uzeo sam ovaj nas i gurno neki disk koji sam naso doma 640gb wd, e sad pitanje je pristupam preko web sucelja i kad stavim podatke da mi se skidaju samo po zavrsetku stisnem download i skidam na komp ali problem su file-ovi veci od 2gb, jel je u ext3 formatiran hdd,kako sredit to da s njega pocupam veci fajl na komp, nisam bas nesto previse upoznat s tim pa pitam ljepi pozz
D-link dns320 nas problem
- poruka: 9
- |
- čitano: 3.919
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uzeo sam ovaj nas i gurno neki disk koji sam naso doma 640gb wd, e sad pitanje je pristupam preko web sucelja i kad stavim podatke da mi se skidaju samo po zavrsetku stisnem download i skidam na komp ali problem su file-ovi veci od 2gb, jel je u ext3 formatiran hdd,kako sredit to da s njega pocupam veci fajl na komp, nisam bas nesto previse upoznat s tim pa pitam ljepi pozz
instaliraj si filezillu i moći ćeš radit sve kako hoćeš, ja prebacujem fajlove od 10gb i više i sve ok....u oba smjera ...znači
na download i upload a dns formatira diskove u ext2 fs.....ja radim u raid1 načinu i sve ok.....ako je komp spojen sa žicom do
routera brzina je oko 80mb/s (da je bar net tako) a sa wlan ide do 10mb.....
Kako si zadovoljan s navedenim uređajem? Upravo sam ga uzeo te tražim 2 diska za RAID 1 setup. Što da uzmem?
Malo mi je čudno kako se svugdje na netu za d-link dns 320 prikazuje uređaj čije kućište izgleda kao na slici 1, moj izgleda kao ovaj na slici 2. Svugdje je to 320L a ovaj prvi 320 Pulse. E sad, jeli 320 povučen iz prodaje pa ga je zamijenio ovaj Pulse pa sam ja uspio nekako kupiti taj stariji ili je kod mene 320L? Mada sumnjam u ovo zadnje, ali nikad se nezna.
Hvala
Namjeravam kupiti isti taj uređaj. Sada mene zanima pošto trenutno nemam nikakv disk višak doma osim ovog koji mi je u kompu WD Green 2TB kad bi ja njega ubacio u taj D Link i spojio na kućnu Gigabitnu mrežu da li bi ja sa njega mogao pokretat igrice koje su trenutno instalirane na njemu. Znači imam BF4 instaliran na tom disku a ne stane mi na SSD sa svim DLC-ovima, znači da li bi ja mogao i dalje normalno pokretati BF4 MP sa tog WD Green 2TB samo kaj bi bio u tom NAS-u
Namjeravam kupiti isti taj uređaj. Sada mene zanima pošto trenutno nemam nikakv disk višak doma osim ovog koji mi je u kompu WD Green 2TB kad bi ja njega ubacio u taj D Link i spojio na kućnu Gigabitnu mrežu da li bi ja sa njega mogao pokretat igrice koje su trenutno instalirane na njemu. Znači imam BF4 instaliran na tom disku a ne stane mi na SSD sa svim DLC-ovima, znači da li bi ja mogao i dalje normalno pokretati BF4 MP sa tog WD Green 2TB samo kaj bi bio u tom NAS-u
?
?
ja kad sam bio u srednjoj skoli jednom sam uzeo laptop u skolu i shareao sam folder od neke igrice i ostali su preko lokalne mreze tome pristupili i igrali smo u lanu bez da se igra kopira na svaki pc posebno. veca je sansa da ce to radit sa crackanom igrom nego sa originalom
E da, kak se ponasa taj nas? Isto mi je relativno primamljiv cijenom, ali procesor nije neka sreca prevelika. Pa me zanima kako je u praksi, dok se vise stvari radi jel umire ili radi i to....