Odabir W-lan Router-a

poruka: 8
|
čitano: 2.423
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Odabir W-lan Router-a
pitanje

Ovako problem je sljedeći, odnosno nedoumica.

Planiram si uzeti jedan W-lan router da si postavim WiFi signal u kući, odnosno da se prvenstveno mobitelom mogu spojiti bežično na mrežu, Internet te po potrebi i laptopom. Ono što mi je vađno oko odabira je brzina prijenosa podateka te kvaliteta signala (jačina) te udaljenosti na kojima je upotrijebiv. Odnosno da gdje god da se nalazim u kući, nesmetano mogu surfati Internetom uz pristojne brzine.

E sad imam par svojih odabira:

prijatelj mi nudi svoj (malo korišten) za 200Kn. Model: Siemens Gigaset Se 555 WLAN dsl

a ja sam našo nešto drugo, novo, cjena oko 600Kn Model D-Link DIR 615 te AirLive WN-5000R oko 500Kn (ova dva sam vidio u test VIDI-u, čine mi se OK, dok o Siemens-ovom neznam ništa).

E sad koji je bolji, odnosno koje mi preporučujete, možete mi napisati i neki Vaš izbor, uvjeti su gore navedeni. Uz napomenu cjenovni rang do 700Kn te da podržava obavezno b i g standard te n ako ima što...

hvala.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odabir W-lan Router-a

U vidiju si vidio da je airlive best buy,ali ne i grand prix(umaklo mu je za 0.1 bod).Mislim da te to nebi trebalo odgovoriti od toga,jer su njega stavili pod naj 150 komada,a grand prix nisu!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odabir W-lan Router-a

Uzmi taj Siemens ako je ispravan, ima ADSL modem, 108Mb brzinu i sigurno je dobar uređaj... Nemoj bacati lovu na novi ako ti treba samo za po kuci...

Ja imam Dlink DL-524, najjeftiniji Dlinkov Wlan router i radi odlicno. Signal preko 90% na trecem katu kuće (a izmedju njega i laptopa je stvarno puno zidova Smijeh )...

Pozz...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Odabir W-lan Router-a
HCSC kaže...
...
 Imam ovaj ruter koji ti frend nudi, i ok je. Jednostavan za korištenje, dobar signal ima - isprobano na razlici od 20m i 2 zida, ali može i više... A i najbitnije je, jeftino ti ga daje...

Sve u svemu, preporuka...
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan

Jedan od boljih W-lan routera koje kod nas mozes kupiti ti je LINKSYS WAG200G

Imas ga u hg spotu i kosta ti 500 kn. Zbilja svaka preporuka

LINK

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
16 godina
Odabir W-lan Router-a

ma uzmi simensa, valja. jedini posteni ruter kojeg je t-shit dao...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odabir W-lan Router-a
DI-524 je odličan router (za torrente) li mu wireless nije jača strana (slab signal)- osobito sa WPA2-EAS enkripcijom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radikal kaže...

Jedan od boljih W-lan routera koje kod nas mozes kupiti ti je LINKSYS WAG200G

Imas ga u hg spotu i kosta ti 500 kn. Zbilja svaka preporuka

LINK

Ja imam navedeni router i stvarno je odlićan. Vrlo jednostavan za namisti uz to je i ADSL 2+ W-lan routher.
- Veza mi nikad do sad nije pukla.
- Jak signal.
- Lak za podešavanje parametara
- 3 godine garancije

Plati pa se rugaj i prt u uvo ako se sta desi
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×2.4GHz 8MB, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte HD2400XT HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice