Problem sa rezolucijom

poruka: 4
|
čitano: 1.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa rezolucijom

Evo ovako imam problem sa rezolucijom znaci kada stavim da mi bude full hd ( 1980x1080  ) slika mi nije preko cijelog monitora i nikako nemogu dobiti sliku da bude preko cijelog monitora. HVALA !!!

imam ovu konfiguraciju :

AsRock 890 GX Extreme 3

amd phenom II X6 1090T

radeon hd 6870 ( XFX )

monitor je samsung bx2350

i windows 7 ultimate 32 bit

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Problem sa rezolucijom

Što kaže izbornik... se spominje neki Cinema mode, safe mode i slične Samsungove igrarije...?

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
14 godina
Problem sa rezolucijom

otvori ati catalyst control centar

desktop and displays

my digital flat-panels

scaling options

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Problem sa rezolucijom

Pozz Sretan Uskrs svima!

Imam problem koji me polako pocinje sekirati!

Danas sam malo derao jedan rpg online i nakon sto sam izasao iz igre,rezolucija mi se smanjila na neprepoznatljivost slova,ikona...itd.

Znalo mi se to i prije desavati,ali rjesavalo se efikasno jednostavnim vracanjem rezolucije na staro.

No,sada to vise ne sljaka!U Nvidia control panel-u mjenjanje rezolucije nema ama bas nikakvog efekta,sto me cudi!

Odmah sam updateo novi driver,no bez efekta.Zadnji puta(mjesec dana) sam skinuo sa sluzbene stranice Nvidie,nove drivere,radili su savrseno,

do danas!

U Nvida control panelu su mi se pojavile nove velicine rezolucije,koje nikada prije nisam imao(max mi je bila 1900x1400-tako nesta),no sada te rezolucije kao sto vidite nemam(slika)

Mjenjanje rezolucije preko Win,radi,ali nikako ne mogu nastimati da mi slova ne budu mutna,sve sam rezolucije probao,velike rezolucije mi monitor ne moze podneti-izbaciva poruku:out of range!

Takoder pod monitor mi izbacuje Generic Non-PnP Monitor,sto nikada prije nije bilo,bilo je moj LG!

Znaci trebam rezoluciju 1900x1400,jer mi je tako bilo sve kristalno cisto-no nje vise nema-di da ju "pronadem"?

GTS 250 1 GB

LG FLATRON L192WS

Windows 7 ultimate

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice