Spajanje wifi routera i access pointa zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 6.009
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Spajanje wifi routera i access pointa
Dakle zbog lošeg wifi signala od t-com routera u jednom djelu stana odlučio sam se na kupnju access pointa d-link dap-1160 sa kojim bi pojačavao taj signal. Koliko sam shvatio trebam ga staviti u repeater mod, što sam i napravio ali mi ne radi. Ovo do sad nisam radio pa ako može netko malo objasniti kako to napraviti, koji kanal postaviti, ime i pas je li moraju biti od postojece wifi mreze kao i vrsta zaporke. I da ap bi bio ukljčen samo na napajanje a signal bi primao i odašiljao bežični. I treba li išta na ovom t-com routeru postavljati?
E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 2x2GB, Corsair TX650, WD 640GB, SAMSUNG HD103SJ 1TB,SAMSUNG T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Spajanje wifi routera i access pointa

Je li može netko pomoći oko spajanja ovog access pointa http://www.links.hr/index.php?id_artikl=053.509.141&id_kategorija=053509&option=artikl?

Zanima me kako ga postaviti u repeater mod i da li treba išta šupati oko postojećeg T-com reutera?

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 2x2GB, Corsair TX650, WD 640GB, SAMSUNG HD103SJ 1TB,SAMSUNG T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
13 godina
neaktivan
Spajanje wifi routera i access pointa

imam i ja isti problem sa airlive 5450 ap  isto hocu bolji signal i nema uputsva

dajte ljudi pomognite

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
16 godina
sportline kaže...

Je li može netko pomoći oko spajanja ovog access pointa http://www.links.hr/index.php?id_artikl=053.509.141&id_kategorija=053509&option=artikl?

Zanima me kako ga postaviti u repeater mod i da li treba išta šupati oko postojećeg T-com reutera?

Ulogiraš se samo na taj AP, prema uputama, postaviš "Repeater Mode" , potražiš bežični signal od rutera  i uneseš pod "security" isto kao u ruteru i sve to "save" i "aply".

15 godina
moderator
Plegitarius kaže...

ivo454 kaže...

Gledajte datume prije pisanje po temi!

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice