu, smatraju je osnovanom.

Sada cekamo daljnji razvoj dogadjaja!

Stay tuned :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma prijavi ti njega u Potrošački kod, nema mu gore reklame od toga...nek se malo TV raspita za dotičnog lika...

He who dares, wins
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To bi bilo dobro samo da mu unisti "dobar" glas, ali to je vec gotovo... a i on je gotov!

16 godina
protjeran
Co7 kaže...

Status Datum Opis Prijava zaprimljena 14.09.2009 12:03:44 Prijava zaprimljena Prijava u radu 15.09.2009 15:10:51 Prijava odobrena

bravo

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan

samo hrabro

tateK
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
fabijan654321 kaže...

Ako imas dokaz o uplati (uplatnicu iz banke) ja bih fino podigao tuzbu protiv njega.

Daj ne budi smiješan. Tužba u Hrvatskoj... LOL. U nas samo batina ima efekt.

jel dobio zuti za ovo "poticanje nasilja" kad sam ja reko da treba jednog razbit palicom odma suspenzia!

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 11:18 (UBIZEC cORPORATION).
17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Vidio sam ga. Darko iz Hardveraja je cca.165 cm, 85 kg.

Ali nema smisla raspravljati o opciji "šaka-nos-patos" - kolega Co7 ne smije upotrijebiti judo izvan sportskog natjecanja, kao ni ja što nikad nisam smio svoj jiu-jitsu ili boks, jer se to smatra ravno nošenju i uporabi oružja bez dozvole, nije ovo srednjevjekovna Azija.

Treba stvarno pokušati pravnim sredstvima, a ja bih još podržao i prijedlog da se udari preko medija. Jedno otvoreno pismo u redakcije šund novinarstva kao index.hr i 24sata, a možda i na HTV u "Potrošački kod" ili nešto slično.

Me a skeptic? I hope you have a proof!
17 godina
Faerdhur kaže...
Buffer Overflow kaže...

Vidio sam ga. Darko iz Hardveraja je cca.165 cm, 85 kg.

Ali nema smisla raspravljati o opciji "šaka-nos-patos" - kolega Co7 ne smije upotrijebiti judo izvan sportskog natjecanja, kao ni ja što nikad nisam smio svoj jiu-jitsu ili boks, jer se to smatra ravno nošenju i uporabi oružja bez dozvole, nije ovo srednjevjekovna Azija.

Treba stvarno pokušati pravnim sredstvima, a ja bih još podržao i prijedlog da se udari preko medija. Jedno otvoreno pismo u redakcije šund novinarstva kao index.hr i 24sata, a možda i na HTV u "Potrošački kod" ili nešto slično.

Obozavam takve male patuljke koji glume prevarante i mafijoze... Visi sam 20 cm, tezi 20 kg, znam da ima ovdje slicnih meni pa bi se mogli dogovorit da ga zdrobimo :D , ne mislim tolko fizicki kolko psihicki :D Nevinašce

16 godina
neaktivan

Koliko vidim taj lik je prevario podosta ljudi... pa čak i kad bi bio malo ispeglan po faci...mislim da bi se tesko otkrilo ko je...Cool

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onog trena kada ga nalemate, učinili ste od njega žrtvu, dok vi postajete negativci- umjesto da bude obratno. Na kraju će vama policija kucati na vrata, umjesto njemu.

Moj savjet je, ako je ikoga zapravo briga- gore navedeni "Potrošački kod". Mnoge reportaže nisu ni završene, jer čim bi prevarant načuo da će završiti u takvoj emisiji(koja je btw dovoljno dobro gledana), radi sve samo da izbjegne takav negativni publicitet. Dakle vrlo vjerojatno će doći do povrata novca, jer mu takva loša reklama može zatvoriti obrt zauvijek. Nitko ne želi kupovati kod prevaranta.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

radi sve samo da izbjegne takav negativni publicitet. Dakle vrlo vjerojatno će doći do povrata novca, jer mu takva loša reklama može zatvoriti obrt zauvijek. Nitko ne želi kupovati kod prevaranta.

Ja mislim da on obrta više nema, samo na papiru, nikakve nade za povrat love nema, jer je to odavno krenulo nizbrdo. Sad se samo koprca, a ne poduzima ništa da okonča agoniju. Stvarno samo treba djelovati konkretno i odlučno - pravno gonjenje i mediji.

Me a skeptic? I hope you have a proof!
16 godina
neaktivan
BajserSmajser kaže...

Ke je lik teži samo lijepše padne na tlo i ne diže se više :-D

Nego da se vratim na topic sva sreća ke sam naletio na ovaj post jerbo umalo sam kupio Noctua hladnjak za CPU,bil bi mi izgleda teški zajeb....

Je,i najpametnije je po netu blabrat kaj bi mu sve napravili pa kad doma stigne kazenena prijava za prijetnje onda zovemo mamu i tatu.......zapamtite,internet huliganizam nikad nije urodio plodom,ako i kanite   utjerivat to silom,najbolje obavit to u tišini ili dat nekom da se pobrine za to ;)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Onog trena kada ga nalemate, učinili ste od njega žrtvu, dok vi postajete negativci- umjesto da bude obratno. Na kraju će vama policija kucati na vrata, umjesto njemu.

Moj savjet je, ako je ikoga zapravo briga- gore navedeni "Potrošački kod". Mnoge reportaže nisu ni završene, jer čim bi prevarant načuo da će završiti u takvoj emisiji(koja je btw dovoljno dobro gledana), radi sve samo da izbjegne takav negativni publicitet. Dakle vrlo vjerojatno će doći do povrata novca, jer mu takva loša reklama može zatvoriti obrt zauvijek. Nitko ne želi kupovati kod prevaranta.

Najpametniji post u cijelom threadu.....well done.

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ovo je najpametniji  post ! :)

------------------------------------------------------------------

A sada ozbiljno... zalosno je sto stvarno ne postoji tvrtka ili obrt (koja je ozbiljna) , a da drzi vodeno hladjenje u HR...

Najveci problme je sto nitko nema lager!

Ozbiljno razmisljam da ja otvorim takvu tvrtku, odnosno obrt.

Imam dovoljno novca da napravim respektabilno skladiste tesko dobavljivih komponenti (vezanih za vodeno hladjenje), a skladiste nije problme.

A i za ostale komponente koje se svojom kvalitetom a nerijetko i cijenom izdizu iz svakodnevnice..  te kao takve zanimljive "nama" entuzijastima.

Mislim da mogo ljudi girjesi i ne drzi se dogovora ili ono po principu mjastor... doci cu sutra,  a to nije ni nakon dva tjedna!!!!

Ne razumijem zasto je nekome tesko reci da ce roba doci za dva mjeseca(ili tri tjedna)???

Nakon tjedna dana kazes (kupcu)nazalost roba nece biti dobavljiva unatoc obecanjima nasih uvoznika , te kao takvu je ne mogu isporuciti!

Da li vam odgovara da vam odmah vratim novce ili ste voljni pircekati?

I problem rijesen! za ne?

Zanimam me koliko bi vas bilo zadovoljno ovakim odgovorom ili ovakom ponudom?

I da li na nasem trzistu treba nova (postena) trgovina?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 16:19 (Co7).
16 godina
neaktivan

A gledajte što sam dobio kada sam surfao po stranicama HARDVERAJA:

This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect
securely to www.hardveraj.hr, but we can't confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site's identity can't be verified.

What Should I Do?

If you usually connect to
this site without problems, this error could mean that someone is
trying to impersonate the site, and you shouldn't continu

Technical Details

www.hardveraj.hr uses an invalid security certificate.

The certificate expired on 15.5.2009 10:12.

(Error code: sec_error_expired_certificate)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
max1919 kaže...

A gledajte što sam dobio kada sam surfao po stranicama HARDVERAJA:

This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect
securely to www.hardveraj.hr, but we can't confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site's identity can't be verified.

What Should I Do?

If you usually connect to
this site without problems, this error could mean that someone is
trying to impersonate the site, and you shouldn't continu

Technical Details

www.hardveraj.hr uses an invalid security certificate.

The certificate expired on 15.5.2009 10:12.

(Error code: sec_error_expired_certificate)

meni ništa. Browser mozilla, antivirus avira, firewall comodo. Al' ovo je oftopic, sry, morao sam reći Izlanuo se

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
16 godina
neaktivan
i što je najbolje to dobijete kada pokušate platiti proizvod, tj baš onaj dio koji bi tredao biti zaštićĉen nije žaštiĉen
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja vas stvarno ne razumin čemu ovolika rasprava oko 1600 kn iliti čega več nemojte kupovat u hardveraja i to je to (ko je jamija jamija kaže rojs ) a i oni kažu general jamija dragulje vrjedne đava če ga znat koliko milijona eura vrjede neznaju ni oni koliko je tih dragulja bilo ha našli su oni njega ali dragulja nigdi a bome ni eura eto zaključak (koje jamija jamija )

I Jadantisi
Moj PC  
0 11 hvala 0
17 godina
giga kaže...

ja vas stvarno ne razumin čemu ovolika rasprava oko 1600 kn iliti čega več nemojte kupovat u hardveraja i to je to (ko je jamija jamija kaže rojs ) a i oni kažu general jamija dragulje vrjedne đava če ga znat koliko milijona eura vrjede neznaju ni oni koliko je tih dragulja bilo ha našli su oni njega ali dragulja nigdi a bome ni eura eto zaključak (koje jamija jamija )

Da si  ti oštećen drugačije bi možda razmišljao.

Ima tu stvar i principa...

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hardveraj - webshop za prijevaru
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice