Promjena routera

poruka: 6
|
čitano: 2.338
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Promijena routera

Pozdrav,

imam ceste probleme s t-com-ovim routerom Siemens Gigaset SX763 modemom. Zna se dogoditi da se disconnecta par puta u 2 sata. Zvao sam sluzbu za korisnike i covjek je rekao da ce prijaviti kvar,al Bogu hvala nije.. Postoji li mogucnost kupnje nekog drugog modema i spajanja na njihovu mrezu jer se ja uopce ne kuzim u to? Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Promijena routera

Ma stari samo ti zazovi njih opet 0800 9000 i prijavi kvar, doce ti covjek u roku par dana ako nemaju "puno" posla, to je bolje nego placati preko 200kn za novi ruter.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
13 godina
DeathBringer12 kaže...

Ma stari samo ti zazovi njih opet 0800 9000 i prijavi kvar, doce ti covjek u roku par dana ako nemaju "puno" posla, to je bolje nego placati preko 200kn za novi ruter.

Znam ja sve to, ali kolko mi se cini u zadnjih par dana da su mi digli latency.. (ali nisam siguran)

13 godina
protjeran
Promijena routera

Ista stvar kod mojih roditelja i nakon treceg posjeta tehnicara kad je napokon zamjenio router veza se drzi 24 sata :-)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Swifty kaže...
DeathBringer12 kaže...

Znam ja sve to, ali kolko mi se cini u zadnjih par dana da su mi digli latency.. (ali nisam siguran)

Pa misliš da će ti ruter koji ćeš svojim parama kupiti pomoci? To je do njih, a ne do tebe. Tako sam ih ja zvao zbog pinga i kazu mi da je veza ok i to je to briga njih sto je ping...

GTA Balkan http://gta-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 20:47 (DeathBringer12).
13 godina
Promijena routera

Router je jos iz 2009 tako da je spreman za smece..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice