Samsung 21,5 inc Led Lcd

poruka: 6
|
čitano: 1.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samsung 21,5 inc Led Lcd

Planiram uskoro kupiti novi monitor, posto mi moj stari Crt samsung uskoro ce dat svoje u planu je Samsjng 21,5 led. model je S22B150N nasao sam u Harvey Normanu za 795 kuna. I uz to sam nasao i Lg istih dimenzija za isze nobve. Mene zanima ko ga koristi i ko ga je koristio, kakve dojmove imate i kakvi je monitor opcenito?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung 21,5 inc Led Lcd

Monitor sam po sebi nije loš, ali ima jedan problem, od konektora ima samo jedan D-SUB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung 21,5 inc Led Lcd

sta kazete koji je onda bilji:

AOC 21,5   F22plus

Samsung   21.5 iz harvey Normana

ili Lg da me ubijete nemogu se sjetit model no kosta isto koliko i Samsung

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung 21,5 inc Led Lcd
LG i Samsung su sigurno ljepši za razliku AOC no on ti jedini nudi uz standarni VGA ulaz i digitalni DVI ulaz ali zapravo to nije ni toliko bitno u tom cijenovnom razredu.Osobno bih išao na AOC.LP
14 godina
neaktivan
Samsung 21,5 inc Led Lcd

Hvala. sva tri su oko 800 kuna razlika je oko 30 kuna gore dole. posto sad koristim 19" Samsung CRT za igrice i za gledanje filmova. Ponajvise idem na veci monitor radi boljeg gledanja filmova. Nekako sam po ovome sto si mi rekao prema AOCu okrenut, je mali dizajnerski drukciji no prolazi i to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung 21,5 inc Led Lcd
tonik kaže...

Hvala. sva tri su oko 800 kuna razlika je oko 30 kuna gore dole. posto sad koristim 19" Samsung CRT za igrice i za gledanje filmova. Ponajvise idem na veci monitor radi boljeg gledanja filmova. Nekako sam po ovome sto si mi rekao prema AOCu okrenut, je mali dizajnerski drukciji no prolazi i to.

Uzmi AOC model ili LG kaj drugo, ali provjeri da li taj LG uz prastari D-SUB ili VGA ima i DVI priključak to je vrlo bitno.Samsung treba obavezno preskočit iz još jednog razloga, jer nudi samo dvogodišnju garanciju u odnosu na LG ili AOC koji imaju trogodišnju garanciju.{#}Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice