Monitor/TV preko VGA - slika odsječena sa strane

poruka: 11
|
čitano: 2.750
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć oko monitora
KAda spojim računalo na Monitor-TV preko D-SUBS ulaza na max rezoluciji i na svim ostalim rezolucijama nedostaje mi nekih 2 cm slike znači onako je sastrane odsječeno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko monitora
Ivanjino96 kaže...
KAda spojim računalo na Monitor-TV preko D-SUBS ulaza na max rezoluciji i na svim ostalim rezolucijama nedostaje mi nekih 2 cm slike znači onako je sastrane odsječeno

imaš na monitoru menu?? stisneš menu i tražiš horizontal size i vertikal size i tamo "proširiš sliku"

''Znam da ništa ne znam.''
14 godina
Pomoć oko monitora
Ali nemam to na monitoru imam samo format cijeli monitor ili 4:3 ali to mi ništa ne pomaže i dalje mi treba pomoć

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć oko monitora

moras rezoluciju promjenit na kompu i stavit neku koja ti pase...

Zone
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
zone11 kaže...

moras rezoluciju promjenit na kompu i stavit neku koja ti pase...

ma proba sam desetak rezolucija i ništa nepaše kako god promjenim uvjek ostane isto samo je mutnije i veće ikone 

14 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
Ali nemam to na monitoru imam samo format cijeli monitor ili 4:3 ali to mi ništa ne pomaže i dalje mi treba pomoć

Moras svakako imati menu na monitoru, i mora ti svakako negdje pokazati opciju ''Horizontal i vertical alignment''.

EDIT: koji točno monitor imaš? Ako budem znao o kojem se točno radi, možda ti uspijem pomoći. Ovako, upiši model svog monitora na google, progooglaj malo i pronaći ćeš uputstva za korištenje i unutra ce ti lijepo pisati kako da podesiš horizontalno i vertikalno poravnanje (veličina, frekvencija) slike na monitoru. Pisat će ti sve, koji gumb što znači i kako se to točno podešava pa ako ni tada ne uspiješ, ne znam kako bih ti drukčije pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 19:47 (Caesar et Brutus).
14 godina
Caesar et Brutus kaže...
Ivanjino96 kaže...

Moras svakako imati menu na monitoru, i mora ti svakako negdje pokazati opciju ''Horizontal i vertical alignment''.

Sve sam pretražio i nema ničega takvog sličnog 

17 godina

u driverima od grafe probaj,tj u CCC - u,pod my vga displays,image adjustments

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
ljubo2mad kaže...

u driverima od grafe probaj,tj u CCC - u,pod my vga displays,image adjustments

Nije to za mene ali u tom je računalo od nvidie grafa

14 godina
neaktivan

meni je kad sam spojio na fullhd lg televiziju najbolje radila 1920x1200 rezolucija (spojeno s vga)

ne znam zasto, ali je bilo tako

fajf
14 godina
neaktivan
Monitor/TV preko VGA - slika odsječena sa strane

ako se ne varam tu di ti fali slika ti je crni border?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice