Savjeti u vezi LG hdtv monitora

poruka: 4
|
čitano: 1.925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Planiram da kupim ovaj monitor
LG HDTV monitor M2252D-PZ LED IPS Personal TV

pa me zanima ima li netko takav model i kako se pokazao kao i to dali je ovo pravi IPS monitor sa kvalitetnom slikom treba mi prvenstveno radi gledanja tv programa...

Čitao sam neke podatke na LG sajtu ali me zanimaju vaše ocijene i prijedlozi

http://www.ekupi.hr/LG-HDTV-monitor-M2252D-PZ-LED-IPS-Personal-TV-255547.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Savjeti u vezi LG hdtv monitora

Niko ni prstom da mrdne................

13 godina
Re: Savjeti u vezi LG hdtv monitora
imam problem s LG flatron monitorom..upalim komp i upalim monitor i monitor ocita LG logo i ugasi se tj ne ugasi se posve(kad upalim monitor svijetli mi tipka plavo a kad mi je komp na spavanju tipka mi bude zuta) poslije ucitavanja loga tako mi se ugasi monitor i bude zuta tipka a komp normalno radi.. pomoc hvaala
€|)|)¥
13 godina
neaktivan

tražiš savjet vezano za M2252, ja ti imam LG M2352 s IPS matricom koji bi u svemu trebao bit isti kao i ovaj s manjom dijagonalom... u odnosu na druge monitore koji nemaju IPS matricu definitivno postoji razlika... kojih tjedan dana mi je trebalo da se priviknem na monitor jer su mi boje izgledale totalno drukčije i cijeli doživljaj je bio drukčiji... uglavnom, vidi se primjetna razlika u odnosu na ne-IPS monitore... kad još uzmeš u obzir da ima tuner, sve priključke i da se može monitor dodatno naštimavat, to je super... eto, nadam se da pomaže, makar sa zakašnjenjem...

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice