Pozdrav !Memphis molio bih da i meni pošalješ unlock code za HB 260a . imei : 358707030398349
unapred zahvalan !
Pozdrav !Memphis molio bih da i meni pošalješ unlock code za HB 260a . imei : 358707030398349
unapred zahvalan !
unapred zahvalan !
39137225
dali se možemo nekako čuti SADA trebam Vaš savjet !!!!!!
pliz -privatnom porukom e mailom telefonom mobitelom plizzzz - novi sam na forumu
pliz -privatnom porukom e mailom telefonom mobitelom plizzzz - novi sam na forumu
kaj trebaš?
imam sadašnji HB kojem uskoro ističe ugovor pa bi i njega otključao i dali se može plačat kredit american karticom ? ovaj ima IMEI : 358707034387017 molim i zahvaljujem na odgovoru.
i detalji o plačanju, user name ,credits jer nemam takvih kartica pa bi mi platili drugi .
instaliraj ovaj program, poveži komp i HB sa lan kablom, pokreni program i zatim unesi kod koji sam ti dao ...
http://5e2d6d9c.linkbucks.com/
dali je to za ovaj koji sada koristim ?
skinio sam program i instalirao pa ču probati na starom hb
kad nađe uređaj i ispiše u listi nema - sim lock
traži user name , i na kraju ispiše : error code 62
i nemože se spojiti na server . molim pomoć
skinio sam program i instalirao pa ču probati na starom hb
skini program s gore navedenog linka NE dc Unlocker!
taj link nije dobar - to su nekakve reklame !
sorry ! našao sam i skinio sam fmc i ispisuje : password is wrong. molim pomoč
IMEI mi ne prolazi, daj ga provjeri
sorry ! našao sam i skinio sam fmc i ispisuje : password is wrong. molim pomoč
primjetio sam da imaš 2 hombox-a ... pazi u koji upisuješ code ... dao sam ti code za IMEI koji si napisao, provjeri
upisao sam cod koji si mi dao u stari nekorišteni HB, za koji sam ti dao IMEI - 358707030398349 - i stalno mi ispisuje grešku !
Password is wrong - nevalja cod ?! Molim te pomozi , jer doista neznam što više da radim ! :( pozz
Mogu li i ja dobiti kod za otključavanje....?
IMEI je 358707034245819
Hvala unaprijed
uspio sam otključati stari HB , ali sam morao platiti 7 € , nije mi otključao sim karticu - kako dalje pomozite !!!! pozzz
Mogu li i ja dobiti kod za otključavanje....?
IMEI je 358707034245819
Hvala unaprijed
32421474
uspio sam otključati stari HB , ali sam morao platiti 7 € , nije mi otključao sim karticu - kako dalje pomozite !!!! pozzz
ne razumijem pitanje
zanemari moj zadnji post - pobrkao sam neke pojmove . pozz
Poozz Memphis!
Može jedno otključavanje huawei B260 imei 358707031179052
LP
pokušaj 43452068 ne želim biti pametniji od Memphis-a , ali sam našao unlock calculator
ne ide
jesi probal u taj calculator ubaciti svoj imei
LP
jesam - i nije bio dobar cod ispisivao je password is wrong - ali sam mislio da će kod tebe možda biti dobar cod . evo pokazao sam malo dobre volje ako neide - neide.
našao sam i mali program unlock calculator generator i down load sam ga i izgleda da sam ga obrisao , a sada ga nemogu naći ponovo na netu da ga skinem - računa ko lud . nemam sreće :(
pokušaj sa - online huawei unlock calculator