Dakle, posjedujem ovaj monitor i na Samsungovim stranicama su rekli da nije namjenjen povezivanju sa računalom preko HDMI kabela. No to se može riješit uz malo čačkanja (kao vjerovatno na svakoj seriji tih monitora 23,27).
Znači na daljinskom od monitora pritisnite SOURCE te nakon toga TOOLS tipku. Nakon toga treba odabrat opciju uređivanje naziva/(na engleskom - edit name) te stisnuti OK/Accept gumb na daljinskom.
Nakon šta se otvori prozor za biranje izvora te pod HDMI treba odabrat PC izvor (naravno prilikom dolaska na HDMI opciju potrebno je pritisnuti OK/ACCEPT tipku na daljinskom upravljaču nakon čega će iskočit prozor sa svim mogućim izvorima) . Nakon toga sa EXIT tipkom izaći te odabrati pod SOURCE HDMI izlaz.
Nakon toga mi slika nije bila preko cijelog no nakon isključivanja VGA kabela iz monitora slika se je pojavila no okolo je imala crne rubove. To sam riješio na način da sam otišao u Nvidia Contorl Panel (za ATI vjerovatno u CC) te ponovno odabrao nativnu rezoluciju od monitora i prihvatio; ako nemožete odmah, spustite na nižu rezoluciju prihvatite te potom ponovno vratite na nativnu rezoluciju od monitora (slika)
Poslikao bih te menije, ali fotoaparat nije kod mene pa nisam u stanju, ali tko ima navedene monitore ja mislim da će se snaći.
Pa eto, samo sam želio dati savjet ako netko želi dotični monitor spojiti preko HDMI kabela sa računalom, a imao je problema. I radi provjereno, šta se vidi iz donje slike.