Planiram uskoro kupiti novi monitor, posto mi moj stari Crt samsung uskoro ce dat svoje u planu je Samsjng 21,5 led. model je S22B150N nasao sam u Harvey Normanu za 795 kuna. I uz to sam nasao i Lg istih dimenzija za isze nobve. Mene zanima ko ga koristi i ko ga je koristio, kakve dojmove imate i kakvi je monitor opcenito?
Samsung 21,5 inc Led Lcd
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.618
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Monitor sam po sebi nije loš, ali ima jedan problem, od konektora ima samo jedan D-SUB.
sta kazete koji je onda bilji:
AOC 21,5 F22plus
Samsung 21.5 iz harvey Normana
ili Lg da me ubijete nemogu se sjetit model no kosta isto koliko i Samsung
Hvala. sva tri su oko 800 kuna razlika je oko 30 kuna gore dole. posto sad koristim 19" Samsung CRT za igrice i za gledanje filmova. Ponajvise idem na veci monitor radi boljeg gledanja filmova. Nekako sam po ovome sto si mi rekao prema AOCu okrenut, je mali dizajnerski drukciji no prolazi i to.
Hvala. sva tri su oko 800 kuna razlika je oko 30 kuna gore dole. posto sad koristim 19" Samsung CRT za igrice i za gledanje filmova. Ponajvise idem na veci monitor radi boljeg gledanja filmova. Nekako sam po ovome sto si mi rekao prema AOCu okrenut, je mali dizajnerski drukciji no prolazi i to.
Uzmi AOC model ili LG kaj drugo, ali provjeri da li taj LG uz prastari D-SUB ili VGA ima i DVI priključak to je vrlo bitno.Samsung treba obavezno preskočit iz još jednog razloga, jer nudi samo dvogodišnju garanciju u odnosu na LG ili AOC koji imaju trogodišnju garanciju.