Samsung T200HD

poruka: 20
|
čitano: 2.604
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Samsung T200HD

namjeravam kupiti ovaj monitor,pa da pitam kakva su vaša iskustva s ovim monitorm.Dizajn je savršen ali performance????

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Samsung T200HD
Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music
16 godina
neaktivan
 da ali mene zanima T200HD

ima li iko kakva iskustva s njim
17 godina
Samsung T200HD

Ja sam ga kupio prije neka 3 tjedna i prezadovoljan sam s njim. Za igre jedan od najboljih monitora

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ja sam ga kupio prije neka 3 tjedna i prezadovoljan sam s njim. Za igre jedan od najboljih monitora

Reci ostale stvari osim igranja..koliko mu treba da memorira tv..kakva je slika kada gledas tv i takve stvari
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
Lion King kaže...
Lovac kaže...

Reci ostale stvari osim igranja..koliko mu treba da memorira tv..kakva je slika kada gledas tv i takve stvari
 S TV-om se nisam nešto previše bavio, ali ono malo što sam gledao slika je i više nego zadovoljavajuća. Jedina mana (barem meni) koju sam uočio je prikaz bijele boje koja malo vuče na žutu, tako da bi se malo trebao poigrati s postavkama
...something diabolic
16 godina
neaktivan
Samsung T200HD

koju si rezoluciju stavio

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung T200HD

1680x1050

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung T200HD

OK.Uzeti ću si ovaj monitor

0 0 hvala 0
17 godina
Đuza kaže...

OK.Uzeti ću si ovaj monitor

Dobar izbor, javi kak ti se čini kad ga probaš
...something diabolic
17 godina
neaktivan
Samsung T200HD

Općenito imam neugodna iskustva s monitorima s tv tunerom. Moj je skuplji oko 1000kn od toga, ali je izuzetno loš (Samsung 225 s tv tunerom).

Tako da izbjegavaj to.

#smajli koji koluće očima#
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kompotko kaže...

Općenito imam neugodna iskustva s monitorima s tv tunerom. Moj je skuplji oko 1000kn od toga, ali je izuzetno loš (Samsung 225 s tv tunerom).

Tako da izbjegavaj to.

u čemu je kod tebe problem???
17 godina
neaktivan
Đuza kaže...
kompotko kaže...

Tako da izbjegavaj to.

u čemu je kod tebe problem???
 Uočljivo pozadinsko osvjetljenje, loša slika kod gledanja programa (nema veze s signalom, nego rezolucijom), uglavnom - preskupo je za ono što nudi.

Po meni bi bilo bolje (i jeftinije) uzet monitor + tv karticu.
17 godina
neaktivan
Samsung T200HD

A kompotko na kraju ti to dode na isto.samo kaj karticu mozes staviti u neki drugi komp,ali kod ovog mozes gledati tv bez upaljenog kompa..i ovaj je generaciju noviji od tvoga pa su vjerojatno ga unaprijediliNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

A kompotko na kraju ti to dode na isto.samo kaj karticu mozes staviti u neki drugi komp,ali kod ovog mozes gledati tv bez upaljenog kompa..i ovaj je generaciju noviji od tvoga pa su vjerojatno ga unaprijediliNamigiva

Ja se nadam da su ga unaprijedili. Najbolje bi bilo da ga isprobaš, pa vidiš dal ima pozadinskog osvjetljenja i tih stvarčica.

15 godina
protjeran
Samsung T200HD

Monitor je odlican nemam nikakvih problema evo vec godinu dana ni sa tv ni sa cim....Sve radi ok....Slobodno uzmi taj monitor neces se pokajati.......Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lovac kaže...

Ja imam isto dotican monitor i ništa posebno,uopce se ne razlikuje od ostalih monitora u toj klasi,osim crveno/crnog dizajna...

Ne znam po čemu bi bio najbolji monitor na igre? zbog 2ms ? Nema nikakve razlike s onima koji imaju 5ms,barem ja ne vidim.

16 godina
neaktivan
Samsung T200HD

Ja ga imam i za te pare prezadovoljan

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ravnalo kaže...

Koliko si ga platio ? ja 1500kn,too much....

15 godina
protjeran
gin.tonic kaže...
ravnalo kaže...

Koliko si ga platio ? ja 1500kn,too much....

Kako to da ti je to previse ja sam svoj platio 260 evra.....Pa ti vidi....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice