Pozdrav!
Evo imam malih problema sto se tice samog prijenosa videa uzivo preko web stranice. Svi ste vidjeli foru sa web kamere direktan prijenos na internetu (live broadcast), uglavnom, zelim napraviti slicnu stvar te da na svojoj stranici imam prozor za video (npr. onakav kakav se koristi za gledanje videa na youtubeu) te da se na njemu prikazuje moj desktop i sve sto ja radim na njemu uzivo.
Trebaju mi programi koji ce mi omoguciti da ovo sto trenutno radim na kompu pokazuje direktno na mojoj internet stranici. Bilo bi odlicno ukoliko bi ti programi imali mogucnost zakasnjenja video snimke nekoliko minuta.
Evo za primjer cu vam dati xFire broadcast, ukoliko koristite xFire znate o cemu pricam, no ja ne zelim prijenos preko xFirea jer se na njemu ne moze namjestiti da direktno pokazuje video na mojoj stranici nego se mora gledati preko njihove stranice prijenos.
Pocetnik sam u ovome i molio bih detaljniji opis od nekoga tko ima jako puno iskustva s ovakvim stvarima. Zanima me kako napraviti taj direktan prijenos i kako to montirati na internet stranicu.
Hvala unaprijed!
LP